את צריכה הכוונה צמודה של דיאטנית.מה שאני רוצה לברר האם הבריאמיל (המולטי וויטמין)מספק את כל החוסרים של הוויטמנים או שזה רק רשימה חלקית ושאר הדברים כמו ברזל ובי12 צריך להוסיף אני מדברת אל מצב של חוסר עוד לפני הניתוח כמו כן מה אם וויטמין K ווויטמיןAושאלה אחרונה איפה משיגים את זה. אשמח לתשובה מהירה
לקח לי 11 חודש מהביקור הראשון אצל הרופאת משפחה...היי תודה על הדיון,
אני במכבי, והזמינות תורים גרועה ממש
ניסיתי לקחת זריקות וזה לקח שנה(!) עד שקיבלתי אישור. בגלל שהיה איזה שלושה חודשים בין בדיקות דם/דיאטנית/ אנדוקרינולוג וכו', עד שחלק כבר לא היה רלוונטי והייתי צריכה לבצע מחדש. תכלס זה גם לא היה מוצלח
רציתי לשאול, אני רוצה עכשיו ללכת על ניתוח. האם זה הגיוני לעשות את זה במכבי, ושלא ייקח שנתיים?
מבוטחי מכבי מנותחים, כמה הזמן לקח לכם התהליך?
אני מזמינה באתר של ביו גאיהמה שאני רוצה לברר האם הבריאמיל (המולטי וויטמין)מספק את כל החוסרים של הוויטמנים או שזה רק רשימה חלקית ושאר הדברים כמו ברזל ובי12 צריך להוסיף אני מדברת אל מצב של חוסר עוד לפני הניתוח כמו כן מה אם וויטמין K ווויטמיןAושאלה אחרונה איפה משיגים את זה. אשמח לתשובה מהירה
ההמלצה אחרי ניתוח בריאטרי - אין ללעוס מסטיק !!אין שום בעיה ללעוס מסטיק אחרי הניתוח, לויטימינים אין טעם לוואי והם מעולים מבחינת האיכות.
גם הרופא המנתח וגם הדיאטנית הורו לי לא ללעוס מסטיק,@יונלה
למה אין ללעוס מסטיק?
באופן עקרוני אכן אין ללעוס מסטיק.גם הרופא המנתח וגם הדיאטנית הורו לי לא ללעוס מסטיק,
הלעיסה מגרה את מערכת העיכול, היא מפרישה מיצי עיכול ולא מקבלת אוכל.
זה פוגם במערכת.
אני עשיתי אצל עסליה ניתתוח מעקף מלא אחרי שרוול מלפני 15 שנה דרך מ אוחדת באלישע עלה לי 36 שחהייתי השבוע אצל עסליה ושאלתי אותו בדוגרי האם הוא עושה ברמבם ללא כסף וזו הייתה תשובתו: אני מנהל מחלקת כירוגיה ברמבם ולכן אני נמצא ברוב ככול ניתוחי הבריאטריה שם. אני המנתח אבל יש איתי צוות של סטודנטים ומתלמדים עכשיו אם ישלי סטודנט טוב ואני רוצה לתת לו נסיון אני נותן לו לעשות חלקים מהניתוח במובן שאני שם ורואה אבל אני יכול לתת להם לעשות אפילו את החלקים המרכזיים של הניתוח כי בעצם זה היעוד שלי שם לקדם עוד רופאים צעירים.0וזה בתקווה שהוא אכן נמצא בחדר אצל אלו שהיו אצלו בביקור פרטי הוא תמיד נמצא אבל ללא התחיבות)מה שאין כן בפרטי רק הוא מנתח ועושה את כל העבודה ללא שום התערבות נוספת הבנתם?
לועסת מסטיק כל הזמן וגם שותה דיאט קולה חופשי אחרי מעקף מלא ופרופ עסליה אמר שאין שום בעיהגם הרופא המנתח וגם הדיאטנית הורו לי לא ללעוס מסטיק,
הלעיסה מגרה את מערכת העיכול, היא מפרישה מיצי עיכול ולא מקבלת אוכל.
זה פוגם במערכת.
נו ברור שבציבורי הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה גם מותר לוהייתי השבוע אצל עסליה ושאלתי אותו בדוגרי האם הוא עושה ברמבם ללא כסף וזו הייתה תשובתו: אני מנהל מחלקת כירוגיה ברמבם ולכן אני נמצא ברוב ככול ניתוחי הבריאטריה שם. אני המנתח אבל יש איתי צוות של סטודנטים ומתלמדים עכשיו אם ישלי סטודנט טוב ואני רוצה לתת לו נסיון אני נותן לו לעשות חלקים מהניתוח במובן שאני שם ורואה אבל אני יכול לתת להם לעשות אפילו את החלקים המרכזיים של הניתוח כי בעצם זה היעוד שלי שם לקדם עוד רופאים צעירים.0וזה בתקווה שהוא אכן נמצא בחדר אצל אלו שהיו אצלו בביקור פרטי הוא תמיד נמצא אבל ללא התחיבות)מה שאין כן בפרטי רק הוא מנתח ועושה את כל העבודה ללא שום התערבות נוספת הבנתם?
מי הדגיש ?
גם לי הרופא הדגיש לא לשתות מוגז וגם לא שתיה שהיתה מוגזת והגזים התפוגגו.מי הדגיש ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: