דינה דבורה
משתמש פעיל
מחר ביתד
זה אומר שבעמדות ה"שקר וסע" צריך להמציא תירוץ אחר לשוטר2. אני כבר חדשים מנסה להבין את הסעיף של שהיה בבית זר- כאילו ידפקו בדלת ובידקו מי יליד בית ומי אורח.? מה הגיחוך הזה?
מאיפה המידע?
אז אסור לצאת אחרי 19:00 ממחר?כן. פורסם בחדשות שמחצות הלילה.
הפרסומים על השעה 19:00 מתייחסים להודעת המשטרה שבה נאמר שבימי הסגר האכיפה תוגבר לאחר השעה שבע בערב.
מאיפה המידע?
מחר מותר עד חצות ומאז האכיפה תתוגבר כל יום בשעה 19:00 (או שלא וזה רק איום)אז אסור לצאת אחרי 19:00 ממחר?
ואם יצאתי קודם זה יהיה בעיה לחזור?
ובגלל שהיה חדשהסגר ההרמטי שזכור לנו בפסח - הוא בעיקר בגלל שהיה וולונטרי.
תלמודי תורה - חיוני..
לכל מי שמתכנן לעקוף את הסגר לדברים לא חיוניים באמת.
ומבסוט מעצמו שהצליח 'לסדר' מישהו.
אני לא מבינה אם לימוד התורה כ"כ חשוב למה האבא לא יכול לשבת וללמוד אם הילד בבית או לעשות חברותא של 2 ילדים קבועים?תלמודי תורה - חיוני.
ובגלל שזה היה סגר של הציבור-ובגלל שהיה חדש
ובגלל שכולנו פחדנו לצאת כי מלאך המוות ברחוב
ולא בגלל שיש או אין משטרה
אני חושבת שגם עשיו בעקבות התחלואה הקשה המזעזעת ישמרו יותר.ובגלל שזה היה סגר של הציבור-
ז"א הציבור שיתף פעולה ורצה אותו.
עכשיו?
כי בדורות האחרונים התקבע מושג "לימוד התורה" ככולל/ישיבה/ת"ת.למה האבא לא יכול לשבת וללמוד אם הילד בבית או לעשות חברותא של 2 ילדים קבועים?
לא בדיוק נכון.אבל עכשיו בעקבות המוטציה הבריטית וכמויות החולים הם ביקשו לסגור.
ר' חיים אמר למנהלים לפתוח.אני לא מבינה אם לימוד התורה כ"כ חשוב למה האבא לא יכול לשבת וללמוד אם הילד בבית או לעשות חברותא של 2 ילדים קבועים?
התורה זה לא רק ללמוד את התורה, אלא גם ללמוד ולקיים אותה וחלק ממה שכתוב בתורה זה קדושת החיים.
עד עכשיו דעת גדו"י זה היה כן לפתוח את תלמודי התורה אבל עכשיו בעקבות המוטציה הבריטית וכמויות החולים הם ביקשו לסגור.
ובכך נשבר השיאחולים קשה עולים בקצב, מעל 900 כרגע. סבל עצום.
מעניין אחד מבני ביתי הוא מנהל חיידר ליטאי והורו לו לסגור (לא בבית שמש).ר' חיים אמר למנהלים לפתוח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: