עזרה סייעת שניה? לכי הבייתה! תחזרי אחרי החגים, עד אז אין משכורת!!!

מצב
הנושא נעול.

good things

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ולמה יש רשתות שנותנות תנאים יחסית נורמלים ולא קורסות? כמו למשל נשי אגודת ישראל וגם בית יעקב יחסית משלם נורמלי. רשת גדולה שפתאום קורסת זה לא סתם!
הבעיה היא בעמותות הקטנות שמונהלות ע"י 2 שותפים שפשוט גונבים!!!
הרשתות הגדולות לרוב שייכים לגופים גדולים שלא יכולים לאפשר לעצמם את השטויות הנ"ל
וישם שם 10 מנהלים ופשוט כל אחד שומר על כל אחד שדלא יגנוב:p

good things

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני יודעת שבעירית בני ברק זה לא כך וסיעת שלישית עובדת גם בחודשים אלו וגם מקבלת משכורת על החופש
ברור העריה מבוקרת חוקית כל הזמן
יש לציין כי עניין הסיעת השניה בגני בערייה של ב"ב דופק טפו טפו..
ולגבי משכורת על החופש הן "נאלצות" לעשות את הקייטנה

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
בגן של ביתי במודיעין עילית היתה סייעת שניה מתחילת שנה
התחילו בה אלול
וסליחה מכל מי שכותב על עושק הגננות
אני דברתי עם סייעות ושאלתי שאלת תם
"למה בחיידר יש צהרון מהיום הראשון של השנה עד היום האחרון, וכשאין סבסוד ממשרד החינוך מפעילים צהרון פרטי, ובגן עושים טובה שמתחילים צהרון ב10.9 "
מה ענתה הסייעת "אצל נשים זה קשה אף אחת לא רוצה לעבוד בשעות כאלה. למרות שמקבלים 40 50 שח לשעה"
ואמרה על עצמה "אני סייעת שניה ועובדת מ9-13 ולא רוצה להוסיף עוד שעות, אני לא רוצה שילדי יהיו בצהרונים"
אז במחילה מכל הסייעות -
אם בחרת לעבוד כסייעת, ואת עובדת בשעות של כולל תקבלי משכורת בהתאם. ותממשי את האידיאלים שלך.
עובדת הייטק רואת חשבון וכו' יודעת שאם היא רוצה משכורת היא צריכה לעבוד משרה מלאה.
רק סייעת נהנת להתבכיין על השכר המקוצץ על הפיטורין בחופשה כשיש אבטלה מסודרת לפיטורי קיץ.

מי שרוצה להרוויח באמת, שתגדיל ראש ותחשוב מה היא יכולה לעשות עבור עצמה בנידון שלא תפסיד. וכן, לפעמים צריך לצאת מאזור הנוחות והעבודה הקלה ולחפש עבודה אחרת!

בעניין מנהלי העמותות, מכירה2 מנהלי עמותות מקרוב מאוד(מעונות) התאורים שלכם פה באשכול רחוקים מאוד מאוד מאוד מהמציאות!!!!!

בן ציון הלמ

משתמש מקצוען
לתועלת הציבור,
קיבצתי לכאן את כל כותרות העיתונים,
העוסקות באשכול הזה...

נתניהו :
אמרתי לכם...

אין כלום,
לא היה כלום,
לא יהיה כלום !!!

אבו מאזן :
כלאם פאדי...

יאיר לפיד :
החרדים האלה -

גם שותים לנו את הדם,
וגם בוכים !!!

אבי גבאי :
הלו...

מה יאיר לפיד אמר ?!

ואנן בדידן נאחוז מנהג אבותינו...

גורנשיט !!!

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
בעץ הדעת עשו את את הרעיון החסכוני הזה,
לא יודעת, אבל אולי למדו את הטריק הזה מפה,
מכירה גם כמה שפוטרו בעקבות כך.
[את זה שיצטרכו אותם אחרי החגים שכחו לציין, מה אכפת להם גם ככה יש עוד מאה שמחכות לעבוד בתנאים המדהימים האלו]

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מסכימה עם הרעיון הכללי, עול ניהולי זה דבר ששווה הרבה כסף. (לא 150 אלף בחודש. מכירה מנהלי עמותות, והסכומים נמוכים בהרבה. 30-40 אלף לחודש לעמותה ענקית. זה משאיר כ-20 אלף נטו ביד, ולפעמים פחות.)

אבל כל זאת - כשכולם, עד אחרונת שוטפות הרצפה, קיבלו את שכרם השלם החודש, בזמן ובמדוייק.

אם אינך מצליח לשלם לכל עובדיך כחוק וכיושר, מצופה ממך להתארגן לתוכנית הבראה, לגייס עוד כספים, או להחזיר את המפתחות.

השכל הישר לא יכול לשאת מצב בו משכורתו של המנכ"ל נכנסת כסדר, אבל לכל היתר - 'העמותה בקשיים'.

אתה לא מצליח להוציא את העמותה מהקשיים במשך שנה-שנתיים? לך הביתה. ותחזיר את הרכב.
רותי, אני אף אחדד את דברייך
לרוב העמותות הגדולות יש אישור לפי סעיף 46 לפקודת מס הכנסה (לענין תרומות). כדי לקבל אישור זה יש לקבל הכרה כמוסד ציבורי. דוח ועדת פריש, ממליץ כי שכר עובדי המוסד הציבורי ומנהליו, לא יעלה על עלות שכר מקסימלית של מנכ"ל משרד ממשלתי. שכר זה הינו פחות מ-50,000 ש"ח, ודווקא על זה - קל מאד לתפוס. בפרקטיקה, רשם העמותות מאמץ את ההמלצות הללו לעצמו ולא מעביר חלק שכר מנהלים שעובר את התקרה הזו - גם לצרכי אישור ניהול תקין
אל תהיו תמימים, מנהלים שרוצים 'לעשות כסף' על גב העמותה, לא עושים זאת בדרך של משיכת שכר בתלוש!

זושא כץ

משתמש מקצוען
בעץ הדעת עשו את את הרעיון החסכוני הזה,
לא יודעת, אבל אולי למדו את הטריק הזה מפה,
מכירה גם כמה שפוטרו בעקבות כך.
[את זה שיצטרכו אותם אחרי החגים שכחו לציין, מה אכפת להם גם ככה יש עוד מאה שמחכות לעבוד בתנאים המדהימים האלו]
והנה עוד אחד...

זושא כץ

משתמש מקצוען
רבי @זושא כץ היקר.
אנו מצפים להודעה לתקשורת...
אז ככה
א. א''א לפרט רבות אבל תוך כדי פרסום אשכול זה קיבלתי באישי מכמה ניקים/ות על עוולות שנעשים להם ואין להם אומץ לעלות את זה פה
ב. לענין עצמו לשמו נתכנסנו נכון התופעה הזאת איננה רווחת וממה שידוע כרגע קימת ברשת 'עץ הדעת' (ככה''נ בכל הרשת) וכן כנראה גם ברשת הגנים במודיעין עילית (נשמח לשמוע אם מישהו יודע מה קורה שם מידיעה אישית עכ''פ להם יש ע''כ זכות ראשונים משנה שעברה). אינני יודע מתי הודיעו לסיעות שיגיעו לעבודה בשאר הרשתות זה מעניין מאוד באם יש פה סיעת שניה או מישו שיודע ע''ז בידיעה ברורה אם יוכל ג''כ לפרסם זאת כאן, אולי בזכותנו כאן נמנע מכמה משפחות הצער הזה והיה זה חלקנו...
ג. ישנם עוולות רבות הנעשים בשאר הרשתות כמו גל פיטורים של עובדות מסורות מאוד בכל סוף שנה שחוץ מפגיעה אישית בעובדת שנתנה את נשמתה כפשוטו במשך שנה שלימה עבור משכורת רעב (שנכון היא הלכה לעבוד בזה ע''ד כזאת משכורת, אבל...) וככה להשאיר אותה באויר לחכות לחסדי המפקחות שאולי ישבצו להם מקום וגם זה רק בסוף החופש, והעוול זועק עד לשמים על עינוי דין שכזה, ושלא לדבר על המרדף כל החופש אחרי המנהל/המפקחת/האחראית בשביל בדיל משרה בטוחני שכזה אי בטחון תעסוקתי לא קיים במשק כולו חוץ משוק העבדות א...סליחה הגנים
בתקוה שכל אחד שמכיר או קשור לאחד שיוכל לעזור בזה יעביר את שוועתם של מאות (אולי אלפי) משפחות של אברכים שזה מה שעובר עליהם בכל שנה ושנה

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
לא רואה הבדל בין לסחוב תקציב ולהעמיד פני 'על טהרת הקודש' לבין לסחוב תרומות ולהמיד פני 'על טהרת הקודש'
אם יש הבדל זה לרעת התרומות.
מנסה להבין ולא מצליחה.
את מוכנה אולי להסביר לי בצורה מובנת יותר?

זושא כץ

משתמש מקצוען
@זושא כץ אולי תפתח רשת גנים
אני נרשמת לעבודה אצלך
אני מבינה שהולך להיות תנאים טובים...
אני ממש לא מצליח לתפוס מה הענין להסיט את זה לכזה מקום
אם את חושבת שבאמת זה תנאי ההעסקה הוגנים וכו' וכו' זכותך המלאה ואת מוזמנת אפ' להסביר את זה
אבל סתם כך להרפות ידיים
למה???
הנושא כ"כ כאוב (ויעידו ע"כ המגיבים פה ועוד רבים שאינם פה וכואבים את זה)

imac100

משתמש מקצוען
מנסה להבין ולא מצליחה.
את מוכנה אולי להסביר לי בצורה מובנת יותר?

מה החלק שלא ברור?
אותם רשתות שלא לוקחות תקציבים חיות מתרומות, בעיקר מארהב.
לדעתי אין הבדל בין לקחת לכיס כסף שהגביר יואל פישר ממונסי תרם לרווחת הגנים מאשר לקחת לכיס תקציב שהגיע ממשרד החינוך.

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
מה החלק שלא ברור?
אותם רשתות שלא לוקחות תקציבים חיות מתרומות, בעיקר מארהב.
לדעתי אין הבדל בין לקחת לכיס כסף שהגביר יואל פישר ממונסי תרם לרווחת הגנים מאשר לקחת לכיס תקציב שהגיע ממשרד החינוך.
אפשר להבין לבד שהכסף שתרם הגביר מאיפה-שלא-יהיה,
לא מתחיל לכסות את ההוצאות שיש למוסד עטה"ק.
אם במוסד רגיל- שכירות, חשמל, מים, ארנונה וכו' משולמים ע"ח משלם המיסים, הרי שבמוסדות עטה"ק הכול זה הוצאות כבידות שנופלות על כתפי המנהלים.
השכר שנותר אח"כ לתשלומים עבר צוות ההוראה, הוא זעום ביותר.

מכירה כמה וכמה מנהלים שחיים מהכנסה אחרת שאינה קשורה להנהלה.
מהנהלת מוסד על טהרת קודש, קשה להרוויח משהו חוץ מכאב ראש.

imac100

משתמש מקצוען
אפשר להבין לבד שהכסף שתרם הגביר מאיפה-שלא-יהיה,
לא מתחיל לכסות את ההוצאות שיש למוסד עטה"ק.
אם במוסד רגיל- שכירות, חשמל, מים, ארנונה וכו' משולמים ע"ח משלם המיסים, הרי שבמוסדות עטה"ק הכול זה הוצאות כבידות שנופלות על כתפי המנהלים.
השכר שנותר אח"כ לתשלומים עבר צוות ההוראה, הוא זעום ביותר.

מכירה כמה וכמה מנהלים שחיים מהכנסה אחרת שאינה קשורה להנהלה.
מהנהלת מוסד על טהרת קודש, קשה להרוויח משהו חוץ מכאב ראש.

נו נו
גם אני מכירה כמה
ולא מדובר בקנאים החדשים...

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
ולא מדובר בקנאים החדשים...
לא מדובר בהם בכלל. שם המשכורות סבירות ומעלה.

נו נו
גם אני מכירה כמה
מכירה כאלו שמשלימים משכורות רעב ונשארים עם עודפים שמנים לעצמם?
אני לא ממש מכירה אותם.
כן מכירה אחד, ששילם למורות (אימהות ובעלות משפחה) 12 ש"ח לשעה (!)
אסף בחו"ל תרומות בסכומים כבדים כי הוא עטה"ק
וקיבל תקציב מלא ממשרד החינוך...
זאת שחיתות במיטבה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה