שלזינגר ב׳ישראל היום׳: כל הפוקוס של קמפיין גדעון סער יהיה בשבוע הקרוב על בנט. על פי כל הבדיקות של אנשי סער, מס׳ מנדטים של בנט מחפשים חלופה לנתניהו, לכן הם יוכיחו לכל מצביעי בנט שהוא מתכנן ללכת עם נתניהו מיד לאחר הבחירות. המסר יהיה: ״הצבעת בנט - קיבלת נתניהו״.מה זה בא להביע?!
אישית, הייתי מעדיף דווקא בנים צדיקים..
צריך להכניס את זה לאשכול של טעויות במגזינים....ספציפית: הייתי מעדיף דווקא בנים צדיקים..
לשיטתו של הרב שלזינגר שטוען, שלשיטתם של המפלגה,שלזינגר ב׳ישראל היום׳: יהדוה״ת טרם החלה בקמפיין משום שבאופן מסורתי מתחילים אותו שם רק כשבועיים לפני יום הבחירות, השבוע כבר ייערכו ישיבה ראשונה להתנעת הקמפיין. ההערכה במפלגה כי סדר היום הציבורי, ההתקפה התקשורתית נגד החרדים והאירועים האלימים בב״ב - יחזקו את המפלגה ויגרמו לכל המצביעים הפוטנציאלים להצביע.
ככה זה המצביע הפוטנציאלי של ש"ס.הקמפיין של ש"ס בעיני מעורר תמיהה.
במקום ללכת על הקטע הרציונאלי, שדרעי היה כתובת לכל פנייה בנושא הקורונה, ושהוא זה שהוביל הרבה מההחלטות בממשלה וכו', הם הולכים על קטע מיסטי לגמרי, בזכות שתצביע ש"ס תינצל מהמגפה.
לא יודע, אבל זה נשמע לי מאוד מוזר.
נכון שהמיסטיקה תופסת גם שם חזק, אבל מפלגה כמו ש"ס שיש לה הרבה מאוד מה למכור בקטע של עשייה והצלחות - לא צריכה ללכת למסלול של המיסטיקה בכלל.ככה זה המצביע הפוטנציאלי של ש"ס.
מצטרף.הקמפיין של ש"ס בעיני מעורר תמיהה.
במקום ללכת על הקטע הרציונאלי, שדרעי היה כתובת לכל פנייה בנושא הקורונה, ושהוא זה שהוביל הרבה מההחלטות בממשלה וכו', הם הולכים על קטע מיסטי לגמרי, בזכות שתצביע ש"ס תינצל מהמגפה.
לא יודע, אבל זה נשמע לי מאוד מוזר.
סורי,בנט עושה את מה שהוא הכי טוב בו (אולי אפילו מתחרה בנתניהו).
מסרים באנגלית. חדים ברורים ומדויקים.
בנט להאג: אם יש רשימת חשודים שימו אותי בראש הרשימה • צפו | המחדש
יו"ר ימינה התייחס להחלטת ביה"ד הבינלאומי: "בית הדין הבינלאומי בהאג הצהיר שיש לו את הזכות לפתוח בחקירה פלילית כנגד ישראל. אני רוצה להיות מאוד ברור, לבית הדין בהאג אין זכות לחקור, אין זכות לתבוע, אין זכות לשפוט ואין זכות להרשיע אף ישראלי"hm-news.co.il
אז מה שאתה אומר זה, לא להצביע למפלגות החרדיות אלא להצביע לליברמן, למשל, כדי להפחית את ההסתה כתשובת המשקל?ש"ס חזקה רק יכולה להגביר את ההסתה.
מה שאני אומר זה שהסתה לא אמורה לגרום למישהו ללכת להצביע למפלגה כלשהי, היא לכל היותר אמורה לגרום לו לתרום כסף לארגון שעוסק בהסברה.אז מה שאתה אומר זה, לא להצביע למפלגות החרדיות אלא להצביע לליברמן, למשל, כדי להפחית את ההסתה כתשובת המשקל?
ברציונל אולי אתה צודק באמציונל ודאי לאמה שאני אומר זה שהסתה לא אמורה לגרום למישהו ללכת להצביע למפלגה כלשהי, היא לכל היותר אמורה לגרום לו לתרום כסף לארגון שעוסק בהסברה.
החבר'ה במפלגה מחפשים תירוצים מתחת האדמה למה להמשיך לישון שנת ישרים... אם אפשר להמשיך לקבל כסף ולא לעשות כלום, ואף פעם לא לקחת אחריות לכישלון, מה רע?לשיטתו של הרב שלזינגר שטוען, שלשיטתם של המפלגה,
ובניגוד לשיטתם של רבים אחרים(...)
שדווקא המצב המעורער כיום יחזק את המפלגה..
מעניין!
נורא.החבר'ה במפלגה מחפשים תירוצים מתחת האדמה למה להמשיך לישון שנת ישרים... אם אפשר להמשיך לקבל כסף ולא לעשות כלום, ואף פעם לא לקחת אחריות לכישלון, מה רע?
השאלה אם עכשיו זה יעלה או ירד?וכמה ה'בלוק' הקשיח של ליברמן היה במערכות הללו??
בחירות ה23 -
צפה בקובץ המצורף 827380
בחירות ה22 -
צפה בקובץ המצורף 827381
בחירות ה21 -
צפה בקובץ המצורף 827383
אני חושב שהוא חושב שגם סעיף 1 נכון אבל תכלס מה שהמציאות תיצור היא שסעיף 4 יהיה נכוןלסיכום, יש כרגע לפחות ארבעה דעות בעניין:
1. הוא חושב שזה יעזור אלקטורלית, כך הוא יוצג גבר, שתולה שלט כזה בכניסה לב"ב.
2. שנאה נטו, לתקוע אצבע בעין לשונא שלך, ועוד עם מימון כספי המיסים שהוא עצמו משלם, נחמד, למה לא?!
3. להשיג קולות חרדים שיצביעו עבורו, כי גם להם נמאס משלטון החרדים...
4. לעזור למפלגות החרדיות בכך שהוא מדבר נגד החרדים, ויגרום למקסום אחוזי ההצבעה בציבור שלנו.
4.5. וכל זה בתאום עם המפלגות החרדיות...
משום מה, רק סעיף 2 נראה לי הגיוני,
ויהדות התורה שנהנתה מהעניין, צודקת לגמרי.
הוא לא מאיים.סורי,
הוא לא יכול להראות עם החיוך ילדותי הזה
ולאיים על האג
באמת..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: