קורונה סגר מלא מיום שישי כולל מערכת החינוך

ש

שרות

אורח
כבר אושר בכנסת

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
אז תכל'ס זה צריך את אישור הכנסת?
יש סיכוי לשינוי?
היה איזו שהיא החלטה ב8 חדשים אחרונים שלא עברה שינוי?
אני מאמין שיהיו עוד שינויים. לא יודע על מה. זו דרכה של המדינה שלנו.

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
כבר אושר בכנסת
לא בכנסת. צריך קבינט ועדות וכו'
הממשלה אישרה הערב (שלישי) הטלת סגר כולל על המשק, שבמסגרתו תופסק לחלוטין פעילות מערכת החינוך למעט החינוך המיוחד, ופעילות המשק תצומצם למקומות עבודה חיוניים בלבד. הסגר הסגר יחל ביום חמישי הקרוב ויימשך 14 יום. מגבלת אלף המטרים תישאר על כנה, אך ההתקהלויות יצומצמו עוד יותר לחמישה אנשים בלבד במקום סגור, ועשרה אנשים בשטח פתוח.

בנוסף לכך, מי שרכש כרטיסים לפני הסגר יורשה לטוס לחו"ל במהלכו. הנכנסים לישראל ממדינות מסוכנות יועברו לבידוד במלוניות, כדי למנוע את המשך ההתפשטות של המוטציה הבריטית או הדרום אפריקנית. לאחר מכן יינתן היתר פרטני. כמו כן, שר האוצר ישראל כץ, ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הבריאות יולי אדלשטיין יכריעו בניהם לגבי עבודות בנייה ותשתית. שר הסייבר דוד אמסלם הצביע נגד ההחלטה, משום שלא הוטלה הגבלה על השתתפות בהפגנות.

מחר תתכנס הממשלה בשנית כדי לאשר את התקנות שינוסחו במהלך הלילה במשרדי המשפטים והבריאות. לאחר מכן יהיה צורך להעביר אותן לאישור הכנסת ולהשלים את החקיקה.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים

דודסטו

משתמש סופר מקצוען
1. מה יהיה עם תלמודי תורה?
2. אני כבר חדשים מנסה להבין את הסעיף של שהיה בבית זר- כאילו ידפקו בדלת ובידקו מי יליד בית ומי אורח.? מה הגיחוך הזה?
ואני כבר שנים מנסה להבין למה כ"כ ברור לאנשים שאם אי אפשר לאכוף את החוק אין עניין להגיד לאנשים בעלי רמת אינטלגנציה בסיסית שחשוב לנסות לשמור על עצמם

נכון שאפשר להפעיל שכל ולא חייבים אולי לשמור על כל סעיף של כל חוק אבל זה דבר די הגיוני לא?

דודסטו

משתמש סופר מקצוען
ישראל היום': הוראת גדול הדור החרדי היא כי אם מערכת החינוך הכללית נסגרת יש לסגור גם את מערכת החינוך החרדית, זו ההוראה הציבורית שנמסרה למשה ליאון אמש, מעבר לכך מנהלי כל מוסד ומוסד יקבלו הוראה בהתאם לתנאים, תוך הקפדה יתרה על הבריאות

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חנויות יעבדו במתכונת משלוחים? או שהכל יוקפא לעוד שבועיים?
עשינו הזמנה של מוצר די חשוב ודחוף ולא נראה לי שהם יספיקו לספק אותו לפני הסגר אלא אם כן יעבדו במתכונת משלוחים..

סמינר דוד

משתמש מקצוען
חנויות יעבדו במתכונת משלוחים? או שהכל יוקפא לעוד שבועיים?
עשינו הזמנה של מוצר די חשוב ודחוף ולא נראה לי שהם יספיקו לספק אותו לפני הסגר אלא אם כן יעבדו במתכונת משלוחים..
הזמנו חומרי יצירה, אומנותיים, ואמרו שישלחו.

avi++

משתמש מקצוען
אני כבר חדשים מנסה להבין את הסעיף של שהיה בבית זר- כאילו ידפקו בדלת ובידקו מי יליד בית ומי אורח.? מה הגיחוך הזה?
לא ידפקו בדלת, אבל אם תבוא משטרה, נניח כי מישהו יתלונן על רעש בשעות מאוחרות, יבדקו לכולם ת"ז ומי שלא גר באותו בית יחטוף דו"ח

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה