ממש גרוע לעור. עוד יותר מהאיכותיים.תקני את הזולים, אלו שעולים 2 ש"ח לחבילה ...
זה מה שאני התחלתי לעשות מאז שזה הפך להיות מוגזם
הרבה פעמים זה משמש גם במקום לשטוף פנים ולנקות את החולצה...
אני עשיתי משהו דומה, אבל הייתי צריכה לשים סבון טרי לפני כל החתלה, כי אחרת התקלקל.קונים מיכל מילוי קטן, וממלאים אותו בסבון מדולל (של ד"ר פישר, לצורך הדוגמא. כמו הסבון שרוחצים את הילדים). זה מה שאני עושה. זה חוסך את החומרים והכימיקלים (ובקטנה - גם זול משמעותית)
יצאת בסדר גמור..תראו מזה לחלק האשכול הזויי ולחלק אחר הוא שיא הלגיטימי.....
תכלס זה נשמע קצת קמצנות ולא טוב או קטנוני!!
אבל תחשבו שאני קונה מגבונים כמו לחם כל כמה ימים..
ואני לא קונה את הפשוטים!
לא העניין הוא הכסף
יותר משהו מוזר בהתנהלות.
ושוב אם האשכול כ"כ הזוי אז @ניהול האתר תמחקו את האשכול!
יצאתי לא משהו.
אז ככה,היתה לי תקופה שפתאום ביקשו חבילה של טיטולים זמן ממש קצר אחרי שהבאתי
שאלתי את המטפלת(לא היה נראה שנעלבה) ואמרה שהוא התחיל יותר למלא טיטולים בבוקר....
בכל מקרה אני מביאה במארזים יכול להיות בהחלט שמביאה מארז לחודש לא עוקבת(על פניו נראה לי שלא אבל לוקחת את הילדים מוקדם עד 3 ובד''כ עוד קודם)
אולי אם תביאי כמה ביחד זה יותר יסתדר (תחשבי שאם את מביאה חבילה ונראה שעומדת להגמר היא כבר מבקשת עוד אבל תכלס נשאר לעוד יום יומיים וגם בחבילה הבאה ככה אם יהיה לה בארון עוד חבילה יכול להיות שתבקש פחות)
דרך אגב,אני שמעתי על דבר כזה (של חבילה לשבוע)
שאמרו לאמא שהילדה עשתה 3-4 פעמים ביום!!
זה היה נשמע לאמא קצת מוזר.
עש שיום אחד היה חופש וזה קרה אצלה.
ואז היא כבר נכנסה קצת ללחץ כי דבר כזה שילד עוזה כל יום כ"כ הרבה פעמים ,
זה לא תקין
מסכן הילדדרך אגב,
יש לנו ילד אחד שהמטפלת כל הזמן מנסה
לשכנע את האמא,
שתעשה בדיקות לילד,
הילד מסוגל להגיע ל-4 טיטולים ביום!!!
מבטיחה לכם!
וכמעט כל יום מחליפים לו בגדים!!
והאמא בכלל לא "מתרגשת" מזה, לא מפריע לה
נקודה נכונה!!לא יודעת אם מישהי כתבה,
אבל באופן טבעי, כשאת מחתלת ילד שהוא לא שלך, את הרבה יותר נגעלת,
וממילא משתמשת ביותר מגבונים מרוב לחץ שהיד/כפפה תתלכלך
אולי זה הסיפור
יש אנשים שסתם ככה יותר מיומנים בשימוש במגבונים בהחתלה וממקסמים כל מגבון גם בלי להתלכלך.נקודה נכונה!!
אבל אני משערת שכל המטפלות אם כך משתמשות קצת יותר ממה שהאמא היתה משתמשת, ועדיין לא מבקשות חבילה חדשה כל שבוע...
דווקא היתה לי מטפלת אחת, אצל הילד השני שלי, שהיתה מתקמצנת ממש על המגבונים. באמת לא הבנתי איך מספיקה לה חבילה אחת כל כך הרבה חודשים עד שראיתי אותה פעם אחת שהיא החליפה לו (באתי לאסוף את התינוק והיא בדיוק היתה באמצע) ואמרתי לה שתשתמש בשפע, בלי לחץ
מאז היא לא גמרה לרדת עלי שאני אמריקאית מפונקת שמבזבזת מגבונים. "למה לבזבז, למה???" אישה מתוקה ומקסימה
אולי אפשר לנצל את ההודעה שלך ולפנות להורים שיתחילו לשלוח לילדים שלהם את מה שחסר??יש הורים שעד שמביאים ואז...
אי"א להשאיר את הילד לא נקי.
(מישהו היה רוצה שהילד שלו ישאר יום שלם לא נקי?)
אז לווים מילד אחר ורושמים, ואז עובר עוד יום שלא הביאו ועוד יום..
עכשיו תעשו חישוב, כמה פעמים מחליפים לילד במעון?
פעמיים, 1 בבוקר ו-1 אחרי השינה.
ואין סיבה למה הורה שמשקיע בפמפרס או האגיס יקבל את הילד חזרה עם ביביסיטראולי אפשר לנצל את ההודעה שלך ולפנות להורים שיתחילו לשלוח לילדים שלהם את מה שחסר??
במעון אצלנו מעדכנים מאוד מוקדם שדברים הולכים להיגמר ובמקביל גם שמים רשימה מסודרת על הדלת עם שמות הילדים ומה שחסר להם ומשום מה יש הורים שבאופן קבוע שוכחים להביא
לי אישית זה ממש מפריע (אל תגידו לי חסד וכל זה, אני אחליט איזה חסד אני עושה ולמי)
אחרי כמה ימים שהילד שלי שיש לו עור ממש רגיש חזר עם תפרחת טיטולים נוראית ממש שהצריכה בסוף משחה אנטיביוטית התברר שיש מס' ילדים שההורים שלהם לא שולחים באופן קבוע את הדברים החסרים ומלווים מילדים אחרים ובגלל שלילד שלי יש אמא מסודרת מאוד ששולחת לו תמיד בעודף כדי שלא יהיה חסר, יצא שאחרי תקופה בגלל כל ההחזרות, ניקו אותו עם מגבונים דפוקים שהרסו לו את העור.
אז בבקשה, הורה שלא מביא כמה ימים, שיחזירו לו יום אחד ילד מלוכלך ורטוב, או שיזעיקו אותו ממקום העבודה שיבוא להשלים ציוד. אולי יתחיל להזיז לו או לחילופין שיהיה מחוייב להחזיר את אותו סוג מוצר שלקחו מילד אחר.
מישהי שאני מכירה, נמאס לה מזה גם אז היא מצאה לעצמה פתרון...אולי אפשר לנצל את ההודעה שלך ולפנות להורים שיתחילו לשלוח לילדים שלהם את מה שחסר??
במעון אצלנו מעדכנים מאוד מוקדם שדברים הולכים להיגמר ובמקביל גם שמים רשימה מסודרת על הדלת עם שמות הילדים ומה שחסר להם ומשום מה יש הורים שבאופן קבוע שוכחים להביא
לי אישית זה ממש מפריע (אל תגידו לי חסד וכל זה, אני אחליט איזה חסד אני עושה ולמי)
אחרי כמה ימים שהילד שלי שיש לו עור ממש רגיש חזר עם תפרחת טיטולים נוראית ממש שהצריכה בסוף משחה אנטיביוטית התברר שיש מס' ילדים שההורים שלהם לא שולחים באופן קבוע את הדברים החסרים ומלווים מילדים אחרים ובגלל שלילד שלי יש אמא מסודרת מאוד ששולחת לו תמיד בעודף כדי שלא יהיה חסר, יצא שאחרי תקופה בגלל כל ההחזרות, ניקו אותו עם מגבונים דפוקים שהרסו לו את העור.
אז בבקשה, הורה שלא מביא כמה ימים, שיחזירו לו יום אחד ילד מלוכלך ורטוב, או שיזעיקו אותו ממקום העבודה שיבוא להשלים ציוד. אולי יתחיל להזיז לו או לחילופין שיהיה מחוייב להחזיר את אותו סוג מוצר שלקחו מילד אחר.
קרה לי אותו מקרה בדיוק.אחרי כמה ימים שהילד שלי שיש לו עור ממש רגיש חזר עם תפרחת טיטולים נוראית ממש שהצריכה בסוף משחה אנטיביוטית התברר שיש מס' ילדים שההורים שלהם לא שולחים באופן קבוע את הדברים החסרים ומלווים מילדים אחרים ובגלל שלילד שלי יש אמא מסודרת מאוד ששולחת לו תמיד בעודף כדי שלא יהיה חסר, יצא שאחרי תקופה בגלל כל ההחזרות, ניקו אותו עם מגבונים דפוקים שהרסו לו את העור.
יש משפחות שזה ככה אצלם. מערכת עיכול שעובדת מהר (כמונו)ואז היא כבר נכנסה קצת ללחץ כי דבר כזה שילד עוזה כל יום כ"כ הרבה פעמים ,
זה לא תקין
וגם אם עושים הפוך- מלווים לילד חיתול של טיטולים מילד אחר, ומחזירים האגיס-ואין סיבה למה הורה שמשקיע בפמפרס או האגיס יקבל את הילד חזרה עם ביביסיטר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: