דרוש מידע סינון אתרוג

אינטקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עימוד ספרים
איך אפשר לדעת אם יש לי סיבים או נחושת? (ואין לי מושג על מה אתם מדברים)...
מסתבר שנחושת אם לא ידוע שיש סיבים.
והכי פשוט לדעת - האם הראוטר מחובר לקו טלפון או לא?

.h.p

עיצוב גרפי מושלם
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הסינון של אתרוג לא משהו!
מענה..... גם לא משהו
מהירות מצויינת לאחר סיבים אופטיים
מעלה צ'יק צאק
ניתוקים יש מידי פעם תקופות יותר ותקופות פחות

ליבוביץ

משתמש צעיר
צילום מקצועי
מבחינת מהירות הגלישה יש הבדל עצום! מניסיון יומיומי על שניהם.

שיטת הסינון שמה שנפתח פעם אחת נפתח לכולם עובדת בשניהם, רק שבאתרוג הסינון תמונות הוא ע"י בינה מלאכותית, ותוך כדי טעינת העמוד נסרקות כל התמונות בעמוד, גם אם זה כמה מאות! אין את המושג של 'נשלח לבדיקה' אייקוני מטוסים או בכלל 'חריגה'. הכל באותו רגע, ולא מאט את הגלישה כלל. ליוצרים מעצבים בוני אתרים זה הבדל שמיים וארץ.

מבחינת הסינון שניהם מתאימים לחרדים הארדקור, לאתרוג יש גם אישור כשרות רשמית מהבד"ץ של ר' ניסים, מה שאין לנטפרי. אתרוג יותר גמיש בקבוצות הסינון, לבעלי עסקים או מתחם לנשים המאפשר צפיה בתמונות נשים צנועות לאחר הזדהות אישית, יעיל לשופינג בגני נשים או תכניות בהידברות וכדו'.

מערכת הפניות של נטפרי הרבה יותר נוחה, אך אתרוג משתפרים כל הזמן ולאחרונה השיקו את הממשק החדש לניהול הסינון, כמה חבל שלא הכניסו לשם עדיין את מערכת הפניות.

באתרוג אין ניתוקים כלל, גלישה חלקה, לעומת נטפרי שחוויתי המון בעיות, ייתכן וקשורות לספק ולא אליהם, באתרוג יש לי תשתית ספק וסינון מאותה חברה, זה נוחות שמוכיחה את עצמה.

באתרוג יש וואצפ ווב בדפדפן (ללא צורך לחתום על הצהרות מוזרות וד"ל). בשביל החיבור צריך אימולטור שלאחרונה נחסם, אבל יש פתרונות גם לזה. תמונות פרופיל חסומות.

אינטקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עימוד ספרים

יאיר נהרי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
האם וירטואל בוקס כן פעיל?
אין סיבה שייחסם כי זו מכונה וירטואלית, לא בדקתי.
אבל מה כוונתך בזה? זה לא אנדרויד וירטואלי. (האנדרויד הוירטואלי של וירטואל בוקס זה LDPlayer או בכל אופן מבוסס עליו, לפי הידוע לי)

אינטקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עימוד ספרים
אין סיבה שייחסם כי זו מכונה וירטואלית, לא בדקתי.
אבל מה כוונתך בזה? זה לא אנדרויד וירטואלי. (האנדרויד הוירטואלי של וירטואל בוקס זה LDPlayer או בכל אופן מבוסס עליו, לפי הידוע לי)
אפשר להתקין אנדרואיד למשל על Genymotion, ויש עוד תוכנות, כרגע לא זכורות לי שהן די פרימיטיביות ואולי בהן לא תהיה חסימה.. אצטרך לבדוק.

אמא מאושרת!

משתמש פעיל
לדעתי לנשים זה מעולה כי אפשר לראות ראיונות בהידברות
אבל כשמקלידים חי]וש בגוגל זה מעלה גם חיפושים עם כותרות לא מתאימות אבל כמובן שלא נותן לפתוח

אחת מיוחדת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה

21228

משתמש צעיר
דווקא יש לי חברה שיש לה נטפרי על המחשב וכן עובד לה חופשי ווצאפ

sk1203

משתמש מקצוען
ברור חד משמעית...
הטכנאי שלהם הסביר לי גם למה
נטפרי יושבים על vpn דבר שמאט משמעותית את הגלישה

אז גילוי נאות למי שמשתמש בVPN. במילים אחרות, זו תשובה נקודתית מאוד למקרה שלך, ולא לכל הקשת הרחבה של המשתמשים.
ומי שלא? יש כאן מומחה נטפרי שיכול לאשר את דבריהם? הדברים שלי נאמרו על הנקודה הזו לא נאמרו מתוך בדיקה ובירור, אלא מתוך מה שאני חוויתי באופן אישי
נטפרי עובד על פרוקסי שהוא בעצם שרת של הסינון שכל תעבורת הרשת עוברת דרכו
דווקא יש לי חברה שיש לה נטפרי על המחשב וכן עובד לה חופשי ווצאפ
במקרים מסויימים נטפרי פותחים (רק אחרי שעוברים ועדה וכו')

sk1203

משתמש מקצוען
שכנ"ל
הוא מאט את הגלישה
בעצם סוג של VPN לראוטר (לא באמת, אבל לשם ההמחשה אפשר לקרוא לזה כך)
הגבתי סה"כ כי אמרת שמעט מאוד משתמשים בVPN של נטפרי
אז עניתי ש: א. המינוח VPN לדבר הזה הוא שגוי, המינוח הנכון הוא פרוקסי, ואם אתה לא יודע מה זה אתה מוזמן לקרוא בעצמך
ב. כל משתמשי נטפרי גולשים דרך פרוקסי, (ולכן הגלישה בנטפרי היא יותר איטית)
ההבדל בין "VPN של נטפרי" לרשת שכולה של נטפרי זה אם הסינון על כל תעבורת הרשת שעוברת דרך ראוטר מסוים או סינון של תעבורת הרשת של מחשב מסוים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה