כיף לפתוח את פרוג אחרי תקופה ארוכה יחסית ולגלות את התגובות שלכם. תודה רבה לכולם על ההערות והארות.
לגבי הסיפור הזה ספציפית אפרת היא לא ממש צולית. יותר צולית בתחפושת...
הערה כללית על הסיפור: הסיפור אכן מבוסס על סיפור אמיתי. אבל הפרק האחרון לא קשור לאותו הסיפור של אותה בחורה (היא לא נפגשה איתו) כן קשור לסיפור של הרבה בחורות אחרות.
לפני כמה דקות קיבלתי הרשאה פה בקהילה,
והסיפור שלך שווה את ההודעה הראשונה...
שמחה לשמוע. מבטיחה בלי נדר להמשיך. אשתדל שזה יהיה בקרוב.תמשיכי את הסיפור, בבקשה....
תודה על ההערה. האמת שזה מעניין כי אני הייתי בטוחה שכל צול"ית מצויה מתאפרת לפגישה. בעיני זה מינימום. כמובן שהכל בצורה עדינה אבל בכל זאת.היא היתה נשמעת אחת שצריכה להיראות יותר צולי"ת מזה.
ואם האיפור כולל מייק אפ וסומק בלבד, אולי היה כדאי להכניס את זה כאן...
ועוד משהו, משפחות בסגנון הזה (ולא רק), פגישה ראשונה היא תמיד בבית. בפרט בגיל צעיר...
חוץ מזה, זה סיפור שפשוט כיף לקרוא ולהיסחף אליו
מחכה ממש להמשך.
לגבי הסיפור הזה ספציפית אפרת היא לא ממש צולית. יותר צולית בתחפושת...
ועוד משהו, משפחות בסגנון הזה (ולא רק), פגישה ראשונה היא תמיד בבית. בפרט בגיל צעיר...
זה גם מעניין. אולי זה הולך לפי איזורים. במקום שאני גרה בו מאוד מקובל לעשות פגישה ראשונה במסעדה/ לובי של בניין/ פארק. כמעט ולא שמעתי על כאלו שעשו בבית. אבל שוב, שווה בדיקה.היום הרבה פחות.
נהיה יותר ויותר מקובל להפגש בחוץ גם פגישה ראשונה.
תודה רבה. מקווה להמשיך בקרוב.סוף סוף הגעתי לסיפור הזה
הבטחתי לעצמי לשבת לקרוא אותו כשיזדמן לי והנה זה קרה
הכתיבה שלך יפה ומרתקת ואין לי כל כך הרבה ביקורת (שכבר התייחסו אליה)
מחכה להמשך!
הערה כללית על הסיפור: הסיפור אכן מבוסס על סיפור אמיתי. אבל הפרק האחרון לא קשור לאותו הסיפור של אותה בחורה (היא לא נפגשה איתו) כן קשור לסיפור של הרבה בחורות אחרות.