הצ'אטים הנוגעים לקבוצה א לא נחסמים (אלא אם כן מנצלים אותם לתוכן ששייך לקבוצה ב)אני לא מכיר את כל הגוונים של האנשים בעולם. האישים שאני מכיר + הרושם שאני מקבל יש שני סוגי קבוצות.
א. קבוצות שכל מי שחבר שם יודע מי הם החברים, זה יכול להיות עבודה / משפחה / קהילה / משהו משותף אחר.
ב. קבוצות של אישים המחפשים לכלוך ושטויות שחלקם כלל לא מכירים אלו את אלו והוא במה ל"מכשול".
בכל הנוגע לקבוצה א' אני לא חושב שיש מקום או צד לחסום ואם מישהו חושב כך אני לא בר שיח איתו.
בכל הנוגע לקבוצה ב', נניח שיש אכן קבוצות גרועות ברמה הגרועה ביותר, ונניח נער או נערה יצטרכו עכשיו לבקש אישור, יבקשו ואחרי חודשיים זה יתגלה כי אחד מהאנשים יהרהר תשובה וילשין על הקבוצה...
מה יקרה אז? יגדירו את החשבון של ההורה כלא אמין? כי יש לו בן או בת שעשו שטויות?
לפי ההתכתבויות כאן אני מבין שברור שלא מדובר על "נערים צדיקים" שיש להם אינטרנט מסונן משלהם בשביל להתעסק בלכלוך.
לעניין קבוצה ב, לא נראה לי שנער או נערה שמחוברים לאחת מהקבוצות המזעזעות עושים את זה מהחשבון של ההורים, אלא אם כן הם טיפשים גמורים
החשבון המדובר הוא חשבון גוגל, שבמקרה הכי גרוע ההורים שבכל זאת בנם פתח צ'אט מחשבון גוגל שלהם יכולים לפתוח חשבון גוגל נוסף בשביל צ'אטים
מקווה שהובנתי