צודקת@הזדמנות , סיפור יפה ונוגע.
רק הערה קטנה שהפריעה לי.
השם "אורי" חוזר על עצמו פעמים רבות. היו לפחות שתי מקומות שהייתי מחליפה את "אורי" ב-"הוא". (אורי מסלק את מחשבת..., אורי שמע שזה קיים...)
יתכן וזה טעם אישי ועניין של סגנון כתיבה, לשיקול דעתך
במקום להתפעל, תסתכלי אחורה ותראי בכמה אתגרים השתתפתי עד עכשיו.
סיפורים מהשטח, באויר ביבשה ובים.אני רק מברר
האתגר הוא סיפור מלחמתי... דייקא!
או גם על התמודדות ומלחמה אישית של חייל ולאו דווקא בקרב היריות והתותחים?
אני תמיד מרגישה חוסר שקט כשעולה אתגר לאוויר, זה דפקט מובנה אצלי, לפעמים יוצא יותר מוצלח ולפעמים פחות
חשבתי שאני היחידה... נחמד לגלות שלא.אני תמיד מרגישה חוסר שקט כשעולה אתגר לאוויר, זה דפקט מובנה אצלי, לפעמים יוצא יותר מוצלח ולפעמים פחות
פעם ראשונה שאני מבינה את ההלכה אודות הירא ורך הלבב...הוא לא יוכל לסלוח לעצמו בחיים אם ירה עליו.
משום מה נדמה לי שלא תקין לומר כך, אלא "לשרת כקנטוניסט".משרת בקנטוניסטים,
זה נראה שאחרי האתגרים האחרונים האתגר הבא יהיה צריך להיות לכתוב סיפור קומי...טוב חברה דחוף איזה הפי אנד... מבחינתי אפילו הפי הנד... משהו...
קטעים חזקים כל אחד מהם, אבל לא קלים..
יכה יוסי את יוסי – סליחה, אדולף את לותר - מה אכפת לך?
הוא מעריץ את פואנקרה, ומתעב את דרייפוס, ליהדות שלו אין כל משמעות מבחינתו.
שורות שתפסו אותי במיוחד:
היה לי מריבה ארוכה עם עצמי על המשפט, אהבתי אותו, אך לא התחבר לי בניסוח. בסוף החלטתי להציל אותו. שמח שבחרתי נכון...יכה יוסי את יוסי – סליחה, אדולף את לותר - מה אכפת לך?...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: