רק במקרה עכשיו כתבתי 4 הודעות ברצף כך שאל נתלה את זה בזהמכירים את זה שיש תקופות בחיים שבדיוק אצלך נגמרת שקית החלב ואתה זה שפותח אחת חדשה כך לאורך כמה פעמים? אז משום מה בדיוק אני פותחת כל עמוד נוסף בכל מיני אשכולות...
רק במקרה עכשיו כתבתי 4 הודעות ברצף כך שאל נתלה את זה בזהמכירים את זה שיש תקופות בחיים שבדיוק אצלך נגמרת שקית החלב ואתה זה שפותח אחת חדשה כך לאורך כמה פעמים? אז משום מה בדיוק אני פותחת כל עמוד נוסף בכל מיני אשכולות...
ואני הקטן, כופר בזה. צאו מהדמיונות. אין לכם מושג. אין לכם שמץ. אין לכם רגש-של-אמת. לא אתה, לא את, לא אתם - ואני מדבר גם עליך הסופר הדגול מהסדרה המפורסמת! - ברוך ה' החיים שלכם יפים, וכל הדמויות שאתם מנסים להיכנס אליהם, לא נגעתם ולא פגעתם גם אם אלף אנשים באו ואמרו לכם כמה ריגשתם.
אולי, אולי, אם יבוא האדם שחווה זאת בעצמו ויאמר שהיית לו לפה, למוח וללב - אולי באמת הצלחת (וגם אז, ייתכן שהוא בסך הכל מדמה את המילים הדומות שעוסקות באותו עניין לסכינים המלובנות שהתנסה בהן בעצמו, וחושב שהיינו-הך. ויש להאריך ולהרחיב. אולי באשכול נפרד שנוגע בכללות עניין הכתיבה, מה מטרתה מאין היא באה ולאן היא אמורה להוביל ועוד חזון למועד).
אז מה אתה רוצה? ישאל מי שישאל ובצדק. שלא יכתבו?!
אז כאמור, ההרחבה שייכת לאותו אשכול שלא נולד. אבל בגדול צריכה להיות צניעות רבה. יראת כבוד. הבנה שהנעליים שהסופר מתנסה בהן הן לא הנעליים ההן, אלא בבואה דבבואה
יכולת לערוך את ההודעה הראשונה ולחסוך, לא?רק במקרה עכשיו כתבתי 4 הודעות ברצף כך שאל נתלה את זה בזה
כן.. אח"כ באמת חשבתי על זה..יכולת לערוך את ההודעה הראשונה ולחסוך, לא?
גם לייכולת לערוך את ההודעה הראשונה ולחסוך, לא?
(רק לי יש את הבאג, כותבת הודעה ארו--כה, מפרסמת. קוראת פעם ראשונה, נתקעת בשגיאת כתיב, עורכת, ממשיכה לקרוא, נתקלת בשגיאת הקלדה, עורכת, ממשיכה לקרוא, מחליטה שהייתי בוטה מדי, עורכת, קוראת שוב, מחליטה שצריך להדגיש נקודה נוספת, עורכת, מכבה את המחשב ומדליקה שוב רק אחרי שאי אפשר לערוך יותר...)
אכן מעניין מאד.מעניין לבדוק את העניין לעומק..
טוב, אל תשאיר אותנו במתח... מי הוא הסופר המופלא?ליתר דיוק סופר אחד
אשרייך שאלו חלומותייך...(כבר אתמול בלילה, כשחלמתי שהמשיח הגיע...)
את זה נשאיר בינתיים כך.טוב, אל תשאיר אותנו במתח... מי הוא הסופר המופלא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: