לא סיביםכמה מ"ב יש והאם סיבים או נחושת?
100 מ"ב
לא סיביםכמה מ"ב יש והאם סיבים או נחושת?
מסתבר שנחושת אם לא ידוע שיש סיבים.איך אפשר לדעת אם יש לי סיבים או נחושת? (ואין לי מושג על מה אתם מדברים)...
איזה?אבל יש פתרונות גם לזה
סמארטפון, טאבלט, שיומי.איזה?
האם וירטואל בוקס כן פעיל?סמארטפון, טאבלט, שיומי.
אא"כ התכוונו למשהו אחר ואנכי לא ידעתי.
אין סיבה שייחסם כי זו מכונה וירטואלית, לא בדקתי.האם וירטואל בוקס כן פעיל?
אפשר להתקין אנדרואיד למשל על Genymotion, ויש עוד תוכנות, כרגע לא זכורות לי שהן די פרימיטיביות ואולי בהן לא תהיה חסימה.. אצטרך לבדוק.אין סיבה שייחסם כי זו מכונה וירטואלית, לא בדקתי.
אבל מה כוונתך בזה? זה לא אנדרויד וירטואלי. (האנדרויד הוירטואלי של וירטואל בוקס זה LDPlayer או בכל אופן מבוסס עליו, לפי הידוע לי)
את מה היא מורידה ?אם היא מורידה את זה
ברור חד משמעית...
הטכנאי שלהם הסביר לי גם למה
נטפרי יושבים על vpn דבר שמאט משמעותית את הגלישה
נטפרי עובד על פרוקסי שהוא בעצם שרת של הסינון שכל תעבורת הרשת עוברת דרכואז גילוי נאות למי שמשתמש בVPN. במילים אחרות, זו תשובה נקודתית מאוד למקרה שלך, ולא לכל הקשת הרחבה של המשתמשים.
ומי שלא? יש כאן מומחה נטפרי שיכול לאשר את דבריהם? הדברים שלי נאמרו על הנקודה הזו לא נאמרו מתוך בדיקה ובירור, אלא מתוך מה שאני חוויתי באופן אישי
במקרים מסויימים נטפרי פותחים (רק אחרי שעוברים ועדה וכו')דווקא יש לי חברה שיש לה נטפרי על המחשב וכן עובד לה חופשי ווצאפ
שזה אומר?נטפרי עובד על פרוקסי שהוא בעצם שרת של הסינון שכל תעבורת הרשת עוברת דרכו
שכנ"לשזה אומר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: