שלחתי ל-bestepbestep.co.ilלאיזה מייל את שולחת?
דווקא לי ענו.
ודווקא רואים שהם משתדלים לרצות. ושלחו מיילים עם סיבת העיכוב.
לא חושבת שיפה לכתוב עליהם כך..... במיוחד בפומבי.
אשמח אם תסבירי לי מה בעייתי בתגובה שלי.
שלחתי ל-bestepbestep.co.ilלאיזה מייל את שולחת?
דווקא לי ענו.
ודווקא רואים שהם משתדלים לרצות. ושלחו מיילים עם סיבת העיכוב.
לא חושבת שיפה לכתוב עליהם כך..... במיוחד בפומבי.
קיבלתי תשובה למייל.סתם שאלה:
למה לא ביטלת את ההזמנה?
נראה לי יותר הוגן לבטל הזמנה מלצאת בבמה פומבית מכובדת כזאת ככה מול עסק שחווה קושי. כך מובן מתגובות קודמות.
הם נתנו את האופציה בלי בעיה.
אני הזמנתי לפי הסרגלים, והחצי שהגיע מההזמנה של לפני שלושה שבועות היה קטן מידי. וכן בסביבתי מי שהזמינה לפי הסרגלים נאלצה להחליף מידה לגדול יותר.בסרגל מדידה ( הכף רגל שמצורפת) בדגמי בנים רשום למעלה שזה מתאים לדגמים שבכלל לא מופיעים בקטלוג, האם אני יכולה להסתמך על זה לדגמים שבקלוג??
אני הזמנתי לפי הסרגלים, והחצי שהגיע מההזמנה של לפני שלושה שבועות היה קטן מידי. וכן בסביבתי מי שהזמינה לפי הסרגלים נאלצה להחליף מידה לגדול יותר.
איך הנעלי צעד ראשון שלהם?
(מהחינת האיכות)
מעולות!!!
קניתי ומחזיק מעמד מעולה, קניתי צבע מסוים והתקלף ואמרו שהיתה תקלה עם הצבע הזה ומייד הביאו לי חדש בצבע אחר ומשמש מעולה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: