תולעת ספרים ראשית
משתמש מקצוען
דיייייי!!!
אף אחד/ת מכם לא יודע/ת לצייר!!!
א-ו-ף!
בא לכם/ן לצייר כפי שהם נראים באמת???
א-ו-ף!
אולי תנסי את בעצמך לצייר?...בא לכם/ן לצייר כפי שהם נראים באמת???
הלוואי והייתי יודעת.אולי תנסי את בעצמך לצייר?...
לדעתי יש כאן עבודות מרהיבות! וחלקן ממש קולעות ל"מציאות"! כמובן, הגדולה בספר קריאה (בניגוד לסיפורים ויזואליים) שכל אחד יכול לדמיין את הגיבורים אחרת...
כמובן...הלוואי והייתי יודעת.
בלת"קזו הרי כל הנקודה שמבדילה בינו לבין הנסיך מיכאל- לנסיך מיכאל עיניים ירוקות ולמהללאל- כחולות
כולם פה מציירים מהממם בטירוף ואם לא הצלחנו לקלוע לדמיון שלך זה לא אומר שלא יודעים פה לצייר יש כאן ציירים אלופים אחד אחדדיייייי!!!
א-ו-ף!
אותי לימדו שאם את רוצה לצייר בנים תציירי את הכל יותר חד אבל באמת נראה לי שכדאי להוריד את העצמות לחיים או פשוט לסמן אותם בעדינות אבל לא בקו אלא בצבע רח כמו שאת מצלילה בבגדים ככה תעשי בפניםתודה !
אז מה יעשה אותו גבר
יש לכם רעיון????????
דיייייי!!!
א-ו-ף!
מישהי פה עצבניתת@נאוס, מה פתאום!
יש לה פרצוף הרבה יותר מעצבן.
רק תשני שם 'הבת של אפרת גלבוע', משום שלאייל אין ילדים. ברור???
והוא לא נשוי, בעיקר לא לקרציה הזו!!!
(בספר עשו אותו נשוי, ע"מ לשנות פרטים, אחרי הכל, סוכן!)
אם היית יודעת אז אולי הייתי נותנת לך לתקן את הציורים לפי מיטב ידיעתךהלוואי והייתי יודעת.
כמובן...
אבל כדאי לא לבקר אחרים...
כולם פה מציירים מהממם בטירוף ואם לא הצלחנו לקלוע לדמיון שלך זה לא אומר שלא יודעים פה לצייר יש כאן ציירים אלופים אחד אחד
מישהי פה עצבניתת
הציורים פה שלימות אחד אחדדד
כל אחד מדמיין את הדמויות שונה.... מה לעשות?
מחילה, מחילה, מחילה!!!אם היית יודעת אז אולי הייתי נותנת לך לתקן את הציורים לפי מיטב ידיעתך
אבל חבל ואין לך את הכישרון
אז תשאירי את עבודת הציור לאחרים ותתמקדי במה שאת טובה בו
תודה על הדיוקבלת"ק
מיכאל- אפורות כמו חרב,
מהללאל- תכלת כמו יקוואל
מקורות:
מהללאל עמ' 573. עמ'701, ועמ' 841.
יש עוד הרבה איזכורים, פה ושם.
אני לא מתעסק כל כך בציור כך שאני לא יודע, אבל אני חושב שאם תשני גוון צבע באזור של עצמות הלחיים ולא תשתמשי בקו ממשי הוא יראה גבר.תודה !
אז מה יעשה אותו גבר
יש לכם רעיון????????
אז- היי!
בעקרון עבר הרבה מאז הפעם האחרונה שהייתי כאן, פשוט הייתי עסוקה וזה, אבל יש לי תוסף (דמיוני) בדפדפן שמתריע לי בכל פעם שמוזכר צמד המילים 'ממלכה במבחן' אז הוזנקתי הנה ברגע שהאתגר עלה אגב, מה בכלל קורה כאן? אני לא מזהה אף אחד, ומה זה הוילונות החדשים האלה, וכל התאורה הזאת, ולמה אין לי תמונת פרופיל?
בכל מקרה, אין לי יותר מדי מה לומר (האמת שיש לי חחח אתם מכירים אותי), פשוט- ראיתי את ההזדמנות לצייר את קנז, ולקחתי אותה. אמנם היה קשה לי עם התנאים של האתגר, במיוחד עם החלק הזה
כי- אני בעצמי לא יכולה לתאום את הדמיון שלי כשאני מנסה לעצב דמות, אז איך בדיוק אדייק לדמיון של אדם זר--- ?
אבל הבטחתי לעצמי שההודעה שלי לא תהיה יותר מעשר שורות, והנה אנחנו כאן, אז אני אפסיק לפני שזקיפי הארמון יתפרצו הנה
אז הנה קנז, למי שלא מזהה זו הסצנה באוהל הקאוורי כשאיסתרק חוזר מקאה הי אחרי שזה הציע לו את הלה ככלה.
לא ניסיתי לדייק, פשוט קראתי שוב את הסצנה וציירתי מה שעלה בידי
צפה בקובץ המצורף 856585
ואם אני כבר פה, שתדעו שאני ו @הגיבן מקליטות בימים אלו פודקאסט על ממלכה במבחן פשוט נראה שייקח עוד איזה חמש דקות עד שפדהאל יצא, אז בינתיים החלטנו לקרוא מחדש את שלושת הספרים שכבר יצאו, להעלות קונספירציות ובעיקר לאכול ראש וקצת וופלים. בקיצור, תרשמו פה. היו שלום, אנשים טובים!
לאאאאאאאאאא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: