מאפים סינמון רול 🤤🤤 וטיפ מבריק 👌

שרה מימון

sara maymon
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נראה מהמם
אבל יותר עבודה מלגלגל לרולדה ולחתוך.
אני שמעתי על רעיון לחתוך את הרולדה עם חוט דנטלי
לא ניסיתי אבל מעניין איך זה.
אבל אם את תחתכי את זה כשזה רולדה זה יכול להרוס את הצורה העגולה
אין כמו ריח של שמרים קינמון שממלא את הבית בתחושת בית... ♨♨

לאחרונה כמעט כל יום אני מכינה שמרים, אבל מה שמרגיז זה שהם לא תמיד יוצאים מדויקים. אני עושה רולדה, ואז כשחותכים אותה, הם יוצאים מקווצ'צ'ים.

אבל היום עלה לי רעיון מבריק שיכול לשדרג ולקצר את ההכנה!⏳⏳

לוקחים עלה בצק גדול ומרדדים אותו בין שני ניירות אפייה. לאחר מכן, מורחים עליו מלית מתוקה – אני השתמשתי בסוכר חום וקינמון.

כדי לחתוך את הבצק בצורה מדויקת, לקחתי גלגלת פיצה וחתכתי לרצועות.

ואז, בעזרת הנייר, אני מגלגלת את הרולדה בצורה פשוטה ויפה, וכך אני מקבלת שבלולים מושלמים ומשורטטים בתוך דקות ספורות!

והנה גם סרטון להסבר!
נראה טוב תודה על השיתוף!
 

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אוהה טריק מדליק

תודה על השיתוף.
 

AVITALLL

משתמש רשום
נראה מהמם
אבל יותר עבודה מלגלגל לרולדה ולחתוך.
אני שמעתי על רעיון לחתוך את הרולדה עם חוט דנטלי
לא ניסיתי אבל מעניין איך זה.
אכן שיטה שראיתי את קרין גורן עושה את זה עם שבלולי שמרים שהיא עושה (עם שוקולד!) וזה יוצא מעולה
לא הורס את הצורה בכלל
 

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אין כמו ריח של שמרים קינמון שממלא את הבית בתחושת בית... ♨♨

לאחרונה כמעט כל יום אני מכינה שמרים, אבל מה שמרגיז זה שהם לא תמיד יוצאים מדויקים. אני עושה רולדה, ואז כשחותכים אותה, הם יוצאים מקווצ'צ'ים.

אבל היום עלה לי רעיון מבריק שיכול לשדרג ולקצר את ההכנה!⏳⏳

לוקחים עלה בצק גדול ומרדדים אותו בין שני ניירות אפייה. לאחר מכן, מורחים עליו מלית מתוקה – אני השתמשתי בסוכר חום וקינמון.

כדי לחתוך את הבצק בצורה מדויקת, לקחתי גלגלת פיצה וחתכתי לרצועות.

ואז, בעזרת הנייר, אני מגלגלת את הרולדה בצורה פשוטה ויפה, וכך אני מקבלת שבלולים מושלמים ומשורטטים בתוך דקות ספורות!

והנה גם סרטון להסבר!

נראה מהמם
אבל יותר עבודה מלגלגל לרולדה ולחתוך.
אני שמעתי על רעיון לחתוך את הרולדה עם חוט דנטלי
לא ניסיתי אבל מעניין איך זה.
נכון זה מה שבאתי לכתוב. שמעתי על זה גם.
אגב יש לך מתכון לסינמון באן אמריקאי? בטח חלבי הכי טעים.
 

RBG

משתמש חדש
נראה מהמם
אבל יותר עבודה מלגלגל לרולדה ולחתוך.
אני שמעתי על רעיון לחתוך את הרולדה עם חוט דנטלי
לא ניסיתי אבל מעניין איך זה.
עובד יותר ממצוין!
תמונה לדוגמא...
1727014623530.png
 

ה17

משתמש חדש
מצרכים:
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
חצי ליטר מים
שלושת רבעי כוס סוכר
2 ביצים
כף מלח
חצי כוס שמן

לשים את כל החומרים למעט מלח ושמן בקערת מיקסר
ללוש 5 דקות להוסיף את המלח
עוד 5 דקות להוסיף שמן
ללוש עוד 5 דקות(סה"כ רבע שעה על מהירות בינונית)
עד שמתקבל בצק נעים אלסטי
לכסות ולהניח להתפחה עד הכפלת הנפח
ואז עושים את הצורות
מחממים תנור ל190 מעלות
ושוב חצי שעה התפחה בתבנית
להבריש בביצה
ולתנור לאפיה עד שנראה מוכן..
כמה יוצא מקילו ?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קח

א שִׁיר מִזְמוֹר לְדָוִד:ב נָכוֹן לִבִּי אֱלֹהִים אָשִׁירָה וַאֲזַמְּרָה אַף כְּבוֹדִי:ג עוּרָה הַנֵּבֶל וְכִנּוֹר אָעִירָה שָּׁחַר:ד אוֹדְךָ בָעַמִּים יי וַאֲזַמֶּרְךָ בַּלְאֻמִּים:ה כִּי גָדוֹל מֵעַל שָׁמַיִם חַסְדֶּךָ וְעַד שְׁחָקִים אֲמִתֶּךָ:ו רוּמָה עַל שָׁמַיִם אֱלֹהִים וְעַל כָּל הָאָרֶץ כְּבוֹדֶךָ:ז לְמַעַן יֵחָלְצוּן יְדִידֶיךָ הוֹשִׁיעָה יְמִינְךָ וַעֲנֵנִי:ח אֱלֹהִים דִּבֶּר בְּקָדְשׁוֹ אֶעְלֹזָה אֲחַלְּקָה שְׁכֶם וְעֵמֶק סֻכּוֹת אֲמַדֵּד:ט לִי גִלְעָד לִי מְנַשֶּׁה וְאֶפְרַיִם מָעוֹז רֹאשִׁי יְהוּדָה מְחֹקְקִי:י מוֹאָב סִיר רַחְצִי עַל אֱדוֹם אַשְׁלִיךְ נַעֲלִי עֲלֵי פְלֶשֶׁת אֶתְרוֹעָע:יא מִי יֹבִלֵנִי עִיר מִבְצָר מִי נָחַנִי עַד אֱדוֹם:יב הֲלֹא אֱלֹהִים זְנַחְתָּנוּ וְלֹא תֵצֵא אֱלֹהִים בְּצִבְאֹתֵינוּ:יג הָבָה לָּנוּ עֶזְרָת מִצָּר וְשָׁוְא תְּשׁוּעַת אָדָם:יד בֵּאלֹהִים נַעֲשֶׂה חָיִל וְהוּא יָבוּס צָרֵינוּ:
נקרא  11  פעמים

אתגר AI

מלכות ה' • אתגר 119

לוח מודעות

למעלה