בציבור הכללי מחונכים לזה יותר?עדיין אין מספיק חינוך כלכלי וחינוך לאסרטיביות מול מעסיק
בציבור הכללי מחונכים לזה יותר?עדיין אין מספיק חינוך כלכלי וחינוך לאסרטיביות מול מעסיק
בציבור הכללי לא חושבים פעמיים לפני שהולכים לתבוע את המעסיק....בציבור הכללי מחונכים לזה יותר?
אחותי עובדת בבית יעקב בירושלים והתחילה כבר לעבוד...ציבור העובדות במשרה זו מפוטר בסוף שנת הלימודים וחוזר לעבודה רק לאחר החגים!
כך חוסכים את המשכורת של חודש ספטמבר שרובו חופש וחגים!
"תולעת (גני בית) יעקב אין כוחה אלא במייל"נכון. וכאן אולי אפשר לפעול מצד ההורים - שיתלוננו למשרד החינוך על הרשת, שאינה נותנת סייעת שניה כחוק.
אבל מה עם ההורים של 32 הצרחניות החדשות בגן?כאילו שממשכורת של סייעת במשרה חלקית, כן אפשר לפרנס משפחה...
הרי גם בחודש 'רגיל', עם משכורת, הם צריכים רחמי שמיים.
לבכות4. עדיין אין מספיק חינוך כלכלי וחינוך לאסרטיביות מול מעסיק. כשזה מצטרף לסיבה הקודמת, התוצאות עצובות.
.
את תמימה ובגדול....לא נראה לי שעירית בני ברק תרשה לעצמה להסתבך עם החק בריש גלי...
אולי אני גם לא אשלם את התשלומי הורים (המופרזים והלא חוקיים בעליל!!) כי היא כבר שנה רביעית??
כל הכבוד על כך שדנת לכף זכותאם מקבלים אבטלת קיץ
אז מה רע?
גם לא עובדות וגם מקבלות כסף
על מה יצא הזעם???
כשאני הייתי סייעת לא נתנו לי לחתום אבטלה בגלל ה-3 ימי הערכות לשנה הבאה..וכשבקשתי מהעמותה בה עבדתי להכניס את המשכורת לחודש הבא אמרו לי שאין כזה דבר.
וגם כאן הגננות + הסייעות רוצות בחופש לנפוש והם אמורים לקבל את כספם, ובדיוק בשביל זה יש כזה דבר ששמו חופש ומקבלים כסףבנוגע לסייעות-
אני כואבת את כאבן ומבינה לסיבלן, אבל כמו כל שכיר הן יכולות לחפש לעצמן עבודה אחרת ואפילו להרוויח הרבה יותר, הן עובדות רק חצי משרה מרצונן, ובחופש יש באפשרותן לעשות קיטנה לתוספת הכנסה.
תכתבי כאן את שמות הרשתות ההגונות.כשמערבבים טענות נכונות ולא נכונות
כל התלונה הופכת ללא אמינה.
מה קורה לעובד שבטוח עושקים אותו, כי כתבו שכולם עושקים???
מה קורה להורים ששולחים ילדים לרשתות שמשקיעות בילדיהם את המיטב
אבל הם שומעים כל הזמן שהרשתות גונבות ועושקות??
לא אני המצאתי את המושג הוצאת שם רע.
וזו הבעיהמה קורה לעובד שבטוח עושקים אותו, כי כתבו שכולם עושקים???
מה קורה להורים ששולחים ילדים לרשתות שמשקיעות בילדיהם את המיטב
אבל הם שומעים כל הזמן שהרשתות גונבות ועושקות??
אור תורה סטוןתכתבי כאן את שמות הרשתות ההגונות.
לכן המקום הכי טוב זה כאן כשאין אפשרות לדעת מי כתב מה ...ומי שטיפל פעם שעברה בזה סיפר בזמנו הוא ישב עם הרב סילמן וגפני ומי לא, אחרי כמה זמן זה הושתק, וביררתי זה הושתק בכוונה תחילה....
מעמד הביניים לא נדרש להחזיר חצי מהכנסתו למעסיק בשחור.
גננות - כן...
לכן התסכול שלהן, שהן מפסידות זכויות בגלל התלוש הגבוה. כי את הכסף הן לא רואות.
(הייתי שמחה להכחיש את התופעה הגועלית הזאת, אבל כשמתקשרות אליי נשים, כולל קרובות מדרגה קרובה מאד, ומבררות את ההשלכות של התלושים הגבוהים/נמוכים על זכויותיהן - אין לי ברירה אלא להאמין. זה קורה גם להפך - שמשלמים לעובדת את שכרה המלא, אבל לא מנפיקים לה תלוש, או מנפיקים תלוש חלקי, וכך היא מאבדת זכויות).
רק הערה.
הכל נכון וגם אנוכי מהסובלים מכך שמורידים רבע שעה מיום העבודה של רעייתי כדי לא להתחייב במשרת אם, בעוד בפועל היא צריכה לנכוח.
אבל, העניין של להחזיר חלק מהסכום, כשהעניין סוכם מראש בין הצדדים, בעייתי רק מבחינת החוק ולא בדין תורה שבו כל מה שהוסכם בין הצדדים תקף. בין אם הכסף הולך לחישוקי מגנזיום לבוס, או להפלרת מי השתייה בגן.
לתשומת לב מנהלי העמותות. [השמות ידועים בצבור].
החזרת חלק מהמשכורת במזומן היא העלמת מס.
זה הדבר שממשלת ישראל נלחמת בו יותר מכל פשע אחר.
וסוד שיותר משלשה אנשים יודעים אותו כבר אינו סוד.
מומלץ שתכינו לכם מראש עורך דין טוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: