אמת ויציב. אתה, לעומת זאת, היית צריך לפרסם את התגובה הזו באתגר הנוכחי..@מסוגל היית צריך לשפוט באתגר הקודם...
ושוב הצורך במכונת הזמן מתעצם
עדיין בהשראת האתגר הקודם, חוששת שהאתגר הזה הוא לא יותר ממזימה מתוכננת לחשוף את רשימת הניקים הכפולים של כל אחד מהכותביםמה עם טוהר בחירות, משקיפים וכו'? (ניקים כפולים... וכדו')
צריך לדאוג להכל.
לפירוט התוצאות עיינו לעילמחילה, לא ברור לי העניין.
אם היה כאן אתגר כלשהו ורק צורת השיפוט שלו הייתה נקבעת בהכרעת הרוב - מילא.
אבל מה האתגר כאן בעצם? גורנישט.
האם זה לא מה שקורה בכל עת ובכל שעה בכל אשכול בפורום? כל אחד שמעלה לכאן קטע שיר וסיפור מכוון ושמח לקבל את מירב התודות...
אתה מסוגל@ ליותר.
מצרך רלוונטי בפורום הזה, שכנעת אותיברכה לכתיבה טובה
רק אומר, שאולי באמת כדאי לעצור את מה שלא קורה פה. כי חבל, יש פה סוג של עצירה ואפילו טירלול של מערכת האתגר, שמועיל בד''כ מאוד לחברים ולמשתתפים בו.מחילה, לא ברור לי העניין.
אם היה כאן אתגר כלשהו ורק צורת השיפוט שלו הייתה נקבעת בהכרעת הרוב - מילא.
האם זה לא מה שקורה בכל עת ובכל שעה בכל אשכול בפורום? כל אחד שמעלה לכאן קטע שיר וסיפור מכוון ושמח לקבל את מירב התודות...
אתה מסוגל@ ליותר.
(מי שלא מכיר אותך עלול לחשוד חלילה שמדובר בעצלות גרידא. אין לי רעיון לאתגר אז כתבו מה שבא לכם בכל נושא. גם לשפוט אין לי כוח או בכלל לקרוא את מה שכתבתם והשקעתם אז מי שיקבל את מירב התודות ינצח...!)
לענ"ד המשימה גאונית בפשטותה!רק אומר, שאולי באמת כדאי לעצור את מה שלא קורה פה. כי חבל, יש פה סוג של עצירה ואפילו טירלול של מערכת האתגר, שמועיל בד''כ מאוד לחברים ולמשתתפים בו.
אז אולי אפשר שההנהלה תעלה אתגר כלשהו ואח''כ זה יחזור למסלול.
שוב האופוזיציה ממשיכה במכונת הרעל וההסתה. את הפירות אנו רואים כבר ברשתות, בהבעת אימוג'י עצוב. חבל שהשיח כה מידרדר.אם היה כאן אתגר כלשהו ורק צורת השיפוט שלו הייתה נקבעת בהכרעת הרוב - מילא.
מה שנכון. (או לא נכון, אני כבר לא יודע מה להגיד, מה שאומר ש- @מסוגל הוא כנראה גאון)גם איינשטיין היה גאון...
רק אומר, שאולי באמת כדאי לעצור את מה שלא קורה פה. כי חבל, יש פה סוג של עצירה ואפילו טירלול של מערכת האתגר, שמועיל בד''כ מאוד לחברים ולמשתתפים בו.
אז אולי אפשר שההנהלה תעלה אתגר כלשהו ואח''כ זה יחזור למסלול.
אבל על פי נתוני האתר לא ביקר כאן (בניק זה…) מאז.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: