איך זה נראה בערך?
משהו חדש?
איך זה נראה בערך?
בדקת את הנושא של השעטנז?יש
את החברה הזו - UGG חברה נוחה במיוחד, ובמיוחד לחורף, בארץ כ - 700 ש"ח, באמזון כ - 400 ש"ח עם משלוח ומיסים.
דרך אגב מי שקונה באמזון, יש קשבק באתר קאשדו, אם נכנסים לאמזון דרכו..
קישור לקאשדו - https://cashdo.co.il/?ref=scFTKL
קישור לאחד למהנעלי בית - https://www.amazon.com/-/he/dp/B082HHX8GY?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
איך זה נראה בערך?
משהו חדש?
לא שמעתי על זה, אנסה לברר. תודה על ההערה.בדקת את הנושא של השעטנז?
התפרסם בעבר שמצאו בכמה דגמים שלהם שעטנז.
אם יש לך מידע אשמח
??איך עובד המידות באמזון?
וואו וואו איזה מחירים...בקשר לנעלי בית UGG
מומלץ לא לקנות באמזון- מהתגובות של האנשים אפשר להבין שהרבה מהם חיקוי
בקשר לשעטנז, לרובם אין
לי יש את זה, פשוט מושלם!!! אין בהם שעטנז- בדקתי (יש לי גם מגפונים שנבדקו)
אולי אני יצליח להשיג בבלאק פריידי של אמשינוב...נכון יקר
קניתי בבלאק פריידי בלונדון קצת יותר מחצי מחיר
יש לך קישור זול?אני כבר שנים על זה ולא מוכנה להחליף, [ניסיתי הרבה חברות לפני]
הזמנתי לבנות שלי במחיר זול מאמזון,
ועכשיו אין צבעים יפים ומחפשת דחוף לבת שלי, אם ראיתם צבע יפה אחר או באמזון אשמח לשמוע.
עדיין מחפשת את נעלי הבית האלו במחיר שפוי.נעלי בית של "ויטאל" ראיתי בחנויות ב-500 ש"ח.
האם ניתן להשיגן בזול יותר? היכן?
למכירה נעלי בית כאלו בדיוק, בצבע כחול, מידה 39.אם יש לך את המידה שלה ואתה יכול להמתין שבוע שבועיים עד שיגיע המשלוח, אין יותר נח מזה:
או בקניה ישירה מהמפעל (כרגע במבצע 20 דולר במקום 80):
Arch support orthopedic shoes. The best shoes for plantar fasciitis
Walk hero orthopedic shoes are the best shoes for people with plantar fasciitis. They are suitable for flat feet, bunions, diabetic shoes, and most people with foot pain. Therefore, choosing shoes with good arch support is a very meaningful thing.Pain-Free Walk.Be your superhero.Believe in the...walkhero.com
אם יש לך את המידה שלה ואתה יכול להמתין שבוע שבועיים עד שיגיע המשלוח, אין יותר נח מזה:
או בקניה ישירה מהמפעל (כרגע במבצע 20 דולר במקום 80):
Arch support orthopedic shoes. The best shoes for plantar fasciitis
Walk hero orthopedic shoes are the best shoes for people with plantar fasciitis. They are suitable for flat feet, bunions, diabetic shoes, and most people with foot pain. Therefore, choosing shoes with good arch support is a very meaningful thing.Pain-Free Walk.Be your superhero.Believe in the...walkhero.com
יש
את החברה הזו - UGG חברה נוחה במיוחד, ובמיוחד לחורף, בארץ כ - 700 ש"ח, באמזון כ - 400 ש"ח עם משלוח ומיסים.
דרך אגב מי שקונה באמזון, יש קשבק באתר קאשדו, אם נכנסים לאמזון דרכו..
קישור לקאשדו - https://cashdo.co.il/?ref=scFTKL
קישור לאחד למהנעלי בית - https://www.amazon.com/-/he/dp/B082HHX8GY?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
אני כבר שנים על זה ולא מוכנה להחליף, [ניסיתי הרבה חברות לפני]
הזמנתי לבנות שלי במחיר זול מאמזון,
ועכשיו אין צבעים יפים ומחפשת דחוף לבת שלי, אם ראיתם צבע יפה אחר או באמזון אשמח לשמוע.
כל אלו יותר נוחים מאיזי ספיריט?אני הולכת כבר כמה שנים עם סקצ'רס יש להם דגם פתוח מאחורה. ממש כמו נעל ספורט, נוח בטירוף. לא מורידה מהרגל
הם נוחות באמת?למכירה נעלי בית כאלו בדיוק, בצבע כחול, מידה 39.
(הזמנתי צבע שחור, הגיע כחול...)
הן מאד מאד נוחות. נושמות נעימות ורכות.הם נוחות באמת?
תודה!הן מאד מאד נוחות. נושמות נעימות ורכות.
קונה כבר פעם שלישית...
כן. מדדתי.תודה!
@חחח מדדת? אני מתלבטת כי צריכה דחוף נעלי בית ואולי אקנה ממך. לא משנה לי צבע. (אני רגילה לקרוקס)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: