חגים סופגניות מווווווווווווווושלמות ממש כמו בחנות

קרב

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
באמת לא יודעים למה יש במתכוני סופגניות אלכוהול?
זה אמור לעזור לאוריריות או משהו...
במקום 2 כפות יין שמתי כף מיץ ענבים, זה מה שהיה לי
כל הקטע זה אלכוהול, מיץ ענבים פחות עונה להגדרה;)

ואגב, מה היסטריה על החגורה?
כל עוד הסופגניה יוצאת טעימה....
 

120161

משתמש מקצוען
סופגניות יפהפיות של ציפורה!!!
אישית לא סובלת סופגניות "חנותיות"
כל סופגניה ביתית טובה הימנה
למאפי שמרים ובפרט סופגניות המתכון משנהרק ב50%
לא פחות חשוב הוראות הכנה מדויקות
מעולם לא שמעתי על שילוב רביכה - שיהיה בהצלחה!!!
בזמן הזה מעדיפה להכין סופגניות רגילות + עוגה לשבת או פחזניות (על בסיס רביכה דומה.)
 
נערך לאחרונה ב:

ילילי

משתמש מקצוען
ההתפחה של 20 + 20 דקות באמת מספיקה?
בכל המתכונים ראיתי שצריך לחכות בפעם הראשונה להכפלת הנפח....
 

120161

משתמש מקצוען
בלת"ק
אני מחפשת סופגניות שגם אחרי כמה שעות הן עדיין נשארות אוריריות בפנים כמו בחנות ולא מתקשות ונהיות קשות כמו ויבשות בפנים. (מכירים את התופעה הזו?)
המתכון הרשום לעיל טוב מבחינה זו?
פלורה יקרה
במפעלים שמים חומרי השבחה סינטטיים בכמות גדולה
ולכן הסופגניות מקבלות חיי מדף ארוכים...
המרגרינה במתכון עוזרת חלקית
אני ממלאה ומקשטת וסוגרת בקופסא או תבנית אלומיניום עם מכסה ומיד למקפיא
לפני ההגשה מחממת בתנור וכדו'
 

120161

משתמש מקצוען
החגורה הבהירה נוצרת מכך שהסופגניה האוורירית צפה על השמן והאזור הזה לא מגיע לשמן הרותח
כדאי לדאוג לחדר חם להתפחה !
אני מדליקה חימום במטבח בחורף בזמן עבודה עם שמרים.
הבצק אמור להכפיל את נפחו- ממש!
גם אחרי עיצוב הסופגניה לחכות להכפלה
 

אקוליס

משתמש מקצוען
@צפורה. ב. תודה על המתכון
פעם ראשונה שניסיתי להכין סופגניות
יצא טעים במיוחד!!!
 

קבצים מצורפים

  • IMG_3080.JPG
    IMG_3080.JPG
    5.5 MB · צפיות: 59

אלי פיק

משתמש חדש
נראה ממש מתכון קל וידידותי, בדיוק קראתי היום מתכון של סופגניות של מאפיית עיני, וכמה שקרץ לי המתכון יותר מידי הוראות... ושוב אני בטוחה שההוראות והטיפים זה כדי שיצליח! אצלך זה נראה ממש פשוט להכנה, תודה לך על השיתוף! ושאלה לסיום... מה גודל הכוס? ח״פ לשתיה קרה או כוס קרטון לשתיה חמה? כמה בערך סופגניות יוצאות לך? מכסים את הסיר? כמה בערך זמן מטגנים מכל צד? חשוב לי שיצליח בעז״ה! תודה לך על כל תשובה!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

etms

משתמש חדש
הכנתי את הסופגניות האלה
יואו יצא מוווווווושלם!!!
התלהבו על זה ברמותת

תודה על המתכון
 

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
משהו פה עשה באינדוקציה ויכול לספר על כמה היה החום?
וכמה דרגות יש לכם?
כי לנו בנתיים יוצא בצק מבפנים
 

רכרכ

משתמש צעיר

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
איך יצא לך ככה????
לפני שהכנסת לטיגון זה כבר היה כזה גבוה? או שבטיגון זה תפח?
בצק טיפה שונה ממה שיש כאן:
3/4 כוס סוכר
50 גר מרגרינה/נטורינה + 1/4 כוס שמן
3 ביצים M
3 כפות גדושות שמרים יבשים
2 כפות קוניאק/ברנדי
קצת פחות מ-2 כוסות מים פושרים
כפית מלח
1 ק"ג קמח
טיפה גרידת לימון (לא חובה)

אחרי הלישה להתפיח 30-40 דקות. לחלק את הבצק ל-4 חלקים וכל חלק ל-8, לכדרר כל חתיכה על משטח/שולחן.
להתפיח שוב חצי שעה. בזמן ההתפחה כדאי לשטח אותם קצת פעם או פעמיים (לחיצה קטנה על הסופגנייה).

עיקר הטכניקה היא בטיגון:
לחמם שמן עמוק על אש בינונית, להכניס נגלה ראשונה כשהשמן עדיין לא רותח ממש ואז להנמיך את האש לגמרי.

ככה זה נראה אחרי התפחה שנייה ובטיגון:
67.jpg
65.jpg
 
נערך לאחרונה ב:

ילילי

משתמש מקצוען
גם לי לא...:(
זה פשוט נשאר דק ויצא כמו פיתה.

איך יצא לך ככה????
לפני שהכנסת לטיגון זה כבר היה כזה גבוה? או שבטיגון זה תפח?
עשיתי בצק עם שמרים טריים ולא תפח לי בכלל. הם היו מתים כנראה.
עכשיו יש לי נגלה שתופחת מעולה עם שמרים יבשים.

באיזה שמרים השתמשת?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה