כן
פעם אחרונה קניתי את זו:איזה את קונה פעם שלישית?
אפשר קישור?
ולכמה זמן מחזיקות?
אני צריכה לקנות דחוף, מתלבטת אם איזי ספיריט או את מה שממליצים פה
יש לך קישור לדגם מסוים שנח במיוחד או תמונה?
זה באמת כל כך נח כמו שאמרו פה?כן, ההיא שהביאה את הקישור כתבה שזה מבצע.
ולנו יש משפחה בחו"ל, אז שלחנו את זה אליהם והם הביאו לארץ.
לכמה זמן מחזיקות?פעם אחרונה קניתי את זו:
צפה בקובץ המצורף 1357647כפכפי נשים | Relaxed Fit: D'Lux Comfort - Enthusiast
כפכפי סליפ און גמישים לרגליים רחבות, מיוצרים בד מש נושם בשילוב בד סינתטי ועם סרט לוגו. מעוצבים עם רפידת Air-Cooled Memory Foam® המאווררת וזוכרת את תצורת כף הרגל לנוחות לאורך כל היום.www.skechers.co.il
יש חברת שילוחים בשם https://www.dealtas.com/יש את הקישור לזה בצבע שחור?
במפעל זה עולה עכשיו 40$ אבל אני לא ודעת איך אפשר לייבא את זה לישראל, יודעים אולי איך הכי זול?
באמזון המחיר כרגע 57 דולר (בשימוש בקופון הנמצא בדף), אבל המחיר כולל משלוח עד הבית בישראל.יש את הקישור לזה בצבע שחור?
במפעל זה עולה עכשיו 40$ אבל אני לא ודעת איך אפשר לייבא את זה לישראל, יודעים אולי איך הכי זול?
פעם קודמת הבאת קישור יותר זול מאמזון,באמזון המחיר כרגע 57 דולר (בשימוש בקופון הנמצא בדף), אבל המחיר כולל משלוח עד הבית בישראל.
כשיש מבצעים זה זול יותר. שווה לעקוב. (משלוח חינם - כשיש - יש רק מארה"ב).פעם קודמת הבאת קישור יותר זול מאמזון,
יכול להיות שיש מקום יותר זול?
אולי אמזונים אחרים (מארצות אחרות) ?
זה באמת נח?הזמינו לי את זה מהקישור שהופיע באשכול במבצע של 20 דולר.
פעם קודמת הבאת את הקישור הזה:כשיש מבצעים זה זול יותר. שווה לעקוב. (משלוח חינם - כשיש - יש רק מארה"ב).
@חביל'סאם יש לך את המידה שלה ואתה יכול להמתין שבוע שבועיים עד שיגיע המשלוח, אין יותר נח מזה:
או בקניה ישירה מהמפעל (כרגע במבצע 20 דולר במקום 80):
Arch support orthopedic shoes. The best shoes for plantar fasciitis
Walk hero orthopedic shoes are the best shoes for people with plantar fasciitis. They are suitable for flat feet, bunions, diabetic shoes, and most people with foot pain. Therefore, choosing shoes with good arch support is a very meaningful thing.Pain-Free Walk.Be your superhero.Believe in the...walkhero.com
ויש את מי לשאול פה מה העלות? או לחשב לבד?חבילס יצאו לחופשת התארגנות. הם לא פעילים בתקופה הזאת. לבינתיים הזולים ביותר במשלוח הם DEALTAS.
זה מהאתר שלהם בארץ.לכמה זמן מחזיקות?
זה כל כך נח שאת משקיעה כל כך הרבה כסף בזה?
זה חסום לי, יש להם שילוח לארץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: