כמה לק"מ ?חדש!!
רכב ספרינטר VIP בקראקוב, עם 7 מושבים שנהפכים למיטה, עם מקרר, וויפי, מסכים, ועוד פינוקים.
להזמנות lernertravel בג'ימייל.
מצורף כמה תמונות.
כמה לק"מ ?חדש!!
רכב ספרינטר VIP בקראקוב, עם 7 מושבים שנהפכים למיטה, עם מקרר, וויפי, מסכים, ועוד פינוקים.
מצורף כמה תמונות.
היום יש בליזענסק עוד הכנסת אורחים של האדמור מליזענסק ושם יש אוכל יותר טובשאלה לי אליכם
ההכנסת אורחים בליזענסק, במידה ואני נופל שם מוצאי היארצייט בקרעסטיר (אור לד' אייר) ואני ישן במלון באזור (לא מלון יהודי)
האם יש סיכוי למצוא שם ארוחת ערב?
האם יש לזה שעה קבועה?
והאם זה עולה?
איפה מבררים מחיר לשבת היו"צ בליזענסק , אוכל +לינה?היום יש בליזענסק עוד הכנסת אורחים של האדמור מליזענסק ושם יש אוכל יותר טוב
המספר בישראל 0533183994איפה מבררים מחיר לשבת היו"צ בליזענסק , אוכל +לינה?
יש כאלו בזאקופנה?יש משהו שמאוד מעניין באירופה וגם בפולין זה הספא, יש שם מקומות מאוד טובים ומלונות ספא יוצאים מהכלל ממש תענוג, בתקופת השלג יש מלונות ספא שעוברים מהחממה לקור לתוך בריכה מחוממת ובתוך הבריאה חם ובחוץ 3- ושלג בירות ועוד... פשוט תענוג לא קטן
הוא אומר בערך 1000$ לנפש, יכול להיות?המספר בישראל
המספר בישראל 0533183994
כל הישועות.
מחיר, בערך, משהו???חדש!!
מצורף כמה תמונות.
תשאל כאן 0559625566יש כאלו בזאקופנה?
מעולה ,אנחנו גם נשמח 5 גברים
אולי נארגן
ידוע לי על משפחה עם שלושה גברים, יהיו שם 4-7 במרץ וישמחו אם יתארגן מנין.מעולה ,
שמח לשמוע ,
אנחנו שתיים ,
באיזה ימים אתם נמצאים שם ?
עכשיו הוא לקח את ההכשר של התאחדות הרבנים, הכשר מצויןבקראקא יש אצל זולדן, הכשר מעולה אוכל ברמה היינו אצלו בשבת
יש מייל שאפשר להתכתב איתו לבירורים ?רק ארוחות
לינה יש את מלון עדן בבעלות יהודית 2 דק' ממקום האכילה, ויש בסביבה מלונות טובים יותר בבעלות לא יהודית
(שימו לב שאסור לטלטל, אין שם עירוב)
אין לי מושג כמה עולה שבת- הגענו עם קבוצה. האוכל היה מצוין ושירות 10 כל הזמן שאלו אם חסר לנו משהו ומה עוד אפשר להגיש לנו (בעיקר הבחורים החסידיים שעובדים אצלו. הגויים קצת יותר עצלנים ולקח להם זמן להביא מה שביקשו)
אנחנו משלמים אצל עציוני בקרקא 160 $ לשבת כולל כיבוד בערב שבת ובמוצאי שבת1.היכן יש סעודות שבת לזוג במחיר שפוי ?(קראקא ליעזנסק וכו)
לזוג או לאדם?אנחנו משלמים אצל עציוני בקרקא 160 $ לשבת כולל כיבוד בערב שבת ובמוצאי שבת
בליזענסק יותר יקר
אבל אפשר בלי סעודה שלישית יותר זול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: