עם כל הכבודומה שונים בתי חולים?
שלא נדע מה שסגר כמו בפסח גורם לילדי חנ"מ....
ברורכן, לילדים מיוחדים יש פריבלגיות מיוחדות. זה בעיני מובן מאליו.
בתי החולים עובדים בכל המחלקות והמיגון הוא רק מסיכות, חוץ ממחלקת קורונה ששם המיגון הוא יותר.עם כל הכבוד
בבתי חולים הצוות הרבה, אבל הרבה יותר מוגן וממוגן מהצוות שעובד בחנ''מ.
בבית חולים לרוב עוברים בדיקות קורונה לפני טיפול, אנשים עם חום בכלל מעדיפים שלא יגיעו אלא במצבי חירום, והצוות במחלקות הקורונה ממוגן מכף רגל ועד ראש. המטופלים עם מסיכה, ויש שמירת מרחק מינימלי.
לשם השוואה אני שעובדת בחנ''מ טיפלתי ב2 ילדים מאומתים בשעה. למחרת גילינו שהם מאומתים.
והמיגון שלי? מסיכה אף ופה. ולא. למטופלים שלנו אין מסיכה. ואיך אפשרות לשמור מרחק.
מקווה שעכשיו ההבדל ברור.
נ.ב כל מי שמכיר את הצוות שעובד במסגרות האלו יודע שאהבה והמסירות שלנו לילדים היקרים לא מוטלת בספק
אני מכיר מישהו שדחה חתונה.הסגר מתחיל בשישי סופי?
פשוט אנחנו אמורים לחתן בראשון..
(כל אלו שאומרים יייייייישששששששש רואים שחיים במקום אחר)
מה נחשב חיוני??? איזה עבודות?ענף הבניה הוחרג ??
מה עם חנויות ריצוף וקרמיקה וכדומה??
בסגרים הקודמים ענף הבניה כמעט לא נפגע באופן רשמי, כולל החנויות של הבניה, ולכן שאלתי מה קורה עכשיו.מה נחשב חיוני??? איזה עבודות?
אני מכיר מישהו שדחה חתונה.
לפי המצב לכאורה עדיף לדחות לאחרי החיסון ולעשות חתונה ענקית בתוך אולם מאשר להריץ עכשיו חתונת קורונה דלה ולהסתכן גם בהדבקות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: