אצלי פעם בחודש וחצי חודשיים או אפילו יותר
אני מביאה מארז של מגבונים
נראה לי מתחילת שנה יצא לי להביא שלש פעמים מגבונים
אני מביאה מארז של מגבונים
נראה לי מתחילת שנה יצא לי להביא שלש פעמים מגבונים
בהחלט נשמע כמות קצת מוגזמתרק לומר שהיא מטפלת ממש טובה ... הילד אוהב אותה מאוד........
רק עכשיו אני משחזרת שהוא חוזר מצוחצח ממש נקי!
רק שיש לו גם פריחות בפנים, מה שדורש ממנו למרוח לו לעיטים דחופות קרם שחייב מרשםאסטרואידים למי שלא הבינה
בעקבות האשכול עולה לי חשש אולי זה קשור
ושוב שתבינו אני מאוד מפרגנת לה אנחנו ממש חברות...
רק הקצב של המגבונים קצת היה לי מוזר.
אני משתפת שתעזרו לי לצאת איתה טוב.
אחרי הכל אני מאוד מעריכה אותה!
שוב תודה לכולם!
עדיף לך לקבל ילד מלוכלך ומרוח בפנים?ולא מומלץ בכלל להשתמש בכל כך הרבה מגבונים לעור התינוק.
בתור אחת שעובדת במעון, אני רואה את התוצאות..ממש א בריא, במיוחד לא לעור הפנים
למה מלוכלך מרוח?עדיף לך לקבל ילד מלוכלך ומרוח בפנים?
זה לא נעים לנקות לילד את הפנים עם טישו
וזה מגעיל לשטוף לו את הפנים במים
חבילה אחת או מארז של כמה?אני יודעת שאני נשמעת קמצנית קצת....
אבל זה מוזר
המטפלת במעון מבקשת אחת לשבוע חבילת מגבונים....
נשמע לי מוזר כי זה רק לאחרונה ככה
מה הייתם עושים??
אם מגעיל אותה לשטוף לילד פנים, שתלך להיות מזכירה, מורה, גרפיקאית או מתכנתת... לא מטפלת.עדיף לך לקבל ילד מלוכלך ומרוח בפנים?
זה לא נעים לנקות לילד את הפנים עם טישו
וזה מגעיל לשטוף לו את הפנים במים
זה ג-ז-ל!!!ויש פה גם עדויות על כאלה שמשתמשות לכולם בשל כולם ומבקשת במרוכז מכולם ומי שמביאה מביאה וכו...
לנו אין, אבל אנחנו רושמות כשהילד מביא ומיד מחזירות.לכל מעון נומרטיבי יש מגבונים לשימוש המעון בלבד,
למה נראה לך?בלת"ק חלקי!!
יש לי תחושה שתמיד מחפסים "לתפוס" את המטפלות / מעון על משהו....
תעשו (וגם אני עושה!!! חשבון נפש לגבי זה
מדמיינת בוס שואל- למה הטישיו או הכוסות נגמרים בקצב קצת יותר מהררק מנסה לדמיין מה יהיה אם כל עובדת משרד תיעלב ככה מכך הערה או הצעה לייעול...
אם הכוסות התחילו להיגמר פתאום מהר יותר, או שזה מהיר מאד ביחס לכמות העובדים, זה לא שאלה קטנונית או פוגעתמדמיינת בוס שואל- למה הטישיו או הכוסות נגמרים בקצב קצת יותר מהר
נשצע לך סביר?
יש שאלות קטנוניות שלא שואלים בשום עבודה!
(ואני מדברת כמובן בטווח הנורמה- הרי המטפלת לא מבקשת חבילה ליום אלא משהו סביר בהחלט, אז כן- לבוא ולשאול אותה למה היא משתמשת בטיפה יותר מגבונים נשמע לי כמו בוס שישאל אותי למה אני שותה יותר כוסות מים ליום משבוע שעבר= אני אשקול לעזוב עבודה כזו....)
תסלחו לי,ההורים עובדים אצל המטפלת לפי הכללים שלה
ההנהלה אצלנו כל כמה זמן נכנסים ובודקים אם אנו עושות לפי מה שהם קובעים...אבל לא - יש מסגרת של מטפלת. יש כללים באיזה שעות להביא את הילד, מה נותנים לו, ומצפים מתינוק קטן להתאים את עצמו למסגרת כאילו זה בית ספר. אם הילד לא נרדם או רעב שלא לפי התוכנית, המטפלת כועסת
התהפכו היוצרות
אוי נו באמתאם הכוסות התחילו להיגמר פתאום מהר יותר, או שזה מהיר מאד ביחס לכמות העובדים, זה לא שאלה קטנונית או פוגעת
הייתי מצפה לשיח מכובד לנסות להבין ביחד מה גרם לשינוי
מדובר פה על חבילת מגבונים לשבוע. זה הרבה. פעם בחודש זה מקובל/סביר.
בדיוק מה שרציתי לומרחבילת מגבונים פשוטה אחת לשבוע זה לא הרבה
במיוחד שהן נשלפים 30- 30 ביחד
ממש לא נעים למטפלת להרגיש כמו מקבצת נדבות שהיא מבקשת מגבונים
או שהן מגבונים שמאוד קשה להפריד ביניהםבמיוחד שהן נשלפים 30- 30 ביחד
ענין של היצע וביקוש. את צריכה את המטפלת יותר ממה שהיא צריכה אותך. אם לא את תבוא מישהי אחרת.למה נראה לך?
הן מקסימות, עובדות עם כל הנשמה, וההורים ברובם המוחלט יודעים את זה, מעריכים, ומפרגנים
ועדיין הן יכולות לטעות, ומותר להעיר להן בעדינות, ומותר להן לקבל בענייניות את ההערה ולבדוק מה ניתן לעשות
רק מנסה לדמיין מה יהיה אם כל עובדת משרד תיעלב ככה מכך הערה או הצעה לייעול...
משהו השתנה ביחסי אמא מטפלת בשנים האחרונות, בתחושה שלי זה קשור למשפחתונים יותר מאשר למעונות:
בתור אמא אני מחפשת מטפלת שתתן לילד שלי טיפול מסור, חום ואהבה, בשעות שאני נאלצת לצאת מהבית. אני משלמת למישהי שאני מבררת עליה וסומכת עליה כדי שתטפל בילד שלי. אני מסבירה לה מה הצרכים שלו, מה הציפיות שלי, וזה הטיפול שאני מצפה שהיא תתן לילד.
אבל לא - יש מסגרת של מטפלת. יש כללים באיזה שעות להביא את הילד, מה נותנים לו, ומצפים מתינוק קטן להתאים את עצמו למסגרת כאילו זה בית ספר. אם הילד לא נרדם או רעב שלא לפי התוכנית, המטפלת כועסת
התהפכו היוצרות
במקום שמטפלת תטפל בילד לפי הצרכים שלו, ותתייחס להורים כמעסיקים שלה שמשלמים לה משכורת
ההורים עובדים אצל המטפלת לפי הכללים שלה, והתינוק הקטן חייב להתאים את עצמו לתנאים שלה
ונהפוכו כל השנה
מי רוצה לנסות יום אחד לעבוד 8 שעות עם 9 ילדיםענין של היצע וביקוש. את צריכה את המטפלת יותר ממה שהיא צריכה אותך. אם לא את תבוא מישהי אחרת.
ולגבי הזמנים, המטפלת מוכנה לשמור ולקדם את הילד אבל כדי לא ליצור מצב שהיא מתזזת סביב הצרכים הטכניים שלהם ומותשת רק מלקבל ילד כל חצי שעה, לכל אחד לתת אוכל בזמן שהוא רעב ולהשכיב מתי שהגיע לו הזמן למסור ריכוז כל פעם לילדים אחרים - חייבים סדר. אם כל הילדים יגיעו עד 8 וחצי כולם יהיו רעבים באותו זמן כי קמו באותו זמן וכולם ילכו לישון יחד וכולם יקשיבו יחד, מה כזה מופקע בזה? שיש סדר יום נורמלי לילד, למטפלת גם להורים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: