סופר חיובי
משתמש מקצוען
צריך להמציא איזה פטנט שברגע שעף משהו למרפסת שלך זה מחזיר איזה שפריץ או צעקה מוקלטת לא יודעת צריך לחשוב על רעיון
אני ניסיתי לומר שכל מה שנזרק אני מעיפה לפח אבל אין לי לב לזרוק אחד השכנים שם גדר מקווה שזה יעזורמה יקרה אם תזרקי הכל כולל הכל לפח? יבואו לבקש תגידי זה בפח (השכונתי, לא זה שאצלך בבית)
פעם פעמיים אולי יקלטו
למה אין לך לב לזרוק?אני ניסיתי לומר שכל מה שנזרק אני מעיפה לפח אבל אין לי לב לזרוק אחד השכנים שם גדר מקווה שזה יעזור
אמרתי להם שמהיום אנחנו לא מביאים כלום זה נשאר במרפסת ואם הוא רוצה (הילד)שיקח סולם מבחינתי וירד למרפסת לקחת .הם רואים אותי הם פשוט בורחים לא רוצה להיות השכנה המפחידה
מה עם השבת אבדה?מה יקרה אם תזרקי הכל כולל הכל לפח? יבואו לבקש תגידי זה בפח (השכונתי, לא זה שאצלך בבית)
מצדיעה לך!!אין לי מרפסת בכלל בדירה. יש לי 5 חלונות שפונים לחצר השכנים.
אם אני שמה רשת צפופה וחזקה שלא תקרע לא ננשום.
מבחינת בטיחות יש סורגים על החלונות.
ותקראי שוב מה שכתבתי.
'ממש לפעמים הם זורקים ואני ממש כועסת'
זה שהם זורקים לפעמים רק ולא כל הזמן כי הם יודעים שאני לא מרשה.
אבל כשילד מיוחד בהתקפה לא מעניין אותו כ"כ אם אני מרשה או לא ואז החינוך שהוא מקבל זה כמו שכתבתי 'דורשת ממנו לתקן את הנזק ולהתנצל'. הוא יורד להרים מה שזרק, או לנגב את המים ששפך ופעם אף שילם מכספו על משהו שהזיק. (הוא בן 10)
אוטומטית כשזה היחס ממני התדירות פוחתת.
ואני מאחלת לך לא להתמודד בחיים עם ילד מיוחד מהסוג שלי כי מי שמתמודד מבין שיש דברים לא אפשריים...
אנשים שטוב להם הם אנשים טובים ולא היו מתנהגים ככה אלייך. הפוך. הם היו מתנהגים יותר ברגישות.אני ניסיתי לומר שכל מה שנזרק אני מעיפה לפח אבל אין לי לב לזרוק אחד השכנים שם גדר מקווה שזה יעזור
אמרתי להם שמהיום אנחנו לא מביאים כלום זה נשאר במרפסת ואם הוא רוצה (הילד)שיקח סולם מבחינתי וירד למרפסת לקחת .הם רואים אותי הם פשוט בורחים לא רוצה להיות השכנה המפחידה
שתתקין רשת?מה תרצי שהיא תעשה בעצם? שתקשור להם את הידיים?
שאלה, לא בטוח שמותר.מה יקרה אם תזרקי הכל כולל הכל לפח? יבואו לבקש תגידי זה בפח (השכונתי, לא זה שאצלך בבית)
פעם פעמיים אולי יקלטו
או לחילופיןצריך להמציא איזה פטנט שברגע שעף משהו למרפסת שלך זה מחזיר איזה שפריץ או צעקה מוקלטת לא יודעת צריך לחשוב על רעיון
או לחילופין
174.32₪ 6% OFF|להפחית/ירידה/לחתוך למטה השכן למעלה רעש מכונת רעש Deadener/קול eliminator/משתיק/צעיף רעש שביתה בחזרה|כלי עבודה חשמליים ואביזרים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יקר אבל שווה כל שקל!!!!!
מה עם השבת אבדה?
לא ברור שמותר הלכתית לזרוק את זה. שווה לבדוק
אנחנו גם גרים בדירה עם חצר שמקבלת אוצרות מהשכנים,שאלה, לא בטוח שמותר.
את פטורה מלשמור, אבל לא פטורה מ"השבת אבידה".אנחנו גם גרים בדירה עם חצר שמקבלת אוצרות מהשכנים,
שאלנו רב לגבי זה, והוא אמר שזה כמו שומר חינם שפטור מלשלם.
ואם השכנים 'מנדבים' אותנו כביכול לשמור על חפציהם ללא רצוננו, ובטח שללא תשלום אנו פטורים מלדאוג לחפצים...
אם הם שאלו רבאת פטורה מלשמור, אבל לא פטורה מ"השבת אבידה".
זה לא נקרא השבת״ אבידה״השבת אבידה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: