מיכל תכנון תנועה
משתמש רשום
מה שהיה אצלי- הגעתי לגמרי עם כל הבדיקות, כמו שכתבתי כדאי שהבדיקות דם תהיינה עם ערכים טובים (גם אם לא, לא נורא, פשוט צריך לקחת תקופה תוספים ואז לחזור לעשות בדיקות, זה רק פשוט מעצבן ומעכב את האישור). לגבי משקל- בהחלט שוקלים ובודקים משקל עדכני, אני מאוד פחדתי מזה כי הייתי על הקשקש עם המשקל, התקשרתי לפני לשאול את המזכירה איך שוקלים וכו, היא אמרה שבודקים במשקל מיוחד שמפענח השומנים, שריר וכו... בסוף שקלו אותי במשקל BMI רגיל...תודה על התשובות.
יש לי וועדה בב"ב אשמח לדעת מה התהליך של הוועדה.
חוץ מהבאת המסמכים מה שואלים בוועדה?
מה כדאי לענות?
האם הוועדה בודקת משקל עדכני?
לגבי מה לענות- כמה שהיה מעצבן המפגשים עם הדיאטנית לפני, היא נתנה לי הכנה מעולה לוועדה, אצל הרופאה- לומר על כל המאמצים לרדת במשקל, על כך שהשתדלת והצלחת הרבה פעמים, אבל לא הצלחת בהתמדה... אני סיפרתי להם שגם לקחתי זריקות ולא עזרו לי... אם יש בעיות רפואיות כמובן להציג אותן... אם ההשמנה משפחתית גם לציין כמובן... וכו וכו... בוא נאמר שבעיקר הם שואלים את השאלות...
אצל הדיאטנית היה מאוד חשוב להסביר שאצל הדיאטנית של הקופה עשית תהליך מאוד רציני, אם הייתה לך קצת ירידה אצל הדיאטנית של הקופה זה בהחלט מוסיף מאוד, אבל בעיקר לספר שאת כבר מפרידה בין אוכל לשתייה, לא שותה מוגז, משתדלת ללעוס את האוכל כמו שצריך, משתדלת להפחית נישנושים, הרעיון שרוצים לראות שאת מוכנה לניתוח, כי נכון שלנו זה מעצבן כל ההכנה לוועדה ולניתוח, אבל בסוף אין ספק שזה עוזר, והם רואים את זה בעיניים שרוצים לראות שאת מוכנה לניתוח כבר. (מבחינתם אם נותנים אישור זה אומר שעוד זמן קצר את כבר אחרי), אצל העו"סית, היה חשוב להסביר שלא היו חוויות של משברים/ דיכאונות אחרי לידה וכו', כי רוצה לראות בנ"א עם חוסן שגם אם הניתוח יעורר קצת קושי יוכל לעבור אותו בקלות...
לגבי אישור- יכולה לומר לך שאם אין בעיה בקריטריונים (אני הייתי BMI נמוך מ 40 עם כבד קצת שומני ולכן ממש התפללתי שאוכנס לקריטריונים), בגדול הם מאשרים, מקסימום מבקשים פגישה או שתיים נוספות עם הדיאטנית, אישור השתתפות בזום לפני ניתוח...
והכי חשוב ס"ד!
מקווה שלא הארכתי מידי..
בהצלחה!!