לאיפה שלחת? לא רואהשלחתי לך הודעה
לאיפה שלחת? לא רואהשלחתי לך הודעה
כל קופות החולים דורשות ירידה כל שהיא בתהליך ושמירה על המשקל שבו התחילו את המעקב- התהליך דרוש כדי להראות רצינות ושינוי הרגלים.שלום לכולם
התחלתי תהליך במאוחדת ואני ממש מיואשת
הם מחייבים לעשות דיאטה לפני הניתוח, (רק כך מקבלים אישור), ואני לא מצליחה לרדם גרם!!
אני רוצה לעבור לקופה אחרת
לאיזה אתם ממליצים?
איזה קופה לא דורשת לעשות דיאטה לפני ניתוח?
הדיאטה הזו מצמצמת את הכבד, ומפחיתה סיכונים בניתוח.שלום לכולם
הם מחייבים לעשות דיאטה לפני הניתוח, (רק כך מקבלים אישור), ואני לא מצליחה לרדם גרם!!
לאיזה אתם ממליצים?
אין דבר כזהשלום לכולם
לאיזה אתם ממליצים?
אני עכשיו בסיום התהליך במאוחדת,שלום לכולם
לאיזה אתם ממליצים?
עבר שנהדבר ראשון - לא רצים מיד לניתוח בריאטרי, כמובן אם מישהו עומד טרום סוכרת , השמנה קיצונית (מעל 160 ק"ג) או מצב רפואי מיוחד המצב שונה , אבל צריך לדעת שניתוח זה המוצא האחרון ! אחרי זה אין דרך חזרה ! עדיף ומומלץ (ע"פ רוב הרופאים והיועצים הרפואיים ) לנסות קודם כל דיאטה רצינית - ולא מה שמפרסמים בעיתונים על שיטות פלא וכו' אלא על תהליך רציני בליווי תזונאי או דיאטן צמוד ואם ח"ו רואים אחרי תקופה שאין שינוי רציני רק אז לפנות לניתוח - מכיר מישהו שהיה במשקל קיצוני (ה BMI שלו עמד על 58 !) ועשה דיאטה רצינית במשך כמה חודשים והשיל ממשקלו כ 50 ק"ג ולפני התהליך הוא היה כפסע מניתוח אז אם יש לכם אפשרות לנסות את זה תמיד עדיף
חוזרת בי,שלום לכולם
לאיזה אתם ממליצים?
גם במכבי בוועדה ביקשו ממני השלמת בדיקות.חוזרת בי,
אל תתחילי בשום אופן את התהליך במאוחדת, הם נוראיים!!!
כל הקופות מחייבות לעשות תהליך וזה טוב,
ולא חוזרת בי ממה שאמרתי שהתהליך עצמו טוב וחשוב,
אבל הצורה של מאוחדת בלתי נסבלת, ואין עם מי לדבר,
הרושם הוא שהם נהנים שיסבלו בתהליך ואולי פחות יעשו את הניתוח.
התורים ארוכים ממש לתזונאית,
ולא מסכימים לקבוע מראש את כולם כך שבין תור לתור צריך לחכות המון,
אין להם עו"ס פנוי, כך שתחכי כמה חודשים לתורים אצלו,
אף אחד לא באמת עובר על הבדיקות שלך עד לועדה הסופית,
שבתיאוריה אמורה להתכנס פעם ב3 שבועות, במעשי כנראה פחות כי חיכיתי לה חודש,
לא עונים לך במייל של הועדה, ולא מספרים מתי התאריך,
גם אחרי שהועדה מתכנסת, מחכים כמה שעות או ימים עד ששולחים תגובה,
ואחרי כל הסיוט הזה, הועדה אומרת שחסרים ויטמנים וצריך לחזור על בדיקה, שהתורים אליה חצי שנה,
כשאת הבדיקות עשיתי לפני 8 חודשים, ויכלו לראות ולכתוב את זה במקביל.
אז אני באמת ממליצה לך לעבור לקופה אחרת.
אם היו חסרות בדיקות או לא תקינות אין בעיה עם השלמה,גם במכבי בוועדה ביקשו ממני השלמת בדיקות.
אבל שלחתי את הבדיקות במייל והוועדה אישרה את הניתוח ללא שנאלצתי להמתין או לבא שוב לוועדה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: