אלעזר 1
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
ומי ניצח שם?
בדיוק מה שהתכוונתיזה דווקא אמור להלחיץ...
ומי ניצח שם?
בדיוק מה שהתכוונתיזה דווקא אמור להלחיץ...
שלוש מערכות הבחירות האחרונות, וכן כל הסקרים הוכיחו שה'בלוק' החרדי של ש"ס וג' הוא די קשיח. 16 מנדטים. זה באמת לא משנה לליברמן אם זה יתחלק 8 8 או 9 7. מה שחשוב לו הוא לשתות כמה שיותר מנדטים לליכוד ולכחול לבן ז"ל.עד כמה שידוע לי (תקן אם אני טועה) אחוז ההצבעה אצל החרדים הוא כ75%.
אני לא בטוח שכל ה25 הנותרים הם מ'הפלג' או מ'הנטורי',
גם אצל החרדים יש לא מעט 'קולות צפים'
ובל נשכח שאנשי הפלג עד לפני מס' שנים היו מצביעים ליהדו"ת,
עם שירות כזה של ליברמן - ישנם לא מעט שיצביעו בחשאי...
וכמה ה'בלוק' הקשיח של ליברמן היה במערכות הללו?? וגם בכל הסקרים בחודשים האחרוניםשלוש מערכות הבחירות האחרונות, וכן כל הסקרים הוכיחו שה'בלוק' החרדי של ש"ס וג' הוא די קשיח. 16 מנדטים. זה באמת לא משנה לליברמן אם זה יתחלק 8 8 או 9 7. מה שחשוב לו הוא לשתות כמה שיותר מנדטים לליכוד ולכחול לבן ז"ל.
גלישה נעימה..בחירות ה23 -
צפה בקובץ המצורף 827380
בחירות ה22 -
צפה בקובץ המצורף 827381
בחירות ה21 -
צפה בקובץ המצורף 827383
צריך לעשות להם קמפיין "ברגע האחרון" הם תמיד ניזכרים בדקה התשיעים.....מה שעוד יותר עצוב הוא שמפלגת יהדות התורה עוד לא הוציאה שום קמפיין, כשאנחנו עומדים כחודש וחצי לפני הבחירות, ומדובר בבחירות שבהם כפי הנראה לא תתאפשר המתכונת המסורתית של כינוסי המונים. למה הם מחכים?
וכמה ה'בלוק' הקשיח של ליברמן היה במערכות הללו??
זת'ומרת, מתחת ל-5 מנדטים הוא לא יכול לרדת, יש מספיק שונאי דת/רוסים שיצביעו לו.בחירות ה23 -
צפה בקובץ המצורף 827380
בחירות ה22 -
צפה בקובץ המצורף 827381
בחירות ה21 -
צפה בקובץ המצורף 827383
תסלח לי, אבל אני לא מבין אותך.ומי ניצח שם?
מילים כדורבנות,תסלח לי, אבל אני לא מבין אותך.
אני רואה לכל אורך הדרך שאתה מעוניין בנפילתו של נתניהו (ובעבר, גם של טראמפ, זוכר?) וכותב נגדו בכל ווריאציה שהיא.
גם אני איני מעריץ מושבע של נתניהו וזה עוד בלשון המעטה (אתה יכול לראות גם באשכול זה ובאשכול הנעול של טראמפ) עד כמה הוא מתועב אצלי (ואצל רבים אחרים) באופן אישי.
אך האמת חיית להיאמר שכרגע הוא הכי טוב לכולנו והרבה יותר מכל אחד אחר.
גם אם סער (האדם. והפוליטיקאי שעד לפני כחדשיים) יכול בהחלט למלא את המשבצת בשבילנו ואפי' טוב יותר מביבי, אמנם המצב העכשווי הוא שאין לו כל היתכנות להגיע לכסא שאליו הוא שואף בלי להתחבר לשונאינו, מנדינו, מחרימנו ומגדפינו.
והנה הוא מצדיק את התקוה (החדשה!!!) שתולים בו כל עוינינו והוא מצייץ ללא הרף נגדינו על כל הפרה או מחציתה.
אז מה נעשה, נודיע בשער בת רבים שהוא תקוותינו ואנו מחכים לשבת בממשלתו?
זה ברור שאם באיזושהיא קונסטלציה תהיה לנו אפשרות לשבת מתחתיו, נעשה זאת.
אך להשתשע ברעיון זה על גבי לוחות המודעות, התשדירים והפרסומות זה אפשרות נואלת ומטופשת.
גם ביבי יודע שיש לו מה לפחד מאיתנו באם נראה וכנ"ל, אך כל עוד באופן הרשמי איננו נלחמים נגדו גם הוא ישתדל לא להפנות לנו עורף באם תיווצר קונסטלציה שכזו (והוא כבר התחרט די עמה שהיה בממשלת האחים.)
ובכלל, מה עם הכרת הטוב שכיהודים אמוניים אנו חייבים לו על מה שלפחות לא קלקל לנו עד כה? (והשאלה זו נשאלת כפיך בכפל כפלים לגבי דעותיך על טראמפ)
ולכן אין לנו ברירה אחרת ונלך איתו בתפילה שיקום לנו מןשיע אחר במקומו באם לא נזכה עתה למשיח בן דוד...
לדעתי יהיו גם חרדים שיצביעו לו מצד שהם עצבניים על המיפלגות החרדיותזת'ומרת, מתחת ל-5 מנדטים הוא לא יכול לרדת, יש מספיק שונאי דת/רוסים שיצביעו לו.
הוא יכול לגדול עד 8 מנדטים, ואולי אף יותר,
רק בבחירות האחרונות היה סחף אדיר לכיוון כ"ל,
מה שלא נראה שיהיה בבחירות האלו לאיזו מפלגה מבטיחה במחנה רל"ב.
ע"ז לא חשבתי!לדעתי יהיו גם חרדים שיצביעו לו מצד שהם עצבניים על המיפלגות החרדיות
כפי שכבר העירו לנכון, יש בהחלט רבים־רבים הזקוקים לזריקת־התעוררות מהאדישות והקיפאון שפשו בעם.הוא מבין את מה שכולנו יודעים, מפלגת יהדות התורה מיצתה את יכולת ההצבעה שלה. אין עוד מה להביא. מי שמצביע, מצביע בלי קשר למה שקורה בפוליטיקה, ומי שלא מצביע, זה בגלל שהוא לא אוהב את החכי"ם, והוא ילך לסמוטריץ ודומיו, כך שאין לו מה להפסיד. זה לא יוסיף אפילו קול אחד למפלגות החרדיות.
זה נכון.אך האמת חיית להיאמר שכרגע הוא הכי טוב לכולנו והרבה יותר מכל אחד אחר.
זו לא הפעם הראשונה שליברמן מגדף את החרדים, ועדיין החרדים מוכנים לשבת איתו בממשלה בכל קונסטלציה שלא תהיה, אם רק יסכים.גם אם סער (האדם. והפוליטיקאי שעד לפני כחדשיים) יכול בהחלט למלא את המשבצת בשבילנו ואפי' טוב יותר מביבי, אמנם המצב העכשווי הוא שאין לו כל היתכנות להגיע לכסא שאליו הוא שואף בלי להתחבר לשונאינו, מנדינו, מחרימנו ומגדפינו.
אכן, אין צורך להשתעשע ברעיון זה בשום מקום. אך גם אין צורך לחשק את עצמנו לנתניהו.אך להשתשע ברעיון זה על גבי לוחות המודעות, התשדירים והפרסומות זה אפשרות נואלת ומטופשת.
לא ראיתי שהמפלגות החרדיות הם חסידות גדולות של הכרת הטוב, אם זה לפרס ש'שלח אלינו מאפיות שלמות', ואם זה לגנץ שפתח את המלוניות ודאג לחלוקת מזון בבני ברק על ידי פיקוד העורף בסגר הראשון, ועוד.ובכלל, מה עם הכרת הטוב שכיהודים אמוניים אנו חייבים לו על מה שלפחות לא קלקל לנו עד כה? (והשאלה זו נשאלת כפיך בכפל כפלים לגבי דעותיך על טראמפ)
הכי פלא שבחירות קודמות היתקשרתי לכמה בחירים מהמפלגה שאני מתוקשרת איתם שיתחילו לפעול וחבל כי שס התחילה את העבודה שלה מימזמן וכו התשובה שנענתה לי שאין להם תקציב וכו.......אמרתי להם עזבי תקציב בחירות הבאות היה לכם פי כמה פחות תקציב כי תאבדו את הקולות שלכם וכו ואז הם התחילו לחממם מנועים ולהילחץ.....כפי שכבר העירו לנכון, יש בהחלט רבים־רבים הזקוקים לזריקת־התעוררות מהאדישות והקיפאון שפשו בעם.
קמפיין נכון מטעם ג' יוציא רבים מאלו להצבעה בקלפי, ופרסומיו של א. ל. בשערי בני־ברק חוסכים להם מחצית־עבודה. שיסתערו* כבר!
*) מגזרת 'סער', הוי אומר: כמעשיו של מר גדעון, היוצא אל ה'שטח' במרחבי ה-ZOOM ומפעיל מטות מעולים.
נראה כי ב'שס' מבקשים להעביר מסר:
יהדות התורה בתגובה לשלטי החוצות של ליברמן בכניסה לבני ברק, תמשיך, אתה עושה לנו את העבודה!
יועצי התקשורת שלו לא מבינים שהוא מלכד אותנו נגדו? או שהשנאה שלו היא בכלל לא בתור קמפיין אלקטורלי, רק להראות אותה, לשמה.
אחרי מערכת הבחירות הראשונה, כמדומני שנחשף הסכם בין ליברמן לדרעי שבו ליברמן מגדף את החרדים, כדי להביא קולות לדרעי.
לאו דווקא, עם הנורווגים הם יוכלו להכניס עוד כמה (למרות שלרב אביטן הובטח להמשיך לכהן כשר, כך שנורווגיה לא תעזור אצלו).נראה כי ב'שס' מבקשים להעביר מסר:
אנו 'מכוונים גבוה'. לא פחות משנים־עשר מנדטים תמימים!
סתם מעניין אותי - איך ש"ס חזקה תוכל לעצור את ההסתה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: