תעופה נסיעה לאומן לר"ה תשפ"ד

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
בנוסף יש את הבעיה שהוזכרה לעיל שהאתר האוקראיני לא עובד מישראל, והאשראי לא עובר לחלק מהאנשים.
הפתרונות שאני חושב עליהם כרגע זה לקנות כרטיסי נייר באוקראינה במרוכז ולשלוח לישראל בדואר ולחלק לאנשים איכשהו או להשתמש באופציה לקניה קבוצתית שהמעלה בקניה קבוצתית זה שאפשר להזמין כרטיסים לפני שהמכירה נפתחת וככה אין חשש שהכרטיסים יגמרו, אבל צריך ללכת לקופה בתחנת רכבת כדי לקבת את הכרטיסים (לא יודע האם כל הנוסעים צריכים להיות במעמד המסירה, מן הסתם שלא).
האתר יכול להיות פלטפורמה טובה לארגן את המכירה של הכרטיסים רק צריך לראות איך בדיוק לרשום את האנשים וכו'.
ראיתי באתר הפולני שיש אפשרות לארגן קבוצות, מילאתי את הטופס לרכבת מפשמשיל לשדה לבן וזה מה שהם ענו לי

Re: Group Price Request Przemysl Glowny - Bila Tserkva, Ukraine [#831776]
Polrail Service Price Request <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>> Thu, Jun 1, 2023 at 2:35 PM F
<To: Yisrael Batvinik <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
Hello and thank you for your enquiry.

We can handle this Polish Rail booking for you, but it is too early to do so, as these rail tickets can only be booked up to 45 days in advance.

We will automatically send you a reminder in mid July, when booking opens for these tickets. You'll be able to purchase online and the tickets would be sent to you.

Thank you for your patience, and look for our e-mail in July.

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
ראיתי באתר הפולני שיש אפשרות לארגן קבוצות, מילאתי את הטופס לרכבת מפשמשיל לשדה לבן וזה מה שהם ענו לי
נפלא ביותר! אם אני מבין נכון אפשר לקנות כרטיסים לקבוצה ולקבל את הכרטיסים באימייל (ולא דווקא ב"קאסע" בתחנת הרכבת)

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
@ynigun @אור אורות
באתר הזה ניתן לקנות כרטיסים מפשמשיל לאוקראינה גם בודדים
(אך אי אפשר לבחור מקום ספציפי רק מחלקה)

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
באתר הזה ניתן לקנות כרטיסים מפשמשיל לאוקראינה גם בודדים
(אך אי אפשר לבחור מקום ספציפי רק מחלקה)
כן, שמתי לב לזה רק היום כששלחתי להם בקשה להזמנה קבוצתית.
כרטיס מוורשא לקייב נראה לי שאפשר לקנות רק מהם.
וחוץ מזה הם מוכרים כרטיסים מפשמשיל לקייב וכנראה אפשר לרדת בדרך בויניצה,
אפשר לקנות גם חזור קייב-פשמשיל.
לגבי שאר הקווים נראה לי שאפשר לקנות עם בקשה מיוחדת גם בלי קבוצה.

החסרון שלהם הוא בעיקר המחיר (פי 2) ושצריך לשלוח בקשה מיוחדת בשביל חלק מהקווים.

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
החסרון שלהם הוא בעיקר המחיר (פי 2) ושצריך לשלוח בקשה מיוחדת בשביל חלק מהקווים.
אכן, זה יוצא כמעט כפול (המחיר שלהם בPLN במטבע הפולני)
וגם לא הצלחתי לבחור מקום אלא רק מחלקה שזה גם בעיה גדולה

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
וגם לא הצלחתי לבחור מקום אלא רק מחלקה שזה גם בעיה גדולה
אולי אפשר דרך הטופס של הזמנות מיוחדות, אפשר לנסות להזמין לעוד שבועיים ולהתכתב אתם ולראות מה התנאים.
אולי שבוע הבא יהיה לי כח לזה.

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
וכאן מגיע השלב שאני לא יודע איך לנהל בצורה טובה, נראה שאנשים מהססים לארגן נסיעות ולכתבו שהם מארגנים טנדר/אוטובוס מבוקרשט וכדו' בצירוף מספר טלפון שלהם, והרבה ממתינים לראות מישהו אחר מארגן, ומכיוון שהשאיפה שלי זה שכל אלו שטסים ביחד גם יכולו לנסוע ביחד (כמובן יש את אלו שמוכנים לשלם על מונית בשביל הפרטיות/נוחות אבל חוץ מהם יש הרבה שמנסים לחסוך) צריך למצוא איזה נוסחה לארגן נסיעות פנים, בפרט שיש שמועה שפייכאלה ואומן אקספרס לא מתכננים לעבוד ביחד השנה ולא ברור עד כמה הקווים הסדירים יהיו יעילים (שנה שעברה אנשים התייבשו שם שעות בהמתנה לטיסה הבאה כדי למלאות טנדר).
מה שמתגבש לי עכשיו בראש זה לעשות טופס הרשמה של גוגל פורמס ששומר את כל המידע בטבלה של גוגל שיטס בו כל אחד מדווח לאיפה הוא נוסע ובאיזה תאריך.
בטבלה נוספת שתהיה ציבורית יופיע סיכום של מספר האנשים שנרשמו לכל יעד בכל תאריך.
באתר אני אוסיף לכל יעד שלא ידוע לי שמישהו מארגן שם אוטובוס שכולם מוזמנים להרשם בטופס גוגל + לראות כמה נרשמו כבר ליעד שלהם (אם היה דרך לשלב אוטומטית באתר היה יותר טוב).
אחרי שמצטבר מספיק אנשים שנוסעים למקום אחד אפשר לנסות למצוא דרך שיתקשרו ביניהם ויחליטו איך מארגנים נסיעות וכו'.
אני משער שיהיו קצת אנשים שיחששו להרשם כי לא רוצים שהמייל שלהם יכנס לרשימת תפוצה, אבל אין לי איך לגרום להם לא לחשוש.

אור אורות

מהמשתמשים המובילים!
כרטיס מוורשא לקייב נראה לי שאפשר לקנות רק מהם.
כרטיס מורשא לקייב אפשר לקנות רק באפליקציה (בעבר היה אפשרי באתר ובאפליקציה)
יש 300 כרטיסים ביום, ולפי האוקראינים זה נגמר בין 8:05 ל 8:20 בבוקר בכל פעם שנפתחת הזמנה (20 יום לפני).
ב8:17 בדרך כלל מתפנים כמה מקומות.
יום לפני הנסיעה יוצאים למכירה הכרטיסים שבוטלו.
מדובר ברכבת של 3 מיטות בחדר (מיטה אחת עם 3 קומות).
האוקראינים מדברים בימים אלה על הכפלת פי כמה של המקומות ברכבת (היה בזמן האחרון דיונים על זה עם פולין, איך שאני מבין האוקראינים כבר אשרו ומחכים לפולנים).
כך, שחוץ מזה שזה לא עוצר בויניצה (קייב, לבוב). זה גם כמעט לא מציאותי לתפוס שמה חדר.
כנראה שהפולנים מוכרים עם העברה.

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
כנראה שהפולנים מוכרים עם העברה.
כנס ותראה שאפשר לקנות כרטיס ישיר
1685691434715.png

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
האוקראינים מדברים בימים אלה על הכפלת פי כמה של המקומות ברכבת (היה בזמן האחרון דיונים על זה עם פולין, איך שאני מבין האוקראינים כבר אשרו ומחכים לפולנים).
כך, שחוץ מזה שזה לא עוצר בויניצה (קייב, לבוב). זה גם כמעט לא מציאותי לתפוס שמה חדר.
האוקראינים כבר ביצעו נסיעות מבחן, הנה הודעה שלהם מאתמול
✅ Тестовий поїзд Укрзалізниці з 14 вагонів стандартного для України габариту успішно прибув до Варшави.

☝️Очікуємо на фінальне погодження від польських колег — і даємо більше вагонів на найдефіцитніший напрямок Укрзалізниці!
UuQVuuQXXTceVSeUGUwCGDqM.jpeg

✅ רכבת המבחן של Ukrzaliznytsia עם 14 קרונות במידות הסטנדרטיות לאוקראינה הגיעה בהצלחה לוורשה.

☝️אנחנו מחכים לאישור הסופי מעמיתינו הפולנים - וניתן עוד קרונות לכיוון הכי נדיר של אוקרזליזניצה!

הרכבת הזו לא עוצרת גם בלבוב, אבל נוחה למי שמגיע מוורשא.

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
האוקראינים כבר ביצעו נסיעות מבחן, הנה הודעה שלהם מאתמול
היום גם דיווחה Ukrzaliznytsia כי תקבל מענק של 6.7 מיליון יורו מבנק ההשקעות האירופי ה"EIB", וחלק מהכסף ילך (חוץ מאשר לצרכי המלחמה וקווי אספקה נוספת לחזית) כמובן גם לפקרוייקטים שהיא עובדת עליהם כעת, ביניהם הרחבת הקו מורשה לקייב

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה