אשכרה שיקרה...לא.
זה נראה כך למשל [מצורף, כמו הפיקסול המוכר של נטפרי]. אלא אם כן העלו תמונה גם רק של הבגד עצמו
שאלתי אותה על זה פעמיים.
אשכרה שיקרה...לא.
זה נראה כך למשל [מצורף, כמו הפיקסול המוכר של נטפרי]. אלא אם כן העלו תמונה גם רק של הבגד עצמו
יש אפשרות לסינון לנשים עם הגבלת זמן. אולי מדובר על זה, אצלי זה לא פתוח.אשכרה שיקרה...
שאלתי אותה על זה פעמיים.
כזכור לי ששניהם מפקסלים את מה שלא מתאים. אין בזה שינוי בין אתרוג לנטפרי. על כל פנים במסלול שאני הייתי.מה שלא מתאים אתה לא רואה שיש אופציה שלא נפתחת לך, אתה פשוט לא יודע שהיא קיימת.
לפי ההצהרה שלהם שאתרוג משתמשים בבינה מלאכותית לצורך הסינון, על הבסיס הזה אפשר לדמיין הרבה...אשכרה שיקרה...
הכוונה בחיפוש. בנטפרי תוצאות חיפוש לא מתאימות כתובות כXXX באתרוג לא מופיעות כלל.כזכור לי ששניהם מפקסלים את מה שלא מתאים. אין בזה שינוי בין אתרוג לנטפרי. על כל פנים במסלול שאני הייתי.
לפי ההצהרה הזו - הסינון בדברים מסוימים מחמיר יותר ועם ראש מרובע ממש.לפי ההצהרה שלהם שאתרוג משתמשים בבינה מלאכותית לצורך הסינון, על הבסיס הזה אפשר לדמיין הרבה...
אז למה אני משלמת 119 ש"ח?לא
קל מאוד לשלוח לבדיקה, ולא צריך לכתוב מה יש באתר.
99 לחודש (יש לי ראוטר), למה הזוי?
זה גם ספק וגם סינון.
על אותם נתונים? ז"א מהירות העלאה והורדה?לאחר החלפת הסינון גבוהה בצורה משמעותית
ובנטפרי לא היית בסיבים? אז מה חשבת...עברתי לאתרוג סיבים
אותם נתונים בדיוק.על אותם נתונים? ז"א מהירות העלאה והורדה?
ברור חד משמעית...אותם נתונים בדיוק.
מוכנה לחתום על זה שנטפרי מאיטים את מהירות הגלישה.
אפשרי דרכי לעשות סינון אתרוג ב35 לחודש.55 רק לסינון לעומת נטפרי 25
זמין בוואצאפ?אפשרי דרכי לעשות סינון אתרוג ב35 לחודש.
אז גילוי נאות למי שמשתמש בVPN. במילים אחרות, זו תשובה נקודתית מאוד למקרה שלך, ולא לכל הקשת הרחבה של המשתמשים.נטפרי יושבים על vpn דבר שמאט משמעותית את הגלישה
מי שנמצא באינטרנט בלי סיבים אמור להיות לו תקיעות כל כמה דק' בזום?ובנטפרי לא היית בסיבים? אז מה חשבת...
חברים! על השוואות מהירות - תהיו קונקרטיים! שתפו נתונים (היה לי אינטרנט 100/3, 1000/200, 5000/1000) אל תספרו סיפורים סתמיים ש"עברתי ספק והנה נהיה מהיר". הניסיון שלי על גבי רשתות רבות מראה שאין חסרון לנטפרי בהשוואה לאחרים.. אני לא מדבר שפעם הייתי ב.... ומאז אני זוכר את זה, אלא במציאות לפי המקום שאליו אני מתחבר
אם אתה על מהירות 15, או אם זה פס רחב יותר ויש עוד משתמשים, בפרט שעושים העלאות, דבר שמאט בצורה קיצונית. אני מבין.מי שנמצא באינטרנט בלי סיבים אמור להיות לו תקיעות כל כמה דק' בזום?
יתכן וזה קשור לאזורי מגורים/גלישה.אם אתה על מהירות 15, או אם זה פס רחב יותר ויש עוד משתמשים, בפרט שעושים העלאות, דבר שמאט בצורה קיצונית. אני מבין.
אתמול השתתפתי בזום רב משתמשים על רשת סלולרית (פחות יציב) בנסיעה בינעירונית (בכלל מסוכן יותר), והכל זרם חלק.
גם אני שמעתי כזה דבר (והאמת? נשמע לי מוזר..), צריך לבדוק זאת מול גורם מוסמך.יתכן וזה קשור לאזורי מגורים/גלישה.
שכוייח. נתונים למאגר. כל משתמש שמביא נתונים, עוזר לקבל תמונה אמיתית וברורה, וכך לתת עצות יעילות למתייעץ!למשל: בשתי הרשתות, ראוטר, לא סיבים, 100 מ"ב. בנטפרי הגעתי ל40-60 הורדה ו1-2 העלאה, באתרוג 70-80 הורדה, ו3+ העלאה.
יכולה להוסיף עוד נתונים, אבל רק של אתרוג ולא של נטפריגם אני שמעתי כזה דבר (והאמת? נשמע לי מוזר..), צריך לבדוק זאת מול גורם מוסמך.
שכוייח. נתונים למאגר. כל משתמש שמביא נתונים, עוזר לקבל תמונה אמיתית וברורה, וכך לתת עצות יעילות למתייעץ!
כמה מ"ב יש והאם סיבים או נחושת?יכולה להוסיף עוד נתונים, אבל רק של אתרוג ולא של נטפרי
מהירות הורדה 95~ העלאה 5.1~
מחר אוכל לתת גם של נתיב מול נטפרי אם זה יעזור
צריך לדעת מקום גם, אני לא בעל רוח הקודש. וכנגד מה משווים.מהירות הורדה 95~ העלאה 5.1~
בהחלט יעיל. ובפרט כשמדובר על אותם נתונים בין הספקים באותו מקום.מחר אוכל לתת גם של נתיב מול נטפרי אם זה יעזור
100 מ"ב, וזה נחושת.כמה מ"ב יש והאם סיבים או נחושת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: