הרי הוא:(משום מה לא הצלחתי להגיע לקישור של הסרטון, סליחה)
מחנה ישאל-מפלגה דתית לאומית חדשה (לא נמאס?)
יהיה לו קשה אחרי כניסתו של זליכה למערכת.בנט. בא לעבוד.
נפתלי הולך על אותה אסטרטגיה כל הזמן,
אחרים אומרים מה לא,
אני עושה קמפיין חיובי, מה כן.
זה החל בהוצאת הספר איך מנצחים מגיפה (שכבר לא רלוונטי עכשיו, עם החיסונים).
המשיך בהשקת תכנית כלכלית 100 הימים.
ועכשיו, הוא פונה לקהל עצום, של בעלי עסקים קטנים,
שמסתבכים עם הבירוקרטיה בימי שגרה, וודאי עכשיו בקורונה טיים.
צפה בקובץ המצורף 794679
להפך. זליכה לא מתמודד על אותו אלקטורט, אבל עם הוא יצליח לעורר סדר יום של תוכניות כלכליות זה רק יעזור לבנט.יהיה לו קשה אחרי כניסתו של זליכה למערכת.
האיש רטוריקן וכריזמטי ויאכל אותו בלי מלח - אלא אם כן בנט יצרף למפלגתו כלכלן ימני כמו עומר מואב או גלעד אלפר שידעו לענות לו כהוגן.
לא נכון.להפך. זליכה לא מתמודד על אותו אלקטורט, אבל עם הוא יצליח לעורר סדר יום של תוכניות כלכליות זה רק יעזור לבנט.
כלום. הודעה אחת לפנ"כ הוכפלה אוטומטית. אינני יודע למה קיבלתם התראה שצוטטטתם.@רסיס לילה יש לי התראה שציטטת אותי, ואני רואה תגובה ריקה.מה כתבת?
אז יש ימין ושמאלסלוגן לבני גנץ: "ישר קדימה".
אפשר גם הצעות לקמפיין?
קמפיינים קיימים בלבד! (רעיונות לקמפיינים באשכול נפרד).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: