אולי זה יעזור לך:שלום וברכה... מעונין לקבל מידע לגבי אוכל בשבת היארצייט הקרובה של רבי אלימלך זי"ע. אצל מי אוכלים, ומה העלות של האוכל (משוער). אני מארגן קבוצה לשם (לא גדולה) ואני זקוק למידע דחוףףף. כמו כן מי שיכול לעדכן בענין תפילות איך זה עובד שם אני אשמח ממש . תודה!
שלום וברכה... מעונין לקבל מידע לגבי אוכל בשבת היארצייט הקרובה של רבי אלימלך זי"ע. אצל מי אוכלים, ומה העלות של האוכל (משוער). אני מארגן קבוצה לשם (לא גדולה) ואני זקוק למידע דחוףףף. כמו כן מי שיכול לעדכן בענין תפילות איך זה עובד שם אני אשמח ממש
שני דברים זולדן יקר משמעותית אבל יש הבדל בכשרות תברר.זולדן ועציון סעודות לשבת בקרקוב זה אותו דבר ?
תוכל לפרט? נרשמת אצל ההכנסת אורחים או אוהל פרטי?אשמח לברר לגבי שבת כ"א אדר. מי נרשם לשינה באוהלים שעל יד הציון 0המודעה שהביאו כאן מקודם).
אנחנו קבוצה של ארבעה ומעונינים להכניס אלינו עוד 3 אנשים. זה 7 באוהל ואנחנו לא רוצים למצוא את עצמינו עם דברים לא נעימים... אז נשמח מאוד לארח איתנו כמה יהודים ... מי שמעונין שישלח לי הודעה . תודה.
יש גם בפחותובנושא השכרת רכב:
לתאריכים הנ"ל שהם השכרה למשך של 4 ימים.
באתר פאפם פאפם מכל סוכנויות השכרת רכבים יש לך רכב טויטה אייגו ב300 ש"ח, ויש לך אאודי Q3 ב964 ש"ח.
להלן הקישור לאתר :
פאפם פאפם השכרת רכבים
שמואל מאתר פאפם פאפם הוא אדם נחמד, ואפשר להתיעץ איתו בכל הקשור לשכירות רכב באירופה גם אם לא שכרתם דרכו. במייל הוא עוזר לכל פונה, מסייע לפתור בעיות ולפשט עניינים, ללא תמורה. בהחלט אדם נדיר. יבורך.ובנושא השכרת רכב:
לתאריכים הנ"ל שהם השכרה למשך של 4 ימים.
באתר פאפם פאפם מכל סוכנויות השכרת רכבים יש לך רכב טויטה אייגו ב300 ש"ח, ויש לך אאודי Q3 ב964 ש"ח.
להלן הקישור לאתר :
פאפם פאפם השכרת רכבים
איזה חברות נותנות מעבר חינם לא נתקלתי תוכל לכתוב לתועלת כולם(רק abrix)?אם הזכירו רכבים,
יש לפעמים שאנשים טסים להונגריה ומבקשים להמשיך משם לפולין. הנסיעה יחסית קצרה, שלוש שעות או מעט יותר, דרך סלובקיה.
אבל מה, כמעט כל חברות ההשכרה בשדה בודפשט אינן מאפשרות מעבר עם הרכב לפולין, כל אחת יש לה רשימה משלה לאיזה ארצות מותר להיכנס (בתשלום נוסף), פולין היא לא אחת מהן. כמעט אצל כולן. חברה אחת אף מאיימת בקנס של 500 יורו אם יתברר שעברתם את גבול פולין.
לתשומת ליבכם.
בכלל, נושא מעבר גבול צריך להיות שיקול בשכירת רכב, יש חברות שהתעריף שלהם יהיה על כל מעבר גבול בנפרד, ויש כאלו שיפרגנו לכם אפילו מעבר בחינם.
מבין החברות הנמצאות בשדה התעופה בבודפשט רק שילר מאפשרת מעבר לפולין, והיא גם לוקחת תעריף אחיד על מעבר גם אם עברת כמה מדינות, חברות אחרות גובות על כל מדינה בנפרד ולא מאפשרות מעבר לפולין.איזה חברות נותנות מעבר חינם לא נתקלתי תוכל לכתוב לתועלת כולם(רק abrix)?
אני שכרתי בבgreen motorוהייתי מרוצה למרות הביקורת השלילית נתנו לעבור לפולין בתוספת תשלום כפולה ביטוח+ק"מ.
המעלה בסוכנות הפתוחה 24/7 באה לידי ביטוי במיוחד בטיסות לואו קוסט שממריאות או נוחתות בשעות בהן סוכנות הרכב סגורה. יש סוכנויות שבתיאום מראש יפתחו לך אבל יבקשו על כך תוספת מחיר מפולפלת, חברה אחת ביקשה 90 יורו עבור ה'זכות' להחזיר את הרכב בשעות לילה ע" י שימוש בתיבת המפתחות...מבין החברות הנמצאות בשדה התעופה בבודפשט רק שילר מאפשרת מעבר לפולין, והיא גם לוקחת תעריף אחיד על מעבר גם אם עברת כמה מדינות, חברות אחרות גובות על כל מדינה בנפרד ולא מאפשרות מעבר לפולין.
יש חברה אחת שנתנה לנו מעבר חופשי לכל מדינה ללא תשלום, אבל היא אינה נמצאת בשדה אלא מחוצה לו, וצריכים שאטל כדי להגיע אליה. היתרון הנוסף שלה שהיא היחידה שפתוחה 24/7. קלאס וואגן.
זה נדירחברה אחת ביקשה 90 יורו עבור ה'זכות' להחזיר את הרכב בשעות לילה ע" י שימוש בתיבת המפתחות...
כשהחזרת לתיבה הם יכולים לדעת באיזו שעה החזרת?זה נדיר
יש באמת חברות שלא מאפשרות להחזיר לתיבה ואז מבקשים תוספת על הבאת אדם מיוחד להחזרת הרכב
טרם שמעתי על חברה שמחייבת על החזרה לתיבה...
אולי החזירו את הרכב שעה אחרי הזמן ואז חייבו על תוספת של יום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: