צודק/תאז אולי כדאי לא לאפשר לעשות זום? אתם יודעים מה אפשר לעשות בזום? וכן על זה הדרך..
יום טוב
הבעיה שיש אנשים שיש להם נטפרי בגל העבודה והם חייבים זום.
העולם מפחיד א"א לשלוט בהכל אחד מהדברים זה זומים...
צודק/תאז אולי כדאי לא לאפשר לעשות זום? אתם יודעים מה אפשר לעשות בזום? וכן על זה הדרך..
יום טוב
לאט לאט, בלי לחץאז אולי כדאי לא לאפשר לעשות זום? אתם יודעים מה אפשר לעשות בזום? וכן על זה הדרך..
יום טוב
הוא אשר @אפרים יעקובזון אמר,שכל אחד ידאג לרוחניות שלו....
אם נטפרי יחסמו את כל הקבוצות הרבה לקוחות יעזבו אותם ויברו למשל לנתיב...
ברור שיש קבוצות מזעזעות!!!
שיחסמו אותם ולא את הקבוצות של חברות או משפחה...
זה לוי בהורים....יש לי שאלה עניינית לגבי האחריות והמעקב של ההורים על החשבון מייל
אנחנו מכירים את הצעירים של היום הם יכולים בקלות לנהל חשבון קש בשביל להרגיע את ההורים ולנהל חשבון מקביל ולמחוק עקבות אחרי כל פעולה.
הפתרון היחיד הוא ממש לשבת לידם כל זמן שהם על המחשב? ומה באשר לבחורות שלומדות לימודים שדורשים אינטרנט?
אם לא כל הזמן לשבת, לפחות להיכנס מדי פעם לחדריש לי שאלה עניינית לגבי האחריות והמעקב של ההורים על החשבון מייל
אנחנו מכירים את הצעירים של היום הם יכולים בקלות לנהל חשבון קש בשביל להרגיע את ההורים ולנהל חשבון מקביל ולמחוק עקבות אחרי כל פעולה.
הפתרון היחיד הוא ממש לשבת לידם כל זמן שהם על המחשב? ומה באשר לבחורות שלומדות לימודים שדורשים אינטרנט?
1+1וגם לא הבנתי מכל הדיון פה איך הטינופת קשורה לקבוצות צ'אט, לפי הפוסט של @קוויק מדובר על סרטים וסדרות שמועברים בתיבת המייל שעליה אין סינון גם עכשיו, אז אני יכולה להבין שבקבוצות הנ"ל יש שיחות לא ראויות ודברים כאלה אבל תוכן בעייתי מוחשי ?
חסמו לך קבוצות של משפחה?שכל אחד ידאג לרוחניות שלו....
אם נטפרי יחסמו את כל הקבוצות הרבה לקוחות יעזבו אותם ויברו למשל לנתיב...
ברור שיש קבוצות מזעזעות!!!
שיחסמו אותם ולא את הקבוצות של חברות או משפחה...
ההקשר הוא בערך כמו 2+2 עבודה גורמת ללכת לצבא1+1
שיחה בצאט נגררת לשליחת חומרים אסורים במייל
כנראה......
וכרגע אין איך לסנן מייל, ולכן נשאיר את הנזק של הצאטים האסורים?
לדעתי נטפרי לא רוצה להיכנס לנישה המסובכת הזאתמותר להעלות שאלה?
אני עוקבת אחרי הדיון הזה מתחילתו, ורואה:
1. יש את המתלוננים ומשמיצים. לא בטוח שיש להם קייס אמיתי.
2. יש את אלו שמעלים תלונות ממוקדות על מצוקות ספציפיות מאד, בתור בעלי מקצוע.
3. יש את אלו שתומכים ומסכימים ומודים.
כמשתמשת נטפרי (בהשהיה זמנית) בנוסף למחשב בחסימה אחרת, אני יכולה רק להעיד על הנוחות, המהירות והזמינות.
מצד שני, יש בהחלט גם לי צדדים מסויימים שמעצבנים ומרגיזים ותוקעים ומפריעים, כמו לאנשים לא מעטים בקבוצה השניה. שאלתי: האם לא הגיע הזמן לעשות חושבים ולפתוח מסלולים יעודיים בנטפרי לקבוצות מקצועיות כלשהן? מעצבים גרפיים ובוני אתרים, למשל, לא חייבים גוגל מפות, וכן חייבים מגוון אתרים שעדיין מחפשים להם פתרון. בשביל מה הם או מתכנתים או מתווכים, למשל - חייבים שכל אתרי המוזיקה יהיו פתוחים באופן גורף כי מוזיקאים צריכים את זה?
מתווכים, למשל, חייבים גוגל מפות. זה חלק מהעבודה שלהם. וזה בהחלט עלול להיות אתר בעייתי. אז למה שמתווכים לא יסווגו את עצמם מראש ויקבלו את קבוצת האתרים שמתאימה להם, בעוד לאחרים הם לא יפתחו באופן שגרתי?
כי גם מוזיקאים משתמשים לפעמים בגוגל מפות כדי לבדוק דרכי הגעה לאנשהומותר להעלות שאלה?
כמשתמשת נטפרי (בהשהיה זמנית) בנוסף למחשב בחסימה אחרת, אני יכולה רק להעיד על הנוחות, המהירות והזמינות.
מצד שני, יש בהחלט גם לי צדדים מסויימים שמעצבנים ומרגיזים ותוקעים ומפריעים, כמו לאנשים לא מעטים בקבוצה השניה. שאלתי: האם לא הגיע הזמן לעשות חושבים ולפתוח מסלולים יעודיים בנטפרי לקבוצות מקצועיות כלשהן? מעצבים גרפיים ובוני אתרים, למשל, לא חייבים גוגל מפות, וכן חייבים מגוון אתרים שעדיין מחפשים להם פתרון. בשביל מה הם או מתכנתים או מתווכים, למשל - חייבים שכל אתרי המוזיקה יהיו פתוחים באופן גורף כי מוזיקאים צריכים את זה?
מתווכים, למשל, חייבים גוגל מפות. זה חלק מהעבודה שלהם. וזה בהחלט עלול להיות אתר בעייתי. אז למה שמתווכים לא יסווגו את עצמם מראש ויקבלו את קבוצת האתרים שמתאימה להם, בעוד לאחרים הם לא יפתחו באופן שגרתי?
זה לא העניין,ההקשר הוא בערך כמו 2+2 עבודה גורמת ללכת לצבא
ההקשר הוא בערך כמו 2+2 עבודה גורמת ללכת לצבא
אני בעד לסנן צ'אטים אסורים1+1
שיחה בצאט נגררת לשליחת חומרים אסורים במייל
כנראה......
וכרגע אין איך לסנן מייל, ולכן נשאיר את הנזק של הצאטים האסורים?
אני לא מכיר את כל הגוונים של האנשים בעולם. האישים שאני מכיר + הרושם שאני מקבל יש שני סוגי קבוצות.זה לא העניין,
העניין הוא שבקבוצת צ'אט מרובת משתתפים אתה לא תמיד יודע מי נמצא מולך.
וכשפלוני, אלמוני, פלמוני ואני חברים בקבוצת צ'אט שלא ברור מה מטרתה, עלולים להיות שם גם דברים לא הכי...
אני לא מכיר את כל הגוונים של האנשים בעולם. האישים שאני מכיר + הרושם שאני מקבל יש שני סוגי קבוצות.
א. קבוצות שכל מי שחבר שם יודע מי הם החברים, זה יכול להיות עבודה / משפחה / קהילה / משהו משותף אחר.
ב. קבוצות של אישים המחפשים לכלוך ושטויות שחלקם כלל לא מכירים אלו את אלו והוא במה ל"מכשול".
בכל הנוגע לקבוצה א' אני לא חושב שיש מקום או צד לחסום ואם מישהו חושב כך אני לא בר שיח איתו.
בכל הנוגע לקבוצה ב', נניח שיש אכן קבוצות גרועות ברמה הגרועה ביותר, ונניח נער או נערה יצטרכו עכשיו לבקש אישור, יבקשו ואחרי חודשיים זה יתגלה כי אחד מהאנשים יהרהר תשובה וילשין על הקבוצה...
מה יקרה אז? יגדירו את החשבון של ההורה כלא אמין? כי יש לו בן או בת שעשו שטויות?
לפי ההתכתבויות כאן אני מבין שברור שלא מדובר על "נערים צדיקים" שיש להם אינטרנט מסונן משלהם בשביל להתעסק בלכלוך.
האמת שאני לא מבין את הויכוח!!!
מי שלא מחובר לקבוצות בעיתיות מה אכפת לו הוא יקבל אישור וזה לא ישנה לו.
ומי שמחובר לקבוצות בעיתיות אז מצוין שיחסמו אותו!!!
נטפרי בבסיס, פתוחה לכולם (מה שנקי) ובנוסף את יכולה לחסום לעצמך מה שאת לא צריכה ולהשאיר פתוח מה שאת צריכהמותר להעלות שאלה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: