דרוש מידע סינון נטפרי לgoogle chat

מצב
הנושא נעול.

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הטענות על "המכשולות" בצ'אט קצת משעשעות ואין לי הגדרה אחרת לצערי.
ממתי יש לנערות צעירות גישה לאינטרנט?
נטפרי לא מאשרת אינטרנט רק לצורכי עבודה?
ממתי מגבילים אנשים שהמטרה שלהם עבודה, בגלל אנשים שהאינטרנט "אידאולוגית" לא מיועד עבורם.

חומרים אסורים ובעייתיים, עברו גם לפני נטפרי וגם אחרי נטפרי.
חסימת הצ'אט לא תמנע ממי שרוצה לראות לכלוך לעשות זאת.
אפשר להשתעשע בזה, שזה יפתור את הבעיות.
אבל שאף אחד לא יופתע אם עוד תקופה יחסמו גם לשלוח עותק במייל כי הצליחו לכתוב דברים לא יפים במייל שכלל יותר מ-3 מכותבים....

מי שרוצה שיחסמו לו גם את הסמלים של gmail בשמחה רבה, שיהיה מסך רק שחור לבן שלא יימכר חס וחלילה.
הבעיה היא עבור אלפים שנזקקים לסינון טוב, ונאלצים לוותר בגלל אי אלו ג'וקים ושיגעונות.

אני מכיר אברך שלא משתמש מעבר לבנק ומייל, בגלל הצ'אט הוא נאלץ לוותר על סינון ברמה גבוהה (חסימה עד היום בק.).

המקרה הזה הוא אחד בלבד, ויעיד האשכול כמה אנשים מוותרים על סינון ברמה כזו או אחרת בגלל זה...

אני מעריך כי @mat ידע להסביר בטוב טעם, למה אברך שסה"כ רוצה שאשתו לא תהיה מנותקת מהמשפחה ולאפשר לה צ'אט שייך לאנשים שהעבודה לפני היראת שמים....
איפה אתה חי?

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
התלבטתי אם לשתף, אבל רואה כאן את אלו שמתלוננים שמתערבים להם בפרטיות וכו' וכו', וגם אני הייתי כזאת עד לפני שבוע, גם אני חשבתי שזה חדירה לפרטיות ובאיזה רשות וכו'

כותבת את הדברים ממש בסערת רגשות, אחרי שבוע של כאב לב שלא מאחלת לאף אחד, של חוסר שינה בלילות, של התיעצויות בלי סוף, של בכי, תפילות והלקאה עצמית של איך זה חמק ואיך נתנו לזה לקרות.

לא יכולה מידי לפרט, מפרטי צניעות הפורום, אז בקצרה ובזהירות:
ילדה תמימה, צדיקה, טובה ושמורה, משפחה ליטאית חזקה מאד, מקבלת, אוהבת אכפתית, ומקפידה על קלה וכחמורה.
חופש הגדול, שיעמום, הנערונת בת 15.5 לבד בבית, המחשב מסונן כמו שצריך
ראינו שהיא הרבה עליו, אבל אמרה חברות וכו' וכו', ולא נכנסת לזה מה היה ואם היה אפשר למנוע או לא.

תכלס, לפני שבוע הבועה התפוצצה, נחשפנו בדרך כלשהיא למייל, וחשכו עיננו זה ביטוי קל למה שהרגשנו!!!!!
מה שהולך שם, זה הרס וחורבן פשוטו כמשמעו, שיחות מזעזעות ומחרידות בין נערות צעירות למי יודע מי, סרטים וסדרות שרצים שם שהעין לא יכולה לסבול, ואני מדברת על הרמה הכי הכי גרועה, לא ריאלטי ותוכנית שירה או בישול, או 'סתם' איזה סרט אהבה, מדברת על הכי הכי הכי גרוע!

ותבינו שהילדות הצעירות מרב תמימותן חלקן שם בשמות אמיתיים! הכרתי שם כמה וכמה בנות, שאחת מהן היה צריך לפעול נגד הזמן איתה כי היא קבעה כבר להפגש בערב עם.... וכולן מעודדות אותה! והשיח שקדם לקביעת הפגישה מה שהוא כלל שה' ירחם ויציל

אחרי הרעידת אדמה שהרגשנו, כמובן שהתחלנו לפעול בענין, אז כן, אנחנו אחד מאלו שפנו לנטפרי, ויודעת על עוד כמה וכמה

כרגע פועלים בעוד כמה מישורים, שאי אפשר לרשום כאן, בתקוה להצלחתם

אין לי ספק שאם הייתי מעלה כאן פירוט של שיחה אחת כולם פה היו מתקשרים גם הם ואולי אפילו מעיפים את המחשב לגמרי, כי אין הצר שווה...

כרגע אנחנו מתפללים ומקוים לסיעתא דשמיא להצליח לגמול ולמזער את הנזק שנעשה כמה שיותר, וככל שאנחנו נכנסים מבינים את העומק ואת החשיפה לדברים שהם כבר לצערנו נזק ללא תקנה, אנחנו רק רוצים לעזור ולמנוע מאחרים להיות במצב הזה.

התלבטתי אם לרשום, אבל עושה את זה בכל אופן:
א. כדי להתחנן להורים אחרים, אל ואל אול תתנו לילדים להיות עם המחשב כשהוא לא מול הפנים שלכם, הילדה רוצה להשתמש, וזה לא מצב שאתם רוצים או יכולים להגיד לא? אין בעיה, שתשב בסלון ואנחנו עוברים כל כמה דקות לראות איפה היא.

וחשוב לי לציין שיש לנו בבית מאסטרים למחשבים! כולם יודעים את כל הקודים ואיך סוגרים פותחים בודקים, והיינו בודקים את המחשב מידי פעם, אבל כמובן בצאטים השונים מלמדים את הנערים איך לא להשאיר עקבות, איך לפתוח את הקבצים למרות הסינון והחסימה, ובכללי איך ממש למחוק כל איזכור לדברים שאחרים יכולים לראות.

ב. לבקש מכל המתנגדים, חכו רגע, תפתחו עיניים, אין לי זה לא יקרה, זה לטובת הדור ואנחנו חייבים את זה לטובת הילדים והאחריות הכללית שלנו עליהם.

ובתפילה שהקב"ה יסייע לכל הנערים והנערות שלנו שנמצאים עמוק בבוץ שהם אפילו לא בשלים להבין כמה הוא רע וממית, לצאת משם בבריאות הנפש, הגוף והרוח.
למה לא מגישים תלונה במשטרה? ההתכתבות עם הילדים לפי התיאור הנ"ל גולשת בהחלט לתחום הפלילי. ישב הברנש בכלא עם רישום פלילי ויחשוב קצת על מה שעשה ואם זה היה כדאי.

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
למה לא מגישים תלונה במשטרה? ההתכתבות עם הילדים לפי התיאור הנ"ל גולשת בהחלט לתחום הפלילי. ישב הברנש בכלא עם רישום פלילי ויחשוב קצת על מה שעשה ואם זה היה כדאי.
בהנחה שיש לו שכל.
בכל מקרה, המקום שלו בכלא.

קוויק

משתמש מקצוען
עובדים על זה, ובהנחה שכמה מהם מסתובבים פה, ובידיעה שכמה מהם מסתובבים בפורומים מקבילים, זה לא נושא כרגע.

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עובדים על זה, ובהנחה שכמה מהם מסתובבים פה, ובידיעה שכמה מהם מסתובבים בפורומים מקבילים, זה לא נושא כרגע.
אדרבה, שידעו שזה מתקרב והם רק מבשלים יותר את הראיות נגדם. לא מפריע לי שידעו שלבינתיים הם מקלים על עבודת המשטרה.
במקרה אחד שהברנש הסתבך, זה נגמר ממש לא טוב (מבחינתו כמובן). המשטרה הגיעה אל המנוול הרבה יותר מהר ממה שהוא חשב שהוא יכול לדמיין.

פדהאל

משתמש צעיר
התגובות כאן מתחלקות לכמה.

א. אלו שיש להם לנטפרי, ושמחים על השינוי (מהיום לא צריך לחכות שכל תמונה תשלח לבדיקה, וכו').
ב. אלו שאין להם נטפרי, ולא מבינים במה מדובר.
ג. אלו שאין להם נטפרי, ומתחזים לכאלה שכן, ומגחיכים את עצמם,
לאלו - אני יסביר את השינוי, ולאחמ"כ תנסו לתקוף לפי המידע הזה.

עד השינוי, כל הצאט היה עובר סינון תמונות ורובוט מלל, דבר שהקשה קצת על המשתמשים הרגילים, ונתן פתח לפרוצים,
מעתה, יורד הסינון תמונות והרובוט מלל, כלומר אין סינון כלל!, ורק צריך 'הצהרה' שהצאט כשר בשביל שהוא יפתח.

(ולמי שלא ממש הבין, ההצהרה רשומה על שם המשתמש בנטפרי, ולא על המייל הספציפי, ולכן אף אחד לא יצהיר ככשר על מה שלא כך).

לכן כל מי שתוקף את השינוי הנוכחי, או שמדובר בילדון/נת שכבר נמצא במקומות הללו, או באחד שאין לו נטפרי.

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L
למען הסדר הטוב ואחרי האשמות הזויות כאילו מי שהעלה ביקורת לא יודע מה זה נטפרי, או אין לו נטפרי, או זריקת בוץ וכל אחד בלשונו המתוק יותר אין לי אלא לחדד את הנושא בכמה היבטים.

1. בעבר היה את גוגל הנגאוט, אפשרות זו הייתה בסינון תמונות שלטענת נטפרי הסינון נעשה בגלל שטכנולוגית לא היה ניתן להבדיל בין התמונות לתמונות גוגל אחרות שאינם פרטיות.
מעבר לזה הקבוצות וההתכתבויות היו פתוחות ללא כל בעייה.

2. עם הזמן נכנס "טכנולוגיה" בה נטפרי נתנה כלי לכל משתמש שלהם לפרק קבוצות שהוא חבר בהם אם הוא חושב שזה לא מתאים מסיבה כזו או אחרת, הכולל שליחת התוכן לנטפרי. (הנימוק הוא שזה רק שיפור טכנולוגיה כי כל אחד יכול להוריד את כולם, אולם במקום שמישהו ישים לב לתעלול ויסיר אותו הם נתנו לו כלי משוכלל לפירוק בקליק).

3. בהמשך גוגל עברו לצ'אט מתקדם כאשר הוא שולב עם הנגאוט, התוצאה כל המשתמשים בנטפרי לא יכלו לראות תמונות בכלל אם הם הועלו על ידי גוגל צ'אט מטעמים טכנולוגיים.

4. השלב הנוכחי, נטפרי התגברה על הבעייה הטכנולוגית והתמונות פתוחות (לא רואה כאן שום חידוש לפי ההצהרות עד עתה), אולם על מנת לראות קבוצה יש להצהיר שהיא נקייה ולשלוח לנטפרי בקשה. (לא יודע האם התוכן נשלח לבדיקה אנושית או לא).
במקביל ניתן לדווח על קבוצה וכו' כמו לפני כן.

בעבר הרחוק ובשנותיה הראשונות של נטפרי, הגישה הייתה כי המטרה היא לתת שירות נקי ומסונן ברמה הגבוהה ביותר, נטפרי מעולם לא הייתה "בעלת השקפה" מה מותר ומה אסור, ולא הייתה יוזמת אי אלו צעדים.

בשנים האחרונות שכרון הכח הביא למקום, בו כמה אנשים תפסו שכרון כוח והחלו לתת החלטות מה צריך ומה לא, ומה לדעתם בעייה ומה לא וכו'.

הגישה הפטרונית הזו שמשתרשת יותר ויותר, משפיעה בכל עת על המצב וגורמת בעיקר לדבר אחד שיותר ויותר אנשים נאלצים להשתמש בסינונים אחרים, ברמה נמוכה יותר או טובה פחות כי מישהו החליט שההשקפה של פלוני לא טובה וכן על זה הדרך.

למען הסר ספק, יש לי גם נטפרי אולם כבר לא רק, שורות אלו נכתבות כעת מספק אחר, אבל המחשב מחובר לשני ספקים שונים.

אני בטוח שיהיה כאן תגובות, הכל בהתייעצות עם גדולי ישראל ועוד כהנה וכהנה, צר לי אני מכיר מספיק מקרים מבפנים שהנתונים הוחלטו על בסיס גחמות של איש אחד.

צריך לומר ביושר, נטפרי קמה כספק סינון מהודר על מנת לתת פתרונות, וכיום היא נמצאת במקום בו היא כבר מציגה את עצמה כגוף שמחליט מה ראוי, ומה לא, וכו'.

לא, תודה !!! תנו לכל איש ואיש להישמע לרבותיו ולקהילתו ואל תנחילו לנו מה נכון ומה לא נכון.

המשבצת שלכם המכובדת כספק אינטרנט כשר ומהודר יש לו מקום טוב בציבוריות החרדיות, הפטרונות עלול לאבד את זה.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
לא, תודה !!! תנו לכל איש ואיש להישמע לרבותיו ולקהילתו ואל תנחילו לנו מה נכון ומה לא נכון.
התגובה הזו כל כך שטותית !
נטפרי זה לא סינון של כלל הציבור, נטפרי היא סינון פרטי שאתה צריך לראות אם הוא מתאים לתנאים שלך ולא ההפך !
נטפרי לא מחוייבת להתגמש לצרכים שלך. אם היא יכולה לפתוח לך שרות שאתה צריך וזה לא מתנגש עם העקרונות שלה - מצוין !
ואם לא, העקרונות שלה (שאגב, נעשים על דעת הרבנים שלה והיא לא מחויבת לשמוע לכל הרבנים הקיימים בנושא) קודמים לצרכים שלך

נערך לאחרונה ב:

אסתושי

משתמש מקצוען
אני מתפעל מזה שבמערכת הפניות של נטפרי המהלך עבר בצורה די חלקה.
היה קצת בעיות שלא הצליחו לדווח על קבוצה והיו צריכים להדריך את האנשים איך למחוק מטמון.
מה שאני ראיתי תלונה אחת על פרטיות שנובעת מחוסר הבנה. ותלונה אחת על הורה שהבן שלו הצהיר לא נכון.
קצת טעויות בהצהרה שתוקנו.
מעבר לזה זה עבר חלק הרבה יותר ממה שחשבתי.
חששתי שהמערכת של נטפרי תקרוס מהעומס על התמיכה.
ברוך השם היה פה הרבה סיעתא דשמיא.
זה רק מוכיח שהתלונות כאן זה מאלו שאין להם נטפרי
בכל מקרה כל הכבוד לכם אין על נטפרי

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
למען הסדר הטוב ואחרי האשמות הזויות כאילו מי שהעלה ביקורת לא יודע מה זה נטפרי, או אין לו נטפרי, או זריקת בוץ וכל אחד בלשונו המתוק יותר אין לי אלא לחדד את הנושא בכמה היבטים.

1. בעבר היה את גוגל הנגאוט, אפשרות זו הייתה בסינון תמונות שלטענת נטפרי הסינון נעשה בגלל שטכנולוגית לא היה ניתן להבדיל בין התמונות לתמונות גוגל אחרות שאינם פרטיות.
מעבר לזה הקבוצות וההתכתבויות היו פתוחות ללא כל בעייה.

2. עם הזמן נכנס "טכנולוגיה" בה נטפרי נתנה כלי לכל משתמש שלהם לפרק קבוצות שהוא חבר בהם אם הוא חושב שזה לא מתאים מסיבה כזו או אחרת, הכולל שליחת התוכן לנטפרי. (הנימוק הוא שזה רק שיפור טכנולוגיה כי כל אחד יכול להוריד את כולם, אולם במקום שמישהו ישים לב לתעלול ויסיר אותו הם נתנו לו כלי משוכלל לפירוק בקליק).

3. בהמשך גוגל עברו לצ'אט מתקדם כאשר הוא שולב עם הנגאוט, התוצאה כל המשתמשים בנטפרי לא יכלו לראות תמונות בכלל אם הם הועלו על ידי גוגל צ'אט מטעמים טכנולוגיים.

4. השלב הנוכחי, נטפרי התגברה על הבעייה הטכנולוגית והתמונות פתוחות (לא רואה כאן שום חידוש לפי ההצהרות עד עתה), אולם על מנת לראות קבוצה יש להצהיר שהיא נקייה ולשלוח לנטפרי בקשה. (לא יודע האם התוכן נשלח לבדיקה אנושית או לא).
במקביל ניתן לדווח על קבוצה וכו' כמו לפני כן.

בעבר הרחוק ובשנותיה הראשונות של נטפרי, הגישה הייתה כי המטרה היא לתת שירות נקי ומסונן ברמה הגבוהה ביותר, נטפרי מעולם לא הייתה "בעלת השקפה" מה מותר ומה אסור, ולא הייתה יוזמת אי אלו צעדים.

בשנים האחרונות שכרון הכח הביא למקום, בו כמה אנשים תפסו שכרון כוח והחלו לתת החלטות מה צריך ומה לא, ומה לדעתם בעייה ומה לא וכו'.

הגישה הפטרונית הזו שמשתרשת יותר ויותר, משפיעה בכל עת על המצב וגורמת בעיקר לדבר אחד שיותר ויותר אנשים נאלצים להשתמש בסינונים אחרים, ברמה נמוכה יותר או טובה פחות כי מישהו החליט שההשקפה של פלוני לא טובה וכן על זה הדרך.

למען הסר ספק, יש לי גם נטפרי אולם כבר לא רק, שורות אלו נכתבות כעת מספק אחר, אבל המחשב מחובר לשני ספקים שונים.

אני בטוח שיהיה כאן תגובות, הכל בהתייעצות עם גדולי ישראל ועוד כהנה וכהנה, צר לי אני מכיר מספיק מקרים מבפנים שהנתונים הוחלטו על בסיס גחמות של איש אחד.

צריך לומר ביושר, נטפרי קמה כספק סינון מהודר על מנת לתת פתרונות, וכיום היא נמצאת במקום בו היא כבר מציגה את עצמה כגוף שמחליט מה ראוי, ומה לא, וכו'.

המשבצת שלכם המכובדת כספק אינטרנט כשר ומהודר יש לו מקום טוב בציבוריות החרדיות, הפטרונות עלול לאבד את זה.
אינני דובר של נטפרי, ואף אינני קשור אל נטפרי כבר בשום צורה מעבר להיותי צרכן של שירותי הסינון שלה.
יחד עם זאת, ב5 שנותיה הראשונות נתנתי את כל כוחותי, מרצי וכישורי לפיתוחה ושגשוגה.

התחושה שלי באותן שנים היתה שמעורבותי בנטפרי היא כרטיס כניסה שלי בעולם הבא. אלא שלא היה ברור לי, ועדיין לא ברור לי, אם לגן עדן או ח"ו לגיהנום. הספק הזה מתחזק מאוד ולא נותן מנוח במיוחד לאור העובדה שללא ספק נטפרי הכניסה את האינטרנט לבתים רבים בצבור החרדי.

אילו הייתי בעמדה ניהולית בנטפרי לא הייתי יכול לישון בלילה אילו הייתי מודע לפירצה או מכשול (לפי השקפת עולמי, כמובן) שנפוץ בזכות הנגשת האינטרנט בכל כך הרבה בתים, ולא הייתי עושה דבר בגלל שחלילה אסור לי להיות פטרון ולהחלט עבור אחרים.

זושא כץ

משתמש מקצוען
אינני דובר של נטפרי, ואף אינני קשור אל נטפרי כבר בשום צורה מעבר להיותי צרכן של שירותי הסינון שלה.
יחד עם זאת, ב5 שנותיה הראשונות נתנתי את כל כוחותי, מרצי וכישורי לפיתוחה ושגשוגה.

התחושה שלי באותן שנים היתה שמעורבותי בנטפרי היא כרטיס כניסה שלי בעולם הבא. אלא שלא היה ברור לי, ועדיין לא ברור לי, אם לגן עדן או ח"ו לגיהנום. הספק הזה מתחזק מאוד ולא נותן מנוח במיוחד לאור העובדה שללא ספק נטפרי הכניסה את האינטרנט לבתים רבים בצבור החרדי.

אילו הייתי בעמדה ניהולית בנטפרי לא הייתי יכול לישון בלילה אילו הייתי מודע לפירצה או מכשול (לפי השקפת עולמי, כמובן) שנפוץ בזכות הנגשת האינטרנט בכל כך הרבה בתים, ולא הייתי עושה דבר בגלל שחלילה אסור לי להיות פטרון ולהחלט עבור אחרים.
ובמיוחד שהם מתייעצים עם רבנים ולא מחליטים לבד.

• תודה
Reactions: MOM

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
ובמיוחד שהם מתייעצים עם רבנים ולא מחליטים לבד.
זה לא קשור למה שכתבתי.
אם הם מתייעצים עם רבנים או לא, כמו כל עובדה לא ידועה, ניתן להתווכח.

עם מה שאני כתבתי לא ניתן להתווכח. זו הרגשתי הסוביקטיבית.

הר-יד

משתמש רשום
עריכה תורנית

מסכים איתך 100% אוכל רק להוסיף כי לאחרונה למיטב ידיעתי הם גם לא שומעים לרבני הקהילות המאוגדות תחת חסותם.
אני ואפסי עוד!

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
למיטב ידיעתי הם גם לא שומעים לרבני הקהילות המאוגדות תחת חסותם.
אני ואפסי עוד!
מלבד מה שזה לא נכון,
אתה מודע לזה שלפני שאתה כותב השמצה אתה חייב לפנות לנטפרי לקבלת תגובה,
כמו"כ אתה מודע לזה שאתה עלול להיות חשוף לתביעת דיבה
@mat ייש"כ על כל מה שאתה ושכמותך עושים למען עמ"י

אסתושי

משתמש מקצוען
מסכים איתך 100% אוכל רק להוסיף כי לאחרונה למיטב ידיעתי הם גם לא שומעים לרבני הקהילות המאוגדות תחת חסותם.
אני ואפסי עוד!
ממש לא לבן אדם יש חברה/עמותה והוא ינהל אותה איך שהוא רוצה/איך שרבותיו אומרים לו מי שלא טוב לא שילך לחפש סינון אחר בכל מקרה לגבי הצ'אטים ברור שזה הרבה יותר נוח שלא צריך לחכות שיבדקו את התמונות ומי שיש לו צ'אט בעייתי זה בעיה שלו

צור1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
פרסום וקופי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
ממש לא לבן אדם יש חברה/עמותה והוא ינהל אותה איך שהוא רוצה/איך שרבותיו אומרים לו מי שלא טוב לא שילך לחפש סינון אחר בכל מקרה לגבי הצ'אטים ברור שזה הרבה יותר נוח שלא צריך לחכות שיבדקו את התמונות ומי שיש לו צ'אט בעייתי זה בעיה שלו
האמת שצריך לומר לא רק בעיה שלו אלא בעיה של כל עם ישראל מדין ערבות
וכל אחד חייב לעשות הכל למנוע נזק

הגולם החולם

משתמש מקצוען
חמור ומזעזע
רק מה, את המייל לא חסמו וגם כנראה שאי אפשר לחסום ולסנן כל מה ששולחים בקבצים.
אז מי שהגיע לכזה מצב המלצה חמה שלי זה לנתק לגמרי את האניטרנט מהבית.
לא כל הבעיות זה מהצ'אט........ וד"ל

הר-יד

משתמש רשום
עריכה תורנית
מלבד מה שזה לא נכון,
אתה מודע לזה שלפני שאתה כותב השמצה אתה חייב לפנות לנטפרי לקבלת תגובה,
כמו"כ אתה מודע לזה שאתה עלול להיות חשוף לתביעת דיבה
@mat ייש"כ על כל מה שאתה ושכמותך עושים למען עמ"י
לשיטת זה לא השמצה אלא גאווה.
ויש לי צילומי התכתבויות איתם!

mat

משתמש מקצוען
יש לנטפרי את הרבנים שלה. ואם הם הורו לחסום אתר מסויים, אז לא יעזור שיבא מישהו וישכנע רב ויביא מכתב נגדי.
במיוחד שאתה לא יודע איזה סיפורים הוא סיפר לרב.
יואיל אותו אחד ויפנה לרבנים שהורו לחסום וישכנע אותם אחרת.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה