studio-outline
משתמש מקצוען
בלת"ק
הקבוצות לא נפתחו לי, עשיתי בהגדרות תצוגה חדשה של גימייל,
והקבוצות נפתחו לי...
בהצלחה
הקבוצות לא נפתחו לי, עשיתי בהגדרות תצוגה חדשה של גימייל,
והקבוצות נפתחו לי...
בהצלחה
זה הסתכלות שלך כאדם פרטי...את האמת אני לא מבינה,
כי בשביל זה יש הורים!
אל תפילו את זה על נטפרי. מה שגורם להחמרות.
ההורים שלי נכנסו לי למייל חופשי בתור בחורה! וכן לאחים שלי.
הורה שאכפת לו מחינוך הילדים שלו, יעשה את זה גם.
או אישור למייל משפחתי בלבד.
מה הקשר של ילדים לנטפרי???
הסינון במחשב הוא למי שצריך אותו לעבודה!
לא לבילוי!
ואם זה לא בדיוק ככה?את האמת אני לא מבינה,
כי בשביל זה יש הורים!
אל תפילו את זה על נטפרי. מה שגורם להחמרות.
ההורים שלי נכנסו לי למייל חופשי בתור בחורה! וכן לאחים שלי.
הורה שאכפת לו מחינוך הילדים שלו, יעשה את זה גם.
או אישור למייל משפחתי בלבד.
מה הקשר של ילדים לנטפרי???
הסינון במחשב הוא למי שצריך אותו לעבודה!
לא לבילוי!
תרתי דסתרימי שרוצה לחטוא. יוכל להסתיר את זה.
אם הוא פותח מהבית- ההורים אמורים להיות מודעים לכך.
יכול להיות שזה באג זה לא אמור לבקש אישור בפחות מ10 אנשיםמדוע זה דורש ממני לאשר גם בצאט פרטי?
כןיכול להיות שזה באג זה לא אמור לבקש אישור בפחות מ10 אנשים
יפה.למה להעיר למישהו שאני חושב שהוא משמיץ זה שיח ילדים?
אני לא מקבל את הטכניקה הזאת להפוך את התגובה שלי ל"שיח ילדים" יש דרכים טובות יותר להגיב לתגובות שלא נעים לקרוא.
אתה יודע או ממציא?בגדול, כל סינון נטפרי או אתרוג או אפילו רימון חשופים לכל ההודעות שאתם מעבירים בכל אמצעי דרך האינטרנט, אז אין פה שום דבר חדש.
חוץ מהחוצפה שעכשיו הם רואים גם תכתובות של אנשים שאינם מנויים על נטפרי
זה דבר פשוט אם אתה מבין מה זה אינטרנט ומה זאת חסימהאתה יודע או ממציא?
עדיין, לפי הדברים שלכם אני מבין שאין אפשרות לשוטט ולחפש קבוצה מסויימת. והאפשרות היחידה להצטרף זה ע"י קבלת קישור או כתובת מייל של הקבוצה ממישהו.מספיק שיש לילד חבר אחד שאתם יודעים שהוא בקשר איתו, אבל אין לכם מושג מה מעשיו מתחת לחזות הילד הטוב...
ובמיוחד בישיבות שם באמת אי אפשר (ואולי גם לא נכון...) לוודא עם מי הבחור בקשר
אני די מתמצא באינטרנט וגם קצת בחסימות ואני לא חושב שזה דבר פשוטזה דבר פשוט אם אתה מבין מה זה אינטרנט ומה זאת חסימה
נכון, ובצדקעדיין, לפי הדברים שלכם אני מבין שאין אפשרות לשוטט ולחפש קבוצה מסויימת. והאפשרות היחידה להצטרף זה ע"י קבלת קישור או כתובת מייל של הקבוצה ממישהו.
להסתיר, הכוונה לא מהבית.תרתי דסתרי
להשמיץ זה להפיץ דבר שיקרי על משהו מסויים.יפה.
לכתוב לאנשים שהם משמיצים זו לא אחת מהדרכים.
לא הבנתי מה כ"כ הפריע לך, הסינון שלך לא מתאים לכולם. נקודה.
זה לא אומר שהוא לא טוב לאחרים.
אם מענין אותך, אני גם משתמשת בו. בבית, כי אין לי צורך נרחב באינטרנט.
אך בעבודה הוא לא מתאים.
עדיין יש דברים שהם טכניים כמו זה שלא כל התמונות והסרטונים נפתחים בצורה אוטומטית וזה משהו טכני שממש מפריע לגרפיקאים עורכי סרטים וכ"ו שזה טכני ולא קשור לרוחניות או לשמירהלהשמיץ זה להפיץ דבר שיקרי על משהו מסויים.
להגיד שנטפרי לא מתאים למי שעובד ולצחקק על זה שזה מתאים לאברכים שגולשים בגמייל.
זה להרחיק אנשים שמראש לא יבדקו האם זה מתאים להם או לא.
זה לעשות סטיגמה לגמרי לא נכונה על נטפרי.
וזה לגמרי מתוך השערה שלכם. מתוך הנסיון שלכם בכל מני מקומות עבודה שעבדתם.
יתכן ויש עבודות שלא נחשבות בעינכם לעבודות. ולכן הסקר הפרטי שלכם הניב תוצאות משונות אלו.
בתחושה שלי ושל עוד רבים פה זה מתאים ועוד איך מתאים למי שעובד.
אם הייתם כותבים בצורה ספציפית, למשל שזה לא מתאים למי שכדי להשיג לקוחות צריכה להעלות סטטוסים בוואצאפ או בפייסבוק אז זה היה נכון ולא היה לי טענה על כך. נטפרי בהחלט לא מתאימה לכל עם ישראל.
וסתם ככה לידיעה זה לא שמבחינה טכנולוגית נטפרי לא יכולה לפתוח את מה שיתאים לכל המתלוננים פה.
זה מגיע מתוך מדיניות שלא לסכן את המשתמשים. יש סינונים שהעניין הזה פחות מעניין אותם.
אני קצת מכיר אנשים שמשתמשים בסינון וזה מתחלק בין אנשים ששמים את היראת שמיים לפני העבודה לבין כאלו ששמים את העבודה לפני היראת שמיים.
יש כאלו שלא משנה מה הם יעשו הם יתעקשו שזה יהיה מסונן ונקי. ויש כאלו שאם קצת קשה להם. אז יעלה. נטפרי לא מתאים לעבודה שלי.
ואני מכיר גם אנשים שהחליטו ששום סינון לא מתאים לעבודה שלהם.
אם יש לכם דוגמא למשהו שנטפרי חסומים או לא מאפשרים מתוך אטימות ולא מתוך מכשול רוחני אשמח לשמוע.
אני לא מכיר כזה דבר.
אם יש לכם דוגמא למשהו שנטפרי חסומים או לא מאפשרים מתוך אטימות ולא מתוך מכשול רוחני אשמח לשמוע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: