מדהים כמה המבט והתנוחה של המועמד בתמונה תופסים.ובנט נראה נבוך,
כמו אומר 'וואו, שוב עשה את זה הביבי הזה, מה עושים עכשיו?'
תמיד הפריע לי המועמדים ש"מצטלמים לפרסומת". כאילו, עד היום לא הייתם בשום מקום? לא עשיתם כלום? תנו לנו תמונות שטח.
מדהים כמה המבט והתנוחה של המועמד בתמונה תופסים.ובנט נראה נבוך,
כמו אומר 'וואו, שוב עשה את זה הביבי הזה, מה עושים עכשיו?'
וכמה מתכננים ומשקיעים בתמונות 'שטח' אתם כן יודעים?...מדהים כמה המבט והתנוחה של המועמד בתמונה תופסים.
תמיד הפריע לי המועמדים ש"מצטלמים לפרסומת". כאילו, עד היום לא הייתם בשום מקום? לא עשיתם כלום? תנו לנו תמונות שטח.
יודעת.וכמה מתכננים ומשקיעים בתמונות 'שטח' אתה כן יודע?...
או במילים אחרות:
לקראת מו"מ קשוח מול בנט.
חבל שסמוטריץ' "וויתר" לבנט על טיקט העשיה. הוא איש רב פעלים והיה יכול להתהדר בכך בנוסף לטיקט האידיאולוגי.
לא וויתר ולא כלום.חבל שסמוטריץ' "וויתר" לבנט על טיקט העשיה. הוא איש רב פעלים והיה יכול להתהדר בכך בנוסף לטיקט האידיאולוגי.
למפלגות החרדיות זה מצוין: הם מעדיפים שסמוטריץ' ידגיש לנו את האידיאולוגיה השונה שלו, וישכיח את העשיה האמתית שלו גם לחרדים.
למרבה העצב, זה פשוט לא יזיז לאף אחד אם הוא יקח את הסטיקר או לא, משום שהמפלגות החרדיות לא מתכוונות לנהל קמפיין כלשהוא למגזר החרדי (בדגש על יהדות התורה).לא וויתר ולא כלום.
הייתה ביניהם פגישת מו"מ. אחרי כמה שעות סמוטריץ' שיחרר את הסטיקר הזה..
זה עדיין לא קמפיין, זה כלי נוסף למו"מ.
לקראת מו"מ קשוח מול בנט.
ברוך שכוונתילהערכתי לצרכי משא ומתן מול בנט.
חסום
חסום
סמוטריץ פונה בנאומו גם לציבור החרדי
לדעתי מדובר על קצת מאד.
דווקא אני חושב שזה מאד משמח.האמת,
חבל מאד שיהדוה"ת לא מדגישה גם "כי יש לנו דרך".
נכון שזה מובן מאליו, אבל לקרוא ש"ברגע האמת" וכו' וכו'
זה נמאס.
תנו לנו תמונות היסטוריות של הצבעה, תנו משהו יותר מעניין חוץ ממכתבי הרגע האחרון ושלטים ממוחזרים.
אנחנו קהל, גם אם שבוי.
ש"ס כן עושה קמפיין חלקי לציבור החרדי. עצוב, אבל גם היא משקיעה את מיטב כוחה (לפחות בקמפיין) באחינו החילונים/מסורתיים.
זה אומר שאין סקרי עומק.דווקא אני חושב שזה מאד משמח.
זה אומר שסקרי העומק שלהן מצביעים על כך שרוב ככל המצביעים שהדרך מדברת אליהם, מושפעים מחתימות, קריאות ונאומי הרבנים והאדמו"רים, ומההבנה שמי יעשה את זה אם לא אנחנו.
2 המפלגות החרדיות עלו במס' הקולות בכל אחת מ4 מערכות הבחירות האחרונות.זה אומר שאין סקרי עומק.
המפלגות החרדיות באותו גודל כבר שנים, להזכירכם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: