דרוש מידע סינון נטפרי לgoogle chat

מצב
הנושא נעול.

yakov55

משתמש רשום
את האמת אני לא מבינה,
כי בשביל זה יש הורים!
אל תפילו את זה על נטפרי. מה שגורם להחמרות.
ההורים שלי נכנסו לי למייל חופשי בתור בחורה! וכן לאחים שלי.
הורה שאכפת לו מחינוך הילדים שלו, יעשה את זה גם.
או אישור למייל משפחתי בלבד.
מה הקשר של ילדים לנטפרי???
הסינון במחשב הוא למי שצריך אותו לעבודה!
לא לבילוי!
זה הסתכלות שלך כאדם פרטי...
לנטפרי ולרבנים יש ראיה קצת יותר רחבה, ולכם הם מתנהלים כמו שהם מתנהלים

חוחית

משתמש סופר מקצוען
את האמת אני לא מבינה,
כי בשביל זה יש הורים!
אל תפילו את זה על נטפרי. מה שגורם להחמרות.
ההורים שלי נכנסו לי למייל חופשי בתור בחורה! וכן לאחים שלי.
הורה שאכפת לו מחינוך הילדים שלו, יעשה את זה גם.
או אישור למייל משפחתי בלבד.
מה הקשר של ילדים לנטפרי???
הסינון במחשב הוא למי שצריך אותו לעבודה!
לא לבילוי!
ואם זה לא בדיוק ככה?
לא כל ההורים חכמים דיים.
אז מה?
יפקירו את הילדים האלה?

• תודה
Reactions: MOM

שוש מ

משתמש צעיר
אוי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מפחיד !!! קראתי קצת ורק נחשף יותר ויותר על הבעיות שבצ'אט והמייל למרות שהכל בסינון כשר !!!
והאמת שמי שרוצה לחטוא יכול היום בקלות .... רק בתפקידינו כהורים עלינו לשמור שלא יגיעו מצבים שהילדים מוצאים את עצמם פתאום במצב מזעזע שלא מבינים כלום ולא ידעו כלום לפנ''כ. ורק נשאבים עוד ועוד לתוך הטומאה הזאת ולא קולטים את מצבם כלל ורק נופלים. בכל הנ''ל רק רואה כמה זה מורכב כמה זה קורה באקראי וכמה נזקים איומים קרו לדאבונינו, [והאמת שלא מבין את ההבדל בין מייל לצ'אט חוץ מהקלילות שבכתיבה בצ'ט אבל ליכאורה יכול להיות אותם קבוצות בשניהם ]

פשוט מפחיד !!!!!!!!!
הרבה הרבה הרבה תפילות !!! זה מה שיש לעשות !!!
כמובן להיזהר ולשמור תכנית, ועוד משהו,,,,, חשוב לא לדחות את הילד גם לאחר שח''ו גילו של''ע נפל וכו' למרות הדחייה האינסטיקיטית ,אלא הרבה הרבה חיבוקים וקרבה לבבית חמה זה מה שיכול להציל אותו וכמובן הכוונה מיקצועית.

בתקווה לישועת ה' כהרף עין שלא נשמע עוד שוד ושבר בגבולינו, מתוך ציפייה לביאת הגואל במהרה.

הכותב בכאב אדיררררררררר

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
למה להעיר למישהו שאני חושב שהוא משמיץ זה שיח ילדים?
אני לא מקבל את הטכניקה הזאת להפוך את התגובה שלי ל"שיח ילדים" יש דרכים טובות יותר להגיב לתגובות שלא נעים לקרוא.
יפה.
לכתוב לאנשים שהם משמיצים זו לא אחת מהדרכים.
לא הבנתי מה כ"כ הפריע לך, הסינון שלך לא מתאים לכולם. נקודה.
זה לא אומר שהוא לא טוב לאחרים.
אם מענין אותך, אני גם משתמשת בו. בבית, כי אין לי צורך נרחב באינטרנט.
אך בעבודה הוא לא מתאים.

אסתושי

משתמש מקצוען
כשכותבים משהו שמדבר לרוב הציבור לא צריך לשאול אחר כך "למה מכלילים?"
כל פעם מחדש שכותבים משהו שאצל הרוב זה כך המיעוט מזדעק "למה להכליל?"

תמים תהיה

משתמש פעיל
בגדול, כל סינון נטפרי או אתרוג או אפילו רימון חשופים לכל ההודעות שאתם מעבירים בכל אמצעי דרך האינטרנט, אז אין פה שום דבר חדש.
חוץ מהחוצפה שעכשיו הם רואים גם תכתובות של אנשים שאינם מנויים על נטפרי
אתה יודע או ממציא?

אושרי כהן

משתמש פעיל
מספיק שיש לילד חבר אחד שאתם יודעים שהוא בקשר איתו, אבל אין לכם מושג מה מעשיו מתחת לחזות הילד הטוב...
ובמיוחד בישיבות שם באמת אי אפשר (ואולי גם לא נכון...) לוודא עם מי הבחור בקשר
עדיין, לפי הדברים שלכם אני מבין שאין אפשרות לשוטט ולחפש קבוצה מסויימת. והאפשרות היחידה להצטרף זה ע"י קבלת קישור או כתובת מייל של הקבוצה ממישהו.

תמים תהיה

משתמש פעיל
זה דבר פשוט אם אתה מבין מה זה אינטרנט ומה זאת חסימה
אני די מתמצא באינטרנט וגם קצת בחסימות ואני לא חושב שזה דבר פשוט
אתה יודע מה ההבדל בין HTTP ל HTTPS?
אתה יודע איך עובד פיענוח תעבורה שמתבצע בחברות הסינון נטפרי/אתרוג/רימון?

מ. ק.

משתמש מקצוען
תרתי דסתרי
להסתיר, הכוונה לא מהבית.
מההכרות שלי, אלו שלא רוצים שההורים ידעו, עושים את זה מבית של חבר / קרוב משפחה / ממקום ציבורי (ואני לא רוצה לתת כאן דוגמאות, כי זו במה ציבורית. אבל זה לא קשה.)

mat

משתמש מקצוען
יפה.
לכתוב לאנשים שהם משמיצים זו לא אחת מהדרכים.
לא הבנתי מה כ"כ הפריע לך, הסינון שלך לא מתאים לכולם. נקודה.
זה לא אומר שהוא לא טוב לאחרים.
אם מענין אותך, אני גם משתמשת בו. בבית, כי אין לי צורך נרחב באינטרנט.
אך בעבודה הוא לא מתאים.
להשמיץ זה להפיץ דבר שיקרי על משהו מסויים.
להגיד שנטפרי לא מתאים למי שעובד ולצחקק על זה שזה מתאים לאברכים שגולשים בגמייל.
זה להרחיק אנשים שמראש לא יבדקו האם זה מתאים להם או לא.
זה לעשות סטיגמה לגמרי לא נכונה על נטפרי.

וזה לגמרי מתוך השערה שלכם. מתוך הנסיון שלכם בכל מני מקומות עבודה שעבדתם.
יתכן ויש עבודות שלא נחשבות בעינכם לעבודות. ולכן הסקר הפרטי שלכם הניב תוצאות משונות אלו.
בתחושה שלי ושל עוד רבים פה זה מתאים ועוד איך מתאים למי שעובד.

אם הייתם כותבים בצורה ספציפית, למשל שזה לא מתאים למי שכדי להשיג לקוחות צריכה להעלות סטטוסים בוואצאפ או בפייסבוק אז זה היה נכון ולא היה לי טענה על כך. נטפרי בהחלט לא מתאימה לכל עם ישראל.

וסתם ככה לידיעה זה לא שמבחינה טכנולוגית נטפרי לא יכולה לפתוח את מה שיתאים לכל המתלוננים פה.
זה מגיע מתוך מדיניות שלא לסכן את המשתמשים. יש סינונים שהעניין הזה פחות מעניין אותם.

אני קצת מכיר אנשים שמשתמשים בסינון וזה מתחלק בין אנשים ששמים את היראת שמיים לפני העבודה לבין כאלו ששמים את העבודה לפני היראת שמיים.
יש כאלו שלא משנה מה הם יעשו הם יתעקשו שזה יהיה מסונן ונקי. ויש כאלו שאם קצת קשה להם. אז יעלה. נטפרי לא מתאים לעבודה שלי.
ואני מכיר גם אנשים שהחליטו ששום סינון לא מתאים לעבודה שלהם.

אם יש לכם דוגמא למשהו שנטפרי חסומים או לא מאפשרים מתוך אטימות ולא מתוך מכשול רוחני אשמח לשמוע.
אני לא מכיר כזה דבר.

נערך לאחרונה ב:

אחד הלויים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
להשמיץ זה להפיץ דבר שיקרי על משהו מסויים.
להגיד שנטפרי לא מתאים למי שעובד ולצחקק על זה שזה מתאים לאברכים שגולשים בגמייל.
זה להרחיק אנשים שמראש לא יבדקו האם זה מתאים להם או לא.
זה לעשות סטיגמה לגמרי לא נכונה על נטפרי.

וזה לגמרי מתוך השערה שלכם. מתוך הנסיון שלכם בכל מני מקומות עבודה שעבדתם.
יתכן ויש עבודות שלא נחשבות בעינכם לעבודות. ולכן הסקר הפרטי שלכם הניב תוצאות משונות אלו.
בתחושה שלי ושל עוד רבים פה זה מתאים ועוד איך מתאים למי שעובד.

אם הייתם כותבים בצורה ספציפית, למשל שזה לא מתאים למי שכדי להשיג לקוחות צריכה להעלות סטטוסים בוואצאפ או בפייסבוק אז זה היה נכון ולא היה לי טענה על כך. נטפרי בהחלט לא מתאימה לכל עם ישראל.

וסתם ככה לידיעה זה לא שמבחינה טכנולוגית נטפרי לא יכולה לפתוח את מה שיתאים לכל המתלוננים פה.
זה מגיע מתוך מדיניות שלא לסכן את המשתמשים. יש סינונים שהעניין הזה פחות מעניין אותם.

אני קצת מכיר אנשים שמשתמשים בסינון וזה מתחלק בין אנשים ששמים את היראת שמיים לפני העבודה לבין כאלו ששמים את העבודה לפני היראת שמיים.
יש כאלו שלא משנה מה הם יעשו הם יתעקשו שזה יהיה מסונן ונקי. ויש כאלו שאם קצת קשה להם. אז יעלה. נטפרי לא מתאים לעבודה שלי.
ואני מכיר גם אנשים שהחליטו ששום סינון לא מתאים לעבודה שלהם.

אם יש לכם דוגמא למשהו שנטפרי חסומים או לא מאפשרים מתוך אטימות ולא מתוך מכשול רוחני אשמח לשמוע.
אני לא מכיר כזה דבר.
עדיין יש דברים שהם טכניים כמו זה שלא כל התמונות והסרטונים נפתחים בצורה אוטומטית וזה משהו טכני שממש מפריע לגרפיקאים עורכי סרטים וכ"ו שזה טכני ולא קשור לרוחניות או לשמירה

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
חברה שלי לומדת לימודי ייעוץ. והיא בתוך קבוצת וואצאפ.
אבל דרך המחשב זה חסום לה.
למה? זה נטו מקצועי.
אבל כל ההסברים נפלו על אוזניים אטומות..
הם לא מוכנים בגלל ״אידאלוגיה״ כי כך זה יתן לגיטמציה של וואצאפ בציבור
(אוקי, הבנתי, אז אני אשמור בסוד, כבר יש לי את זה, אני גם נגד זה בעיקרון..)
לא מסכימים לפתוח לה את הקבוצה כך שיוצא שהרבה חומר ועידכונים לא מגיעים אליה בזמן.. :(

by6199

משתמש מקצוען
D I G I T A L
הטענות על "המכשולות" בצ'אט קצת משעשעות ואין לי הגדרה אחרת לצערי.
ממתי יש לנערות צעירות גישה לאינטרנט?
נטפרי לא מאשרת אינטרנט רק לצורכי עבודה?
ממתי מגבילים אנשים שהמטרה שלהם עבודה, בגלל אנשים שהאינטרנט "אידאולוגית" לא מיועד עבורם.

חומרים אסורים ובעייתיים, עברו גם לפני נטפרי וגם אחרי נטפרי.
חסימת הצ'אט לא תמנע ממי שרוצה לראות לכלוך לעשות זאת.
אפשר להשתעשע בזה, שזה יפתור את הבעיות.
אבל שאף אחד לא יופתע אם עוד תקופה יחסמו גם לשלוח עותק במייל כי הצליחו לכתוב דברים לא יפים במייל שכלל יותר מ-3 מכותבים....

מי שרוצה שיחסמו לו גם את הסמלים של gmail בשמחה רבה, שיהיה מסך רק שחור לבן שלא יימכר חס וחלילה.
הבעיה היא עבור אלפים שנזקקים לסינון טוב, ונאלצים לוותר בגלל אי אלו ג'וקים ושיגעונות.

אני מכיר אברך שלא משתמש מעבר לבנק ומייל, בגלל הצ'אט הוא נאלץ לוותר על סינון ברמה גבוהה (חסימה עד היום בק.).

המקרה הזה הוא אחד בלבד, ויעיד האשכול כמה אנשים מוותרים על סינון ברמה כזו או אחרת בגלל זה...

אני מעריך כי @mat ידע להסביר בטוב טעם, למה אברך שסה"כ רוצה שאשתו לא תהיה מנותקת מהמשפחה ולאפשר לה צ'אט שייך לאנשים שהעבודה לפני היראת שמים....

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה