דרוש מידע סינון אתרוג

אחת מיוחדת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

אינטקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עימוד ספרים

יאיר נהרי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
מה שלא מתאים אתה לא רואה שיש אופציה שלא נפתחת לך, אתה פשוט לא יודע שהיא קיימת.
כזכור לי ששניהם מפקסלים את מה שלא מתאים. אין בזה שינוי בין אתרוג לנטפרי. על כל פנים במסלול שאני הייתי.
אשכרה שיקרה...
לפי ההצהרה שלהם שאתרוג משתמשים בבינה מלאכותית לצורך הסינון, על הבסיס הזה אפשר לדמיין הרבה...

אם חשוב יוטיוב. באתרוג הנהלים קשוחים יותר מאשר נטפרי לפי מה שאני זוכר. אשמח לשמוע ממשתמשי אתרוג על מדיניות פתיחת ערוצים/סרטונים, לתועלת הכלל.

אינטקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עימוד ספרים
כזכור לי ששניהם מפקסלים את מה שלא מתאים. אין בזה שינוי בין אתרוג לנטפרי. על כל פנים במסלול שאני הייתי.
הכוונה בחיפוש. בנטפרי תוצאות חיפוש לא מתאימות כתובות כXXX באתרוג לא מופיעות כלל.
לפי ההצהרה שלהם שאתרוג משתמשים בבינה מלאכותית לצורך הסינון, על הבסיס הזה אפשר לדמיין הרבה...
לפי ההצהרה הזו - הסינון בדברים מסוימים מחמיר יותר ועם ראש מרובע ממש.

שרה֫

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

מתוכנתת

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
נקודה חשובה מאד
מהירות הגלישה באתרוג טובה משמעותית מנטפרי
נטפרי איטי יותר גם מאתרוג וגם מנתיב
(נטפרי מול נתיב בניסיון על 2 מחשבים שונים בעבודה על אותה רשת בדיוק, הבדל משמעותי לטובת נתיב
אתרוג מול נטפרי - מהירות גלישה לאחר החלפת הסינון גבוהה בצורה משמעותית)

Odedperi

עימוד ועיצוב ספרים באיכות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
D I G I T A L
עימוד ספרים
הייתי בנטפריי חוויתי הרבה ניתוקים ובעיות בזום בעיקר , עברתי לאתרוג סיבים . מבסוט על המהירות על הסינון על הכל.

יאיר נהרי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
לאחר החלפת הסינון גבוהה בצורה משמעותית
על אותם נתונים? ז"א מהירות העלאה והורדה?
עברתי לאתרוג סיבים
ובנטפרי לא היית בסיבים? אז מה חשבת...

חברים! על השוואות מהירות - תהיו קונקרטיים! שתפו נתונים (היה לי אינטרנט 100/3, 1000/200, 5000/1000) אל תספרו סיפורים סתמיים ש"עברתי ספק והנה נהיה מהיר". הניסיון שלי על גבי רשתות רבות מראה שאין חסרון לנטפרי בהשוואה לאחרים.. אני לא מדבר שפעם הייתי ב.... ומאז אני זוכר את זה, אלא במציאות לפי המקום שאליו אני מתחבר

אחת מיוחדת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אותם נתונים בדיוק.
מוכנה לחתום על זה שנטפרי מאיטים את מהירות הגלישה.
ברור חד משמעית...
הטכנאי שלהם הסביר לי גם למה
נטפרי יושבים על vpn דבר שמאט משמעותית את הגלישה

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

אחת מיוחדת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

יאיר נהרי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
נטפרי יושבים על vpn דבר שמאט משמעותית את הגלישה
אז גילוי נאות למי שמשתמש בVPN. במילים אחרות, זו תשובה נקודתית מאוד למקרה שלך, ולא לכל הקשת הרחבה של המשתמשים.
ומי שלא? יש כאן מומחה נטפרי שיכול לאשר את דבריהם? הדברים שלי נאמרו על הנקודה הזו לא נאמרו מתוך בדיקה ובירור, אלא מתוך מה שאני חוויתי באופן אישי

Odedperi

עימוד ועיצוב ספרים באיכות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
D I G I T A L
עימוד ספרים
ובנטפרי לא היית בסיבים? אז מה חשבת...

חברים! על השוואות מהירות - תהיו קונקרטיים! שתפו נתונים (היה לי אינטרנט 100/3, 1000/200, 5000/1000) אל תספרו סיפורים סתמיים ש"עברתי ספק והנה נהיה מהיר". הניסיון שלי על גבי רשתות רבות מראה שאין חסרון לנטפרי בהשוואה לאחרים.. אני לא מדבר שפעם הייתי ב.... ומאז אני זוכר את זה, אלא במציאות לפי המקום שאליו אני מתחבר
מי שנמצא באינטרנט בלי סיבים אמור להיות לו תקיעות כל כמה דק' בזום?

יאיר נהרי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
מי שנמצא באינטרנט בלי סיבים אמור להיות לו תקיעות כל כמה דק' בזום?
אם אתה על מהירות 15, או אם זה פס רחב יותר ויש עוד משתמשים, בפרט שעושים העלאות, דבר שמאט בצורה קיצונית. אני מבין.
אתמול השתתפתי בזום רב משתמשים על רשת סלולרית (פחות יציב) בנסיעה בינעירונית (בכלל מסוכן יותר), והכל זרם חלק.
אגב, זה יכול לנבוע גם מעוד הרבה סיבות אחרות: מחשב איטי\עמוס\בלוי, אם אתה משתמש בwifi, אולי אתה קצת רחוק, רכיב wifi מיושן, העברות קבצים בבלוטוס תוך כדי הזום (נשמע מצחיק, אבל אני טעיתי בזה 😅), אם אתה משתמש בכבלים, תוודא שהם שלמים ומהסוג המהיר יותר (למרות שגם הכבל הפופולרי, קרי CAT5 לא אמור לעשות בעיות), החיבור לא רופף.. תוכנות אחרות שמשתמשות ברשת ברקע.. חסר מה?

נערך לאחרונה ב:

אינטקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עימוד ספרים
אם אתה על מהירות 15, או אם זה פס רחב יותר ויש עוד משתמשים, בפרט שעושים העלאות, דבר שמאט בצורה קיצונית. אני מבין.
אתמול השתתפתי בזום רב משתמשים על רשת סלולרית (פחות יציב) בנסיעה בינעירונית (בכלל מסוכן יותר), והכל זרם חלק.
יתכן וזה קשור לאזורי מגורים/גלישה.
ניסיתי את שתי הרשתות עם אותם נתוני גלישה בדיוק - וההבדל היה גדול. כשעברתי לסיבים ההבדל היה מאוד גדול.

למשל: בשתי הרשתות, ראוטר, לא סיבים, 100 מ"ב. בנטפרי הגעתי ל40-60 הורדה ו1-2 העלאה, באתרוג 70-80 הורדה, ו3+ העלאה.

יאיר נהרי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
יתכן וזה קשור לאזורי מגורים/גלישה.
גם אני שמעתי כזה דבר (והאמת? נשמע לי מוזר..), צריך לבדוק זאת מול גורם מוסמך.
למשל: בשתי הרשתות, ראוטר, לא סיבים, 100 מ"ב. בנטפרי הגעתי ל40-60 הורדה ו1-2 העלאה, באתרוג 70-80 הורדה, ו3+ העלאה.
שכוייח. נתונים למאגר. כל משתמש שמביא נתונים, עוזר לקבל תמונה אמיתית וברורה, וכך לתת עצות יעילות למתייעץ!
(וגם לאמת את זה שמשתנה ממקום למקום ובשעות היממה)

מתוכנתת

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
גם אני שמעתי כזה דבר (והאמת? נשמע לי מוזר..), צריך לבדוק זאת מול גורם מוסמך.

שכוייח. נתונים למאגר. כל משתמש שמביא נתונים, עוזר לקבל תמונה אמיתית וברורה, וכך לתת עצות יעילות למתייעץ!
יכולה להוסיף עוד נתונים, אבל רק של אתרוג ולא של נטפרי
מהירות הורדה 95~ העלאה 5.1~
מחר אוכל לתת גם של נתיב מול נטפרי אם זה יעזור

אינטקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עימוד ספרים
יכולה להוסיף עוד נתונים, אבל רק של אתרוג ולא של נטפרי
כמה מ"ב יש והאם סיבים או נחושת?

יאיר נהרי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
צריך לדעת מקום גם, אני לא בעל רוח הקודש. וכנגד מה משווים.
בהחלט יעיל. ובפרט כשמדובר על אותם נתונים בין הספקים באותו מקום.
כמה מ"ב יש והאם סיבים או נחושת?
100 מ"ב, וזה נחושת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה