יש גם ישירחוץ מזה שזה לא עוצר בויניצה (קייב, לבוב). זה גם כמעט לא מציאותי לתפוס שמה חדר.
כנראה שהפולנים מוכרים עם העברה.
אבל הקו העיקרי שצריכים זה מפשמשיל ואת זה ניתן לקנות בקלות שם (הקו לקייב ואפשר לרדת קודם בויניצה)
יש גם ישירחוץ מזה שזה לא עוצר בויניצה (קייב, לבוב). זה גם כמעט לא מציאותי לתפוס שמה חדר.
כנראה שהפולנים מוכרים עם העברה.
מישהוא סגר את הטיסה הזאת?אם מעניין אותך יש לך שלישי עד שלישי לוינה שזה שעתיים וחצי נסיעה מבודפשט ב 224 דולר
Google חיפוש טיסות
www.google.com
ניסתי לעשות כאן סדר, אם זה לא ברור אשמח במה אפשר להשתפר.סגרתי כרטיס מוינה תכלס אני רוצה לסגור עכשיו רכבת איך אני עושה את זה.
הסעה מוינה או מויניצה?יש אפשרות לסגור הסעה
זה "אעופה" של יחיאל גלינסקי.ראיתי בלוח של ברסלב לוח טיסות מאחד הסוכנים.
המחרים היו נראים מוזרים, 650$ וינה שלישי-רביעי + 100 דולר נסיעות פנים לכל צד.
הנסיעות פנים נשמע סביר, אבל 650$ לכרטיס לוינה? אולי זה טעות כתיב? אין לי הסבר אחר.
וינההסעה מוינה או מויניצה?
אין לדעת, ראש השנה חל באמצע ספטמבר.זאת אומרת שכנראה הקו לא ישמש לראש השנה.
זה יהיה יקר וארוך מן הסתם, אני משער שרוב אלו שקנו כרטיס לוינה מתכננים לקחת רכבת לפחות לחלק מהדרך.וינה
מה האתרים של הרכבותצ אני לא מצליח למצואזה יהיה יקר וארוך מן הסתם, אני משער שרוב אלו שקנו כרטיס לוינה מתכננים לקחת רכבת לפחות לחלק מהדרך.
כאן שמתי לניקים לאתרים של רכבות מוינה לפולין.מה האתרים של הרכבותצ אני לא מצליח למצוא
תודה יצחק@אור הנחל
ליאסי רומניה
הלוך יום שלישי (12.09)
עם עצירה אחת
החל מ123 דולר
(יש גם דברים ריאלים +מזוודה במחירים סבירים)
Kiwi.com | Find Cheap Flights & Discover New Destinations
Cheap flights, hotels, and car hire with 24/7 customer support & Disruption protection. Discover a new way of traveling with our interactive map, airport, and destination guides in your pocket.www.kiwi.com
לאיש רכבת מוינה ישירות לאוקרינה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: