לא גם אצלי (עשה חור בעגלה הריקה שעמדה שם!!!)מה, רק אצלי במרפסת זרקו סיגריות??
וגם קפה על כסאות שהוצאתי לנקות בערב פסח
וגם טיטולים וכו'...
אבל זה כבר חינוך מבוגרים
פרשה אחרת לגמרי...
לא גם אצלי (עשה חור בעגלה הריקה שעמדה שם!!!)מה, רק אצלי במרפסת זרקו סיגריות??
אפשר הסבר, מה זה עושה בדיוק?או לחילופין
174.32₪ 6% OFF|להפחית/ירידה/לחתוך למטה השכן למעלה רעש מכונת רעש Deadener/קול eliminator/משתיק/צעיף רעש שביתה בחזרה|כלי עבודה חשמליים ואביזרים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יקר אבל שווה כל שקל!!!!!
נכון, והוא כתוב בתוספות מסכת בבא קמא:אבל יש סדר עדיפויות ברור מאד ביניהם.
אני ניסיתי לומר שכל מה שנזרק אני מעיפה לפח אבל אין לי לב לזרוק אחד השכנים שם גדר מקווה שזה יעזור
אמרתי להם שמהיום אנחנו לא מביאים כלום זה נשאר במרפסת ואם הוא רוצה (הילד)שיקח סולם מבחינתי וירד למרפסת לקחת .הם רואים אותי הם פשוט בורחים לא רוצה להיות השכנה המפחידה
אנחנו גרים בקומת קרקע ובעבר היו לנו שכנים שבאמת לא היה עם מי לדבר חיברתי רשת הצללה באלכסון בזווית שכל צעצוע או מה שלא יהיה החליק מיד לרחוב אמנם היה לא נח תקופה אבל הם למדו שמה שנופל מיד מגיע לרחוב והולך לאיבוד ללא מגע יד וללא ספקות הלכתיות לאחר תקופה המציאות תרגלה אותם להתנהג כיאותואם היא זורקת, כדאי שתלך לשאול את הרב שלה שוב, כי לשומר חינם אין שום התר לזרוק
או לחילופין אם לא יזרקו למשך שבוע יקבלו פרס..ולהגיד להם שיבאו כל יום לאסוף את הלכלוכים שהם זרקו
ולתת להם על זה איזה פרס
יפה!או לחילופין אם לא יזרקו למשך שבוע יקבלו פרס..
איזה פרס תתן על יום אחד?יפה!
רק לא הייתי מתחיל משבוע
אלא מיום אחד
כן אני אתן ארטיק לכל אחדאיזה פרס תתן על יום אחד?
איגלו?קרטיב?
ואז האריזה---
אופסססס----
הם עוד עלולים לחשוב שהם עושים טובה שהם לא זורקים...ולתת להם על זה איזה פרס
שלחתי פניה לנטפרי...לא קראתי את כל התגובות , אבל ראיתי משהו מעניין בנושא הזהצפה בקובץ המצורף 1127768
זה בסך הכל מכשיר שעושה רעששלחתי פניה לנטפרי...
תנסו לחשוב יצירתי לפי החשיבה שלהם ולא לפי החשיבה שלכםהם עוד עלולים לחשוב שהם עושים טובה שהם לא זורקים...
הייתי מציעה לומר להם לבא לקחת וכל פעם להבהיר שאתם לא מסכימים לכך בצורה בטוחה אך נינוחה.
אבל לפי ההתרשמות נראה שהם שהשכנים הנ"ל מזן מאוד מסויים..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: