מבטיחה לך שהיא לא אוספת ערימות לעצמה ולוקחת הביתה,
אוקי,ויש פה גם עדויות על כאלה שמשתמשות לכולם בשל כולם ומבקשת במרוכז מכולם ומי שמביאה מביאה וכו...
ברור זה מה שאני עושה!מה זה לצאת איתה טוב?
תשלחי בדיוק מתי שהיא מבקשת, ואפילו עוד לפני שהיא מבקשת...
מבטיחה לך שהיא לא אוספת ערימות לעצמה ולוקחת הביתה,
והייתי מאד שמחה אם המטפלת של הבן שלי היתה מנקה לו ידיים ופנים עם מגבונים ושיחזור קצת יותר נקי בהחלט...
את לא עושב לה שום טובה שאת שולחת לה, צעדיפה להשאיר את הבן שלך מלוכלך? בטוחה שלא...
לא הזויהברור זה מה שאני עושה!
נראה לך שאני מתווכחת איתה?
בקיצור אני נשמעת הזויה באשכול הזה....
מצויין זה מה שרציתי לשמוע....כך שבלאו הכי בעיניי אין פה הגזמה...
בדיוק לכן בגן של הבת שלי הגננת הודיעה שלא להביא מגבונים. עדיף לה לשלם על המוצר, ולא להכשל בגזל.ויש פה גם עדויות על כאלה שמשתמשות לכולם בשל כולם ומבקשת במרוכז מכולם ומי שמביאה מביאה וכו...
מאד יכול להיות קשור. תעירי את תשומת לבה שלא תנקה לו את הפנים במגבונים. לעור רגיש זה אסוןרק שיש לו גם פריחות בפנים, מה שדורש ממנו למרוח לו לעיטים דחופות קרם שחייב מרשםאסטרואידים למי שלא הבינה
בעקבות האשכול עולה לי חשש אולי זה קשור
חבילה לחודשיים?הבן שלי במשפחתון פרטי
חוזר מצוחצח והיא מבקשת פעם בחודשיים בערך חבילה
אבל הוא מסיים ב1:30, לא ב4
כנראה תלוי בהרגלים
לי היתה מטפלת מדהימה בגן פרטי ..בדיוק לכן בגן של הבת שלי הגננת הודיעה שלא להביא מגבונים. עדיף לה לשלם על המוצר, ולא להכשל בגזל.
היא באמת אשה מיוחד שמקפידה בצורה לא רגילה.
לא כל יום מלכלים את הטיטול. אם הוא רטוב - למה צריך מגבונים?חבילה לחודשיים?
ואוו,
נשמע לי הפקעה
בחבילה יש 64 מגבונים
בחודשיים יש כ 45 ימים שנמצאים במשפחתון,
היא משתמשת במגבון ליום?
במקומיך הייתי מתעצבנת...
איך זה יכול להיות?
טוב,לא כל יום מלכלים את הטיטול. אם הוא רטוב - למה צריך מגבונים?
סביר להניח שהיא מנגבת את הידים שלו אחרי כל ארוחה במגבון, אולי גם אחרי משחק מלכלך.לא כל יום מלכלים את הטיטול. אם הוא רטוב - למה צריך מגבונים?
אולי. אצלינו היא שוטפת פנים וידיים לא במגבונים. הילד שלי חוזר נקי ומאורגן.סביר להניח שהיא מנגבת את הידים שלו אחרי כל ארוחה במגבון, אולי גם אחרי משחק מלכלך.
מנגבת את הפנים במגבון במקום לשטוף במים, כי זה יותר קל וגם מריח נעים.
לא משתמשים במגבונים רק לטיטול.
אם זה מזיק לו לעור - כדאי לבקש שלא ישתמשו לפנים.
אלא במה מנקים?לא כל יום מלכלים את הטיטול. אם הוא רטוב - למה צריך מגבונים?
מצטרפת.מאד יכול להיות קשור. תעירי את תשומת לבה שלא תנקה לו את הפנים במגבונים. לעור רגיש זה אסון
יש מטפלות שמשתמשות לכל נקיון במגבונים.
אכלו עוגיה? שלשה מגבונים. גמרו את הכריך...? עוד חמשה, ועוד אחד לבגד... צבעו והתלכלך היד? עוד כמב מגבונים. וככה נגמרת חבילה ביומיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: