כי הכניסה שם לא לכל רכב
אשמח לקבל פירוט על הרכבות.יש שם כמה סוגי רכבות - פרברי, עירוני, ורכבת מהירה
מנסיון- בדואר ישראל סים שנקרא WORLD8 תכנית בכי זולה, סים תקף לחמש שנים.מישהו יודע לגבי פלאפון לפולין או אפילו רק סים איפה הכי זול?
איזה כשרותבפולין יש רשת מסעדות כשרות למהדרין של חסיד בשם עציוני (לא זוכר את שמו הפרטי).
הסניפים שלו ממוקמים בלובלין - בבניין הישיבה למטה (בישיבה יש גם מסעדת טרפות, צריך לשים לב)
בוורשא, בלודז' ובקראקא. (יכול להיות שהיום יש לו כבר עוד סניפים, הייתי שם לפני כמה שנים)
אני חושב 'קהילות', לא בטוח.איזה כשרות
תודה
איפה לא ראיתי שמה שיש ב25 דולר..יש חברה גלובלסים יש להם סים לשיחות חופשי ב25 דולר ומחייגים מספר מיועד שלהם ומקלידים את המספר טלפון שרוצים להתקשר, ניתן בעוד 10 דולר לקבל מספר ישראלי וירטואלי ומפנים את השיחות לשם וכל שיחות נכנסות אוטומטיות מגיעות לטלפון הזה,
מי יודע?מכיר את הכנסת אורחים ליזענסק?
שווה את המחיר? כמה? או למצוא מלון גוי באזור?
עוד משהו, באתרים שאני הבאתי לא מצאתי אופצייה לצפייה בתחנות של הרכבת כאן בקלות ניתן לראות היכן עוד הוא עוצריש גם את האתר הזה
שכולל אוטובוסים.Bilety PKP i autobusowe | Rozkład jazdy PKP, PKS, Busy - e-podróżnik.pl
✅Tanie bilety online na autobusy i pociągi. Ogólnopolski rozkład jazdy PKS, PKP, MPK, Busy. Autobusowe i kolejowe połączenia krajowe oraz międzynarodowe. Informacja i sprzedaż biletów przez telefon: 703 502 802e-podroznik.pl
אם מחפשים זול - הכי זול בית מלון מקומי ולהביא שימורי טונה מהארץ...ארבעה בחורים שנוסעים לפולין, אזור קראקא-צאנז-ליזענסק-רופשיץ...
מחפשים מידע היכן הכי כדאי לישון לליה או שניים, בית מלון \ צימר \ הכנסת אורחים?
שיהיה נח ונעים אבל לא יקר.
מי שיכול לעזור (עדיף מנסיון) אשמח מאוד!!
סתם פוילישער...
יישר כח. צריך להזמין מראש?אם מחפשים זול - הכי זול בית מלון מקומי ולהביא שימורי טונה מהארץ...
אם מחפשים דווקא מקום יהודי - ממליץ על דינוב. יחס תמורה ומחיר הכי טובים לדעתי.
כן.יישר כח. צריך להזמין מראש?
ארוחה פשוטה מאוד דהיינו לחמניות וסלטים ומרק יש בחינם כל הזמן, וכתוב שזה מיועד רק לפרטיים ולא לקבוצות.שאלה לי אליכם
ההכנסת אורחים בליזענסק, במידה ואני נופל שם מוצאי היארצייט בקרעסטיר (אור לד' אייר) ואני ישן במלון באזור (לא מלון יהודי)
האם יש סיכוי למצוא שם ארוחת ערב?
האם יש לזה שעה קבועה?
והאם זה עולה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: