אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
חדשות ערוץ 7

שיתוף

ירון זליכה רץ לבד: ניסיתי לייצר חיבורים במחנה אנטי-ביבי
פרופ' ירון זליכה יתמודד לכנסת מבלי להתחבר למפלגת שמאל אחרת, ''אנחנו על סף של מלחמה כלכלית על חיינו".

משתדל להיות טוב

משתמש מקצוען
כחול לבן הגישו רשימה גדולה, 55.
טכנית, יהיה להם קשה לפרוש, (אם ירצו לא לעשות לעצמם פאדיחות), 55 איש יצטרכו להתפטר אחד אחד.
[/QUOTE]
למה כולם צריכים להתפטר פשוט מסירים את השם שלהם מהקלפיות

משתדל להיות טוב

משתמש מקצוען
עפר שלח: "עשיתי כל מאמץ שחיבור יקום ויצליח. זה לא קרה, ולא בגלל שום דרישה שלי. יו"ר העבודה מרב מיכאלי החליטה שטוב לה לרוץ לבד. אני מאחל לה הצלחה. אני חייב לעמוד במה שהבטחתי לרבים, ולמנוע אובדן קולות למחנה המבקש להחליף את נתניהו"

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
חולדאי פרש: ״לא הצלחנו לעמוד במשימה - המעשה האחראי לקחת צעד אחורה״

יו"ר מפלגת הישראלים רון חולדאי הודיע שלא יתמודד בבחירות לכנסת ה-24.
"בנסיבות הפוליטיות שנוצרו, אני יודע שהמעשה האחראי ביותר הוא לקחת צעד אחורה, לפרוש ולתת לאחרים להוביל את המאמץ של כולנו לשיקום המדינה", אמר חולדאי.

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
לראשונה - מוסלמי ברשימת הליכוד: נאיל זועבי ישוריין במקום ה-39
נאיל זועבי, איש חינוך ותיק, ישוריין במקום ה-39 ברשימת הליכוד לכנסת. נתניהו: נאיל יוביל את המאמצים שלנו לטובת אזרחי ישראל הערבים

זהו שמי!

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נציגי יהדות התורה – 'אגודת ישראל דגל התורה' שסימנה ג’ הגישה את רשימת המועמדים לכנסת ה-24.

להלן הרשימה:
1. משה גפני
2. יעקב ליצמן
3. אורי מקלב
4. מאיר פרוש
5. יעקב אשר
6. ישראל אייכלר
7. יצחק פינדרוס
8. יעקב טסלר
9. אליהו ברוכי
10. משה שמעון רוט
11. דוד אוחנה
12. בנימין הרשלר
13. יצחק רייך
14. יוסף באהם

פינחס רוזנצוויג

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
גם מפלגת הפיראטים שסימנה ף הגישה את רשימת מועמדיה:
1. שם טוב אוהד יעקב
2. בירון דן
3. רובין לילך
4. גולדשטיין קיט לורנס
5. רום מיטל
6. ברילר גיא דוד
7. לוין מישל
8. יוסבשוילי ארין
9. קלייטמן רועי
10. ארלנגר ישראל חיים
11. ינאי אופיר
12. אורפז אלמוג
13. כוזר ויסגרבר נועם

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
יהדות התורה בתגובה לשלטי החוצות של ליברמן בכניסה לבני ברק,
תמשיך, אתה עושה לנו את העבודה!
1612472707307.png

יועצי התקשורת שלו לא מבינים שהוא מלכד אותנו נגדו?
או שהשנאה שלו היא בכלל לא בתור קמפיין אלקטורלי, רק להראות אותה, לשמה.

על דא ועל הא

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
יהדות התורה בתגובה לשלטי החוצות של ליברמן בכניסה לבני ברק,
תמשיך, אתה עושה לנו את העבודה!
צפה בקובץ המצורף 827238

יועצי התקשורת שלו לא מבינים שהוא מלכד אותנו נגדו?
או שהשנאה שלו היא בכלל לא בתור קמפיין אלקטורלי, רק להראות אותה, לשמה.
הוא מבין את מה שכולנו יודעים, מפלגת יהדות התורה מיצתה את יכולת ההצבעה שלה. אין עוד מה להביא. מי שמצביע, מצביע בלי קשר למה שקורה בפוליטיקה, ומי שלא מצביע, זה בגלל שהוא לא אוהב את החכי"ם, והוא ילך לסמוטריץ ודומיו, כך שאין לו מה להפסיד. זה לא יוסיף אפילו קול אחד למפלגות החרדיות.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
כמה קל ופשוט, באמת לכל הדעות הגיע הזמן לעבוד!

בזמן שכמעט כולם מצטרפים להסית נגד החרדים כולל בנט וסער, אין מנוס אלא להתאחד.

שורה תחתונה במשך כל שנות נתניהו לא יצא (תקנו אותי אם אני טועה) ישיר נגד החרדים
במילים מסיתים כמו שנשמעו לאחורנה מפי סער גנץ, (אחרי המערכת השניה שכחול לבן פרסמו בקמפיין 'ממשלה חילונית' וכדומה, התנצל גנץ שזה לא הוא רק לפיד, וכביכול לא יחזור לזה..... רואים עכשיו מה האמת, אפס אחד גדול.)
ובפרט מפי בנט, שמשום מה מזכירים לי את מה שאמר בשעתו נגדנו כשהיה עם הברית ביחד עם לפיד:' אני רוצה לראות דם חרדי נשפך למען ארץ זו' וכו', נקווה שהפעם לא נגיע לזה.

ברור לי מה האינטרסים של נתניהו, ואנחנו זוכרים טוב את הקיצוץ בשנת 2005 בהיותו שר האוצר, אבל לדעתי אין להשוות בין הסתה ורצון להשחיר אותנו לשמו שנובע משנאה נטו, לבין הקיצוץ הכואב, שבעניו לפחות נתפס כהצלה של כלכלת ישראל אז, מה גם שבשורה התחתונה זה היה חוק שתקף לכולם, בשונה לכל החוקים שלפיד חקק שהיה נגדנו נטו.

לדעתי לא צפוי לנו כאן עתיד הרבה יותר טוב עם כל פוליטיקאי אחר יהיה מי שיהיה
כי המציאות כאן נגדנו, ואין לאף אחד באמת כוח ורצון להישרף פוליטית למענינו, מקסימום כלפי חוץ מוכנים לשחק את זה, ובפרט שבשנים האחרונות היינו בממשלה בעמדות מפתח מה שגורם שכולם מקנאים בנו.

למשל חוק הגיוס, המציאות כאן מאוד מורכבת כאשר בכל דבר צריך להתחשב עם בג"ץ ומראש יודעים לאיזה חוק אין סיכוי לעבור, הרפורמים והשמאל קיצוני די שולטים ברוח השיפוט, בקיצור המערכה הוא בכלל מול השופטים, לדאבוננו אין מי שיצליח עליהם.

לראי', כולם שואלים למה ביבי לא טיפל במשך כל השנים בבג"ץ ובפרקליטת, לדעתי התשובה פשוטה, כי באם היה עושה זאת, היה כבר מזמן יושב מתחת סורג ובריח מאסר עולם בלי שום אפשרות חנינה.... כך זה אצלנו, ולכן גם סער לא נראה באמת מתכוון לטפל בזה כמו שאומר!

אז למה לנטוש את נתניהו, בשביל לקבל את סער שהוא בלי חוט שדרה ולא הוכיח את עצמו למענינו מי יודע מה,
וגם תמך בחוקים אנטי דתיים.
דיבורים יפים מאד.
השאלה היא למה להודיע מראש שאנחנו תומכים רק בנתניהו, כשזה רק גורם לנו לאבד את כוחנו כלשון מאזניים.
הרי אם מישהו מהשמאל היה חושב שיש לו סיכוי שנשב תחתיו בממשלה, הוא לא היה מסית נגדנו בכזו צורה.
שמעון פרס פעל הרבה לטובתנו בתור שר בטחון, גם גנץ עזר הרבה לישיבות ולבני ברק, ובתמורה הוא קיבל הטחות בוץ. זה רק גורם לאחרים מהשמאל לדבר נגדנו יותר ויותר, ולהבין שאין סיכוי לשום הכרת הטוב מצידנו, על עזרה כלשהי שהם יגישו לנו .
כשאנחנו מצהירים נחרצות שנשב רק עם ביבי, אנחנו מקבלים בתמורה הסתה פרועה, והנציגים שלנו אומרים זאת בפירוש 'מסיתים נגדנו רק כי אנחנו עם ביבי'. אז למה להיות עם ביבי?
אם הוא היה דואג להעביר את חוק הגיוס או הגיור, היה על מה לדבר.
אך הרי יותר חשוב לו להישאר בבלפור לנצח, מאשר האינטרסים שלנו. חוץ מלזרוק עצמות תקציביות, הוא לא עשה עבורנו שום דבר בשנתיים האחרונות שהמפלגות החרדיות הולכות איתנו באש ובמים. אם הוא היה מעביר תקציב, גנץ היה חייב להעביר את חוק הגיוס כפי רצון המפלגות החרדיות.
האם זה יהיה חכם להישאר באופוזיציה במקרה שיהיה לסער ולפיד אפשרות להקים ממשלה, העיקר להישאר עם נתניהו?

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
תגידו, הקמפיין המנומנם של סער לא מזכיר במשהו את ביידן?

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
הוא מבין את מה שכולנו יודעים, מפלגת יהדות התורה מיצתה את יכולת ההצבעה שלה. אין עוד מה להביא. מי שמצביע, מצביע בלי קשר למה שקורה בפוליטיקה, ומי שלא מצביע, זה בגלל שהוא לא אוהב את החכי"ם, והוא ילך לסמוטריץ ודומיו, כך שאין לו מה להפסיד. זה לא יוסיף אפילו קול אחד למפלגות החרדיות.
מה שעוד יותר עצוב הוא שמפלגת יהדות התורה עוד לא הוציאה שום קמפיין, כשאנחנו עומדים כחודש וחצי לפני הבחירות, ומדובר בבחירות שבהם כפי הנראה לא תתאפשר המתכונת המסורתית של כינוסי המונים. למה הם מחכים?

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עד כמה שידוע לי (תקן אם אני טועה) אחוז ההצבעה אצל החרדים הוא כ75%.
אני לא בטוח שכל ה25 הנותרים הם מ'הפלג' או מ'הנטורי',
גם אצל החרדים יש לא מעט 'קולות צפים'
ובל נשכח שאנשי הפלג עד לפני מס' שנים היו מצביעים ליהדו"ת,
עם שירות כזה של ליברמן - ישנם לא מעט שיצביעו בחשאי...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה