וואטספ ווב פתוח לכולם.חסום מאז שעברו לכשרות של הרב סילמן
וואטספ ווב פתוח לכולם.חסום מאז שעברו לכשרות של הרב סילמן
וואטספ ווב- נפתח באתרוג לכלל הלקוחות יתכן ואתה משויך לקהילה כלשהי באתרוג שביקשה לחסום. או לנט נקי וכדו'.ממש לא! למה אתה מטעה את הציבור סתם?????
אולי אפשר לפתוח ע"י בקשה מיוחדת מועדת הרבנים, אבל ממש לא פתוח, ודאי לא חופשי.
פתוח כולל סטטוסים וקבוצות?וואטספ ווב- נפתח באתרוג לכלל הלקוחות יתכן ואתה משויך לקהילה כלשהי באתרוג שביקשה לחסום. או לנט נקי וכדו'.
קבוצות כןפתוח כולל סטטוסים וקבוצות?
ממש לא נכון!עוד נקודה - בנתיב אין סינון על תוצאות החיפוש בגוגל. (מה שבנטפרי יש איקסים)
סטטוסים- פתוחפתוח כולל סטטוסים וקבוצות?
אשמח לשמוע עברת מנטפרי? והאם את מרוצה מהשינוי?אני עוברת עכשיו לאתרוג
נראה איך יהיה..
אני גם עברתי לפני תקופה, מבחינת מה את שואלת?אשמח לשמוע עברת מנטפרי? והאם את מרוצה מהשינוי?
היו כאן כמה שכתבו שעברו ואחרי זה הצטערו ...האם זה כך?אני גם עברתי לפני תקופה, מבחינת מה את שואלת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: