נוחות? בכמה את מוכרת?כן. מדדתי.
נוחות? בכמה את מוכרת?כן. מדדתי.
אחד האתרים המגניבים!נעלי בית מותגים ממש בזול - אתר שממש ממליצה עליו
אני הזמנתי ומאוד נהניתי
איזה את קונה פעם שלישית?הן מאד מאד נוחות. נושמות נעימות ורכות.
קונה כבר פעם שלישית...
יש לך קישור לדגם מסוים שנח במיוחד או תמונה?לי יש של סקצ'רס. כמו כפפה ליד
עם בד נושם. תענוג
באמזון הביקורות גרועות, אולי זה חיקוי,אם יש לך את המידה שלה ואתה יכול להמתין שבוע שבועיים עד שיגיע המשלוח, אין יותר נח מזה:
או בקניה ישירה מהמפעל (כרגע במבצע 20 דולר במקום 80):
Arch support orthopedic shoes. The best shoes for plantar fasciitis
Walk hero orthopedic shoes are the best shoes for people with plantar fasciitis. They are suitable for flat feet, bunions, diabetic shoes, and most people with foot pain. Therefore, choosing shoes with good arch support is a very meaningful thing.Pain-Free Walk.Be your superhero.Believe in the...walkhero.com
יש לך קישור לדגם מסוים שנח במיוחד או תמונה?
יודעת לומר כמה עולה ואם יש אתר זול לזה?
אין לי מושג לגבי הביקורות, בפועל כל מי שהמלצתי לה על הרכישה לא גומרת להגיד תודה.באמזון הביקורות גרועות, אולי זה חיקוי,
השאלה אם הקניה במפעל - ידוע לכם אם יש להם משלוחים ישירים לישראל?
יש את הקישור לזה בצבע שחור?אין לי מושג לגבי הביקורות, בפועל כל מי שהמלצתי לה על הרכישה לא גומרת להגיד תודה.
ולא, לא מדובר בחיקוי. זה המקורי, כך שאין צורך לנסות לרכוש מהמפעל עצמו.
קניתי בסניקרס הקניון איילון עלה אזור 280יודעת לומר כמה עולה ואם יש אתר זול לזה?
כמה זמן זה מחזיק?קניתי בסניקרס הקניון איילון עלה אזור 280
@חחחלמכירה נעלי בית כאלו בדיוק, בצבע כחול, מידה 39.
(הזמנתי צבע שחור, הגיע כחול...)
היה לי בעבר סוג אחר שלהם החזיק לי שנה לערך כעת יש לי כבר אותן חצי שנהכמה זמן זה מחזיק?
יותר נח מאיזי ספיריט?
רלוונטי.@חחח
האם רלוונטי ומה המחיר?
איפה זה עולה 70 ??? בינתיים אני רואה את זה רק בלפחות 200 ש"ח.רלוונטי.
כמו שעלו לי: 70 ש"ח
הזמינו לי את זה מהקישור שהופיע באשכול במבצע של 20 דולר.איפה זה עולה 70 ??? בינתיים אני רואה את זה רק בלפחות 200 ש"ח.
עכשיו זה עולה 40$ אבל איך מביאים את זה לישראל?הזמינו לי את זה מהקישור שהופיע באשכול במבצע של 20 דולר.
כן, ההיא שהביאה את הקישור כתבה שזה מבצע.עכשיו זה עולה 40$ אבל איך מביאים את זה לישראל?
ברור שחדשות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: