אנאל- ציור עם לב
כי לגעת בנפש- זו אומנות!
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז@מרים יעל
טוב, זה שאת אלופה אני מניחה שאת יודעת אני עוקבת אחרי הקומיקס שלך בילדים בנשימה עצורה! עשוי מושלם, ועכשיו זה! OMG אמרו לך את זה כבר אבל כל מה שאת מציירת נראה סרט ממש אפשר להרגיש את הזלזול ואת הכעס. ות'אמת שלא יצא לי לדמיין את קנז אבל נראה לי שאם הייתי מדמיינת אותו ככה הוא היה נראה
אפשר,-
האם אפשר לצרף באתגר גם ציורים שציירו ילדיי?
הם מקוראי ממלכה במבחן, והתלהבו מהאתגר...
יאוו זה כלב נכון? איזה ציור מהמם!אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי פה, נכנסתי בדיוק בזמן להספיק להשתתף...
דמות מ'איסתרק', אולי כמה שנים לפני תחילת הסיפור. מזהים?
צפה בקובץ המצורף 857321צפה בקובץ המצורף 857308
נכון! תודהיאוו זה כלב נכון? איזה ציור מהמם!
אבל הכיפה והפאות לא כ"כ מתאים לי לסגנון של ממלכה במבחן
לדעתי הלא מלומדת...נכון! תודה
(צודקת, גם לי זה לא ממש מסתדר, אבל לא רציתי לצייר אותו בלי...)
באמת זוכים??? במה?אפשר,
קחי בחשבון מה תעשי אם הם יזכו...
באמת יש משהו, גם לי זה הזכיר, חוץ מזה שהסופרת מקדישה שם כמה שורות להבהיר עד כמה סולדת הדמות הזו (לא זוכרת את השם, קראתי אותו באמת מזמן) מעגילים...חברה גילתה לי שזו דמות שמשקפת את העולם מתחת לספרייה העירונית- של יעל רועי.
תסתכלי על קנז של @רחל וואלפא ...דיייייי!!!
אף אחד/ת מכם לא יודע/ת לצייר!!!
א-ו-ף!
בא לכם/ן לצייר כפי שהם נראים באמת???
אל דאגה, הם מוכשרים לגילם - אבל לא עד כדי כךקחי בחשבון מה תעשי אם הם יזכו...
נו!@אילה-עריכה לכל מטרה
בוודאי שקראתי את ההמשך, אין מצב להפסיק באמצע
התכוונתי דווקא לצייר אותה בתקופת אירוסיה.
את ליאה התמימה והפשוטה שנאלצת להיכנס לארמון ולתככיו...
ואין פה אף @איילגילבוע2? (לצערי אייל [האמיתי! לא @איילגילבוע2] לא מרשה לי להעלות תמונה שלו )@מהללאל מקאן
מספיק שתשים תמונה של עצמך, לא צריך לטרוח על ציור.....
אנחנו מפחדים ממך ... בגלל זה אף אחד לא מעז להעלות ציור שלוואין פה אף @איילגילבוע2? (לצערי אייל [האמיתי! לא @איילגילבוע2] לא מרשה לי להעלות תמונה שלו )
או @אפרת גלבוע...
ואין פה אף @איילגילבוע2? (לצערי אייל [האמיתי! לא @איילגילבוע2] לא מרשה לי להעלות תמונה שלו )
או @אפרת גלבוע...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: