ה'מאמע לשון' לא קרובה מאד לשפת האוסטרים?הוא פשוט זעק להם ב'מאמא לשון' לנצור אש.
ה'מאמע לשון' לא קרובה מאד לשפת האוסטרים?הוא פשוט זעק להם ב'מאמא לשון' לנצור אש.
אופס, פאדיחה.ה'מאמע לשון' לא קרובה מאד לשפת האוסטרים?
חשבתי על זה.אופס, פאדיחה.
אבל המאמא לשון יכולה גם להיות איזה ציטוט מפסוק או אימרה סבתאית יידישאית קשישה שגם גרמני מלידה לא ישכיל להבין.
אני לא הבנתי למה הם לא שיתפו פעולה על מלא ופשוט ספרו "הושיעה את עמך" ויקומו כולם מתוך השוחות ויברחו יחדיו... לא לפני שעצרו בסבכו של יער אפל לתפילת ערבית דקות בודדות לפני חצות.יש'ך רעיון?
לכשיזדמן לך אשמח לקרוא את הסיפור.המעיישה הידוע עם 'זמן פליטתנו'
דווקא עשיתי תחקיר מצוין...סיפור יפה, רק חבל שהוא מערב בין תקופות היסטוריות שונות לחלוטין.
מהסיפור על המפקד טרוצקי, ניתן להבין שמדובר בתקופה הקומוניסטית [1917 והלאה], עת לאון טרוצקי היה מפקד הצבא האדום.
מהסיפור על היפנים ניתן להבין שמדובר במלחמת רוסיה-יפן, בשנת 1904-1905.
ומהאזכור של הקנטוניסטים, ניתן להבין שמדובר בתקופה של חמישים שנים קודם לכן, כי בשנת 1856 בוטלה שיטת הקנטוניסטים.
מוצ"ש בשעה 1:27עד מתי בדיוק הדד ליין? ראשון בחצות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: