אוזמפיקמוכנים לציין איזה זריקה לקחתם.
אולי זה סוג הזריקה?
אוזמפיקמוכנים לציין איזה זריקה לקחתם.
אולי זה סוג הזריקה?
השאלה אם עדיף להישאר במצב הנוכחי,כאילו יש אלטרנטיבה לזריקות.
מכירה כל כך הרבה שחזרו למשקל שלהם ++ אחרי ניתוח...
יודעת מה הוא לוקח?עובדת עם בחור שלוקח כבר יותר משנה , לאחרונה זה הפסיק לעבוד לו והוא משמין בחזרה.
לא יודעת למה הוא ממשיך לקחת.
אזומפיקהשאלה אם עדיף להישאר במצב הנוכחי,
או לקחת סיכון שעלולים להגיע למשקל גבוה יותר
יודעת מה הוא לוקח?
לא בדיוק.רק מניחה פה את מה שאמר לי גסטרולוג על זריקות ההרזיה:
המנגנון שלהם הוא על ידי הפסקת פעילות העיכול בקיבה.
יש אנשים שהפסקת הפעילות באמת גורמת להם לתחושת מלאות ולחוסר תיאבון, אבל מי שלא? תחשבו על מזון שנשאר בחוץ בחום. מה קורה איתו אחר כמה שעות? מתקלקל, מרקיב, מתעפש, מושך זבובים, מסריח, ושום דבר לא מיותר.
עכשיו, הסביבה של הקיבה היא לפחות 37°, והאוכל בתוכה לא מתעכל. מה התוצאות? משאירה לכם לנחש איך מרגישים עם אוכל מקולקל בקיבה שלא מתעכל בשום אופן ולאן אפשר להגיע באדיבות הזריקות האלו.
תזונה קטוגנית אינה מתאימה להגדרה זו, ואפשר לרדת בה המון.אני עדיין ממליץ בכל פה. זה עדיף עשרת מונים על דיאטות רעב ועל ניתוחיים בריאטרים.
דיאטת חלבונים?תזונה קטוגנית אינה מתאימה להגדרה זו, ואפשר לרדת בה המון.
לא. יותר תזונת שומנים.דיאטת חלבונים?
יתכן בהחלט שלאנשים מסויימים זה לא מומלץ, אבל מהיכרות עם כמה וכמה שלקחו את הזריקות, אני עדיין ממליץ בכל פה. זה עדיף עשרת מונים על דיאטות רעב ועל ניתוחיים בריאטרים.
הגזמה אינה בריאה לשום צד.תזונה קטוגנית אינה מתאימה להגדרה זו, ואפשר לרדת בה המון.
יש אנשים אולי כמוך אבל אני מכירה המון שלא כמוך. שלקחו, וירדו בשנה 30 ק"ג ומרגישות נהדר (גם הקיבה) והיא ממש לא מפסיקה לגמרי את פעילות הקיבה אולי קצת מעטה.רק מניחה פה את מה שאמר לי גסטרולוג על זריקות ההרזיה:
המנגנון שלהם הוא על ידי הפסקת פעילות העיכול בקיבה.
יש אנשים שהפסקת הפעילות באמת גורמת להם לתחושת מלאות ולחוסר תיאבון, אבל מי שלא? תחשבו על מזון שנשאר בחוץ בחום. מה קורה איתו אחר כמה שעות? מתקלקל, מרקיב, מתעפש, מושך זבובים, מסריח, ושום דבר לא מיותר.
עכשיו, הסביבה של הקיבה היא לפחות 37°, והאוכל בתוכה לא מתעכל. מה התוצאות? משאירה לכם לנחש איך מרגישים עם אוכל מקולקל בקיבה שלא מתעכל בשום אופן ולאן אפשר להגיע באדיבות הזריקות האלו.
שתלך לגיהנום, הרופאה שדחפה לי אוזמפיק בכוח.
אני לא רציתי, היא הכריחה אותי.
את הנזקים אני עדיין סוחבת, שנתיים אחרי שהפסקתי.
(וירדתי המוןןןן!!! 250 גר' בשבעה חודשים, כיפאק הי לרופאה...)
אכן ממש לא מומלץ להרעיב את הגוף, אבל בהחלט מומלץ להפסיק עם השטויות.ביום אחד בהיר קמתי בבוקר בהחלטה שהיום אני מתחילה דיאטה
נמאס מהמשקל, הכבדות, השומן, ההתנשפויות, וה-אין בגדים
אז נעלתי את הפה, ועם כח רצון כמו שלי- נעלתי על מנעול ובריח
שבועיים תיפסתי על הקירות, הגוף התחנן לקפאין (מ-6 כוסות ביום ירדתי לאפס) לסוכר- (מחבילת שוקולד+שטויות ירדתי ל-0) ואני- נעולה
אוכלת חלבןנים, קטניות, כמויות קטנות, אכילה איטית טון ירקות ומאושרת
יורדת בקצב של סחרחורת
אברי חודש וחצי התקפים משוגעים שלא נגמרים- אישפוז -אבנים במרה כתוצאה מדיאטת הרעבה
ניתוח וכו
אז כן, עכשיו אחרי הכל , המשקל טוב, נראית טוב, אוכלת בריא וכמות קטנה
אה ויש בגדים....
אבל תזהרו מטראומות לגוף
תרדו לאט לאט ומאוזן
הסבל היה איום, רק מלהזכר אני בוכה....
אבנים במרה מצטבּרות במשך שנים לפני התקף, זה אולי קרה באותה תקופה אבל מדיאטה של חודש וחצי לא נהיות אבנים במרה.ביום אחד בהיר קמתי בבוקר בהחלטה שהיום אני מתחילה דיאטה
נמאס מהמשקל, הכבדות, השומן, ההתנשפויות, וה-אין בגדים
אז נעלתי את הפה, ועם כח רצון כמו שלי- נעלתי על מנעול ובריח
שבועיים תיפסתי על הקירות, הגוף התחנן לקפאין (מ-6 כוסות ביום ירדתי לאפס) לסוכר- (מחבילת שוקולד+שטויות ירדתי ל-0) ואני- נעולה
אוכלת חלבןנים, קטניות, כמויות קטנות, אכילה איטית טון ירקות ומאושרת
יורדת בקצב של סחרחורת
אברי חודש וחצי התקפים משוגעים שלא נגמרים- אישפוז -אבנים במרה כתוצאה מדיאטת הרעבה
ניתוח וכו
אז כן, עכשיו אחרי הכל , המשקל טוב, נראית טוב, אוכלת בריא וכמות קטנה
אה ויש בגדים....
אבל תזהרו מטראומות לגוף
תרדו לאט לאט ומאוזן
הסבל היה איום, רק מלהזכר אני בוכה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: