משתדל להיות טוב
משתמש מקצוען
למה אחד עם מסכה?הנבחרת של ש"ס:
מציגים את כולם בפרונט, לא מתחבאים מאחורי ראש המפלגה (כמו רוב המפלגות).
צפה בקובץ המצורף 826628
יש פה איזה מסר?...
למה אחד עם מסכה?הנבחרת של ש"ס:
מציגים את כולם בפרונט, לא מתחבאים מאחורי ראש המפלגה (כמו רוב המפלגות).
צפה בקובץ המצורף 826628
מה יהיה עם הכסף שהשקיע חולדאי בקמפיין המוצלח שלודיווח: עפר שלח ורון חולדאי צפוים להודיע על פרישה מהמרוץ
הוא מבין את מה שכולנו יודעים, מפלגת יהדות התורה מיצתה את יכולת ההצבעה שלה. אין עוד מה להביא. מי שמצביע, מצביע בלי קשר למה שקורה בפוליטיקה, ומי שלא מצביע, זה בגלל שהוא לא אוהב את החכי"ם, והוא ילך לסמוטריץ ודומיו, כך שאין לו מה להפסיד. זה לא יוסיף אפילו קול אחד למפלגות החרדיות.יהדות התורה בתגובה לשלטי החוצות של ליברמן בכניסה לבני ברק,
תמשיך, אתה עושה לנו את העבודה!
צפה בקובץ המצורף 827238
יועצי התקשורת שלו לא מבינים שהוא מלכד אותנו נגדו?
או שהשנאה שלו היא בכלל לא בתור קמפיין אלקטורלי, רק להראות אותה, לשמה.
דיבורים יפים מאד.כמה קל ופשוט, באמת לכל הדעות הגיע הזמן לעבוד!
בזמן שכמעט כולם מצטרפים להסית נגד החרדים כולל בנט וסער, אין מנוס אלא להתאחד.
שורה תחתונה במשך כל שנות נתניהו לא יצא (תקנו אותי אם אני טועה) ישיר נגד החרדים
במילים מסיתים כמו שנשמעו לאחורנה מפי סער גנץ, (אחרי המערכת השניה שכחול לבן פרסמו בקמפיין 'ממשלה חילונית' וכדומה, התנצל גנץ שזה לא הוא רק לפיד, וכביכול לא יחזור לזה..... רואים עכשיו מה האמת, אפס אחד גדול.)
ובפרט מפי בנט, שמשום מה מזכירים לי את מה שאמר בשעתו נגדנו כשהיה עם הברית ביחד עם לפיד:' אני רוצה לראות דם חרדי נשפך למען ארץ זו' וכו', נקווה שהפעם לא נגיע לזה.
ברור לי מה האינטרסים של נתניהו, ואנחנו זוכרים טוב את הקיצוץ בשנת 2005 בהיותו שר האוצר, אבל לדעתי אין להשוות בין הסתה ורצון להשחיר אותנו לשמו שנובע משנאה נטו, לבין הקיצוץ הכואב, שבעניו לפחות נתפס כהצלה של כלכלת ישראל אז, מה גם שבשורה התחתונה זה היה חוק שתקף לכולם, בשונה לכל החוקים שלפיד חקק שהיה נגדנו נטו.
לדעתי לא צפוי לנו כאן עתיד הרבה יותר טוב עם כל פוליטיקאי אחר יהיה מי שיהיה
כי המציאות כאן נגדנו, ואין לאף אחד באמת כוח ורצון להישרף פוליטית למענינו, מקסימום כלפי חוץ מוכנים לשחק את זה, ובפרט שבשנים האחרונות היינו בממשלה בעמדות מפתח מה שגורם שכולם מקנאים בנו.
למשל חוק הגיוס, המציאות כאן מאוד מורכבת כאשר בכל דבר צריך להתחשב עם בג"ץ ומראש יודעים לאיזה חוק אין סיכוי לעבור, הרפורמים והשמאל קיצוני די שולטים ברוח השיפוט, בקיצור המערכה הוא בכלל מול השופטים, לדאבוננו אין מי שיצליח עליהם.
לראי', כולם שואלים למה ביבי לא טיפל במשך כל השנים בבג"ץ ובפרקליטת, לדעתי התשובה פשוטה, כי באם היה עושה זאת, היה כבר מזמן יושב מתחת סורג ובריח מאסר עולם בלי שום אפשרות חנינה.... כך זה אצלנו, ולכן גם סער לא נראה באמת מתכוון לטפל בזה כמו שאומר!
אז למה לנטוש את נתניהו, בשביל לקבל את סער שהוא בלי חוט שדרה ולא הוכיח את עצמו למענינו מי יודע מה,
וגם תמך בחוקים אנטי דתיים.
מה שעוד יותר עצוב הוא שמפלגת יהדות התורה עוד לא הוציאה שום קמפיין, כשאנחנו עומדים כחודש וחצי לפני הבחירות, ומדובר בבחירות שבהם כפי הנראה לא תתאפשר המתכונת המסורתית של כינוסי המונים. למה הם מחכים?הוא מבין את מה שכולנו יודעים, מפלגת יהדות התורה מיצתה את יכולת ההצבעה שלה. אין עוד מה להביא. מי שמצביע, מצביע בלי קשר למה שקורה בפוליטיקה, ומי שלא מצביע, זה בגלל שהוא לא אוהב את החכי"ם, והוא ילך לסמוטריץ ודומיו, כך שאין לו מה להפסיד. זה לא יוסיף אפילו קול אחד למפלגות החרדיות.
עד כמה שידוע לי (תקן אם אני טועה) אחוז ההצבעה אצל החרדים הוא כ75%.הוא מבין את מה שכולנו יודעים, מפלגת יהדות התורה מיצתה את יכולת ההצבעה שלה. אין עוד מה להביא. מי שמצביע, מצביע בלי קשר למה שקורה בפוליטיקה, ומי שלא מצביע, זה בגלל שהוא לא אוהב את החכי"ם, והוא ילך לסמוטריץ ודומיו, כך שאין לו מה להפסיד. זה לא יוסיף אפילו קול אחד למפלגות החרדיות.
ומי ניצח שם?תגידו, הקמפיין המנומנם של סער לא מזכיר במשהו את ביידן?
זה דווקא אמור להלחיץ...תגידו, הקמפיין המנומנם של סער לא מזכיר במשהו את ביידן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: