רשמתי את המספר.את יכולה להתקשר אלי 0548534616?
אשתדל להתקשר מחר..
את יכולה למחוק את ההודעה
רשמתי את המספר.את יכולה להתקשר אלי 0548534616?
עשיתי טבעת לפני 2.5 + 2 לידות ירדתי 60 קילותוך כמה זמן מתחילים לראות שינוי גדול המשמעותי לאחר הניתוחים?
ניתוח טבעת גם רואים תוצאות מהירות?
במייל ?@דובדבנים במהלך השנתיים וחצי הללו עברת שתי לידות וירדת 60 קילו בסופו של דבר.
ואיך זה טבעת, מומלץ?
אולי אני יכולה לשוחח איתך באישי?
שבוע טובאשמח למעט שיתופים על התקופה הראשונה אחרי הניתוח, אני בשבוע השלישי (מעקף מלא) אחרי וקודם כל שמחה ומודה לד' שנתן לי את הדבר הזה שכל כך רציתי כבר... אבל גם קצת מתוסכלת, כי ממש לא מצליחה לאכול כלום, אבל מצד שני כן רעבה (טיפה רעבה כמובן).
והכי חשוב- צריכה עידוד שחלילה לא הרחבתי את ה"פאוץ'", אם פעם אחת כנראה שאכלתי מידי הרבה והרגשתי נורא במשך כמה שעות... לא אחזור על זה שוב, אבל אני כבר בלחציםםםםם
אשמח גם לשמוע האם מישהו שמע על ד"ר מרון אלדר שי ?שואלת שוב, האם מישהו שמע על דר אלדר?
תודה!רוצה גם לציין שהניתוח אצל רונית גרינבוים לא עלה לי שקל
יש להם בהר הצופים הסדר מול מאוחדת שלא עולה כלום הניתוח למי שעובר וועדה
מניחה שגם בבתי חולים אחרים כי יכולתי לבחור כל רופא וכל בית חולים
את יכולה כבר לקבוע תור אצל הרופאה לשבת אצלה והיא תקבע לך תור לניתוחאף אחד?
תודה רבה !אלדר רופא מצוין שמעתי כמה שנותחו אצלו
פייגין לא מכירה
מוקדם קצת לקבוע למנתחתודה רבה !
מתי אני אמורה לקבוע תור למנתח ? עשיתי את כל הבדיקות , הייתי בינתיים רק פעם אחת אצל דיאטנית ועדיין אין לי תורים לעוס''ית ולפיזותרפיה, הייתי שמחה לשמוע אם מישהי יודעת איך אני יכולה להתקדם, אני רוצה לסיים עם הכל כמה שיותר מהר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: