נטפרי חיבור VPN

שיר השירות

משתמש מקצוען
וזה בדיוק מה שבאתי לומר, שאת לא יכולה להוכיח שום דבר כי את לא מנהלת חברה בסגנון הזה!
ושוב, תקראי שוב מה שכתבתי, נראה שפיספסת משהו.
לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה, במחילה...
בפעם האחרונה.... לו מדובר בחברה עיסקית לכל דבר ועניין , לו מדובר במסחטת כסף אזי מדוע הם גובים סכום מגוכך כל כך? מדוע הם לא גובים יותר כסף על סינון ?? (כן, כן, חוץ ממה שהם גובים כביכול דרך 019 בסלולר )
האם יש תשובה לשאלה הזו ??
מה שברור שנטפרי זו אינה חברה רווחית זו וודאי לא מסחטת כסף, נכון עובדי העמותה מקבלים משכורת ביושר. ככל עמותה אחרת, אבל הבעלים ומקימי הדבר הזה לו רק רצה היה יכול בקלות להתעשר עושר רב מנטפרי , והוא לא עושה את זה. נקודה למחשבה!
הערת אגב, אין לי שום קשר לנטפרי

רפ

משתמש סופר מקצוען
אולי לא לגמרי הבנת את המבנה של הסינון.
נתחיל ככה, למה צריך להתקין תעודת אבטחה על המחשב? התשובה בקצרה היא שהמידע שאנחנו מבקשים מהאתר נשלח בצורה מאובטחת כך שאם מישהו בדרך 'פתח' את ה'חבילה' מיד המחשב של הלקוח מזהה שהחבלה נפתחה ולא מכילה את האישור של האתר, מה שגורם לאזהרת אבטחה. שאתם גולשים על נטפרי כל המידע עובר ונפתח בנטפרי ונסגר עם 'חותמת' משלהם ולכן יש שגיאת אבטחה ולכן צריך להתקין תעודת אבטחה שאומרת לדפדפן של הלקוח שאתה סומך על מציג האישור הזה ובמקרה הזה 'נטפרי'.
נטפרי אינם ספקי אינטרנט אלא ספקי סינון, ישנם ספקי אינטרנט שעובדים עם נטפרי שזה אומר שלקוח שמבקש להתחבר לנטפרי דרכם הם מנתבים לו את תעבורת האינטרנט דרך השרתים של נטפרי.
מה שיוצא שכל המידע שעובר ברשת בעצם גלוי לנטפרי. ישנם חברות שסטנדרט האבטחה שלהם גבוה יותר מלסמוך על נטפרי שלא יעשו בזה שימוש לרעה או מסחרי, ולכן לא נותנים גם את האפשרות של הסינון דרך הספק.
בדיוק בגלל ההסבר הזה, נטפרי לא יכולים לספק סינון דרך vpn, כי ברגע שמתחברים אליו השליטה על תעבורת האינטרנט אצלו ובד"כ לא מתאפשר להעביר אותה דרך נטפרי, שוב מסיבות אבטחה (למרות שיתכן שמבחינה טכנית זה אפשרי).
שוב, גם אם ללא vpn יש סינון של נטפרי, ברגע שמתחברים אליו הסינון לא עובד כי זו רשת אחרת שפשוט לא מעבירה את המידע דרך נטפרי. וזו בדיוק הסיבה שבמקומות מסוימים חייבים לעבוד דרך vpn בפרט בשביל לקבל מידע רגיש - בשביל למנוע ניטור של המידע ע"י גורמים חיצוניים.
ולכן לחברה לא משנה אם ברשת הביתית של העובדים שלה יש נטפרי או כל פרוקסי אחר שמנטר את המידע, כי ברגע שמתחברים לvpn הניטור הזה נעקף.

אבל ברגע שמתקינים תוכנה על המחשב עצמו, זה פשוט לא משנה דרך איזה ספק אינטרנט עובדים, המידע מנוטר ברמת המחשב וזה נחשב ללא מאובטח.
ולכן הפתרון במקרה כזה לא יהיה דרך נטפרי אלא כפי ש @משתדרגת הציעה, דרך פרופיל מותאם בvpn.

אם למישהו יש מידע חדש על סינון נטפרי בגלישה עם vpn, אשמח לשמוע.

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
ממש לא רוצה להיכנס למהות הוויכוח. אני רק חייב להבהיר את הפייק שבעניין.

בד"כ אני לא נוהג לעשות חשבונות של חברות גדולות עמותות וכדו' כי אין לי באמת מושג כמה ההוצאות וכמה ההכנסות ויש בזה המון פרטים שאני לא מתיימר לחשבן, אם החברה ריווחית או לא, אך כיוון שכתבת ככ בזעזוע ובטח כמעט נפלת מהכסא בגלל ה15 שח אז היתי רוצה שתשב בנוח...

נטפרי לא עולה 15 ש"ח!! זו פשוט הונאה! ואני מתכוון לזה, שזה גם לא ההוצאה שלכם היחידה על נטפרי וגם לא ההכנסה היחידה של נטפרי!! שמתם לב שחבילה של 50 ג'יגה ב019 לד' עולה 50 ש"ח?? למה בלי סינון זה עולה 29.9?? אז הנה קיבלת עוד 20 ל15. וזה עוד בלי לחשבן את ההסכמים עם החברות האלו שהרי נטפרי לא מרוויחים רק את ה20 שח הבדל אלא גם את זה שהם הכי זולים בנטפרי מה שאומר לפחות עוד 5 שח על כל חבילה בחודש!!! וזה בלי לפתוח את נושא הקליטה המזעזעת של 019 (כן, בלי קשר למרחק מהאנטנה!!). ואם אנחנו מסתכלים על עוד חברות כמו פרטנר וסלקום שם ההפרשים עוד יותר גדולים...
שטות מוחלטת.

נטפרי לא קבלו ולא יקבלו שקל אחד מכל מפעיל סלולרי או קווי באשר הוא.
דוחות כספיים של עמותות זה משהו שמתפרסם, וכל הכנסה מופיעה בה.

ולגבי התמחור של 019 ושאר ספקי נטפרי בסלולר, זה נובע משתי סיבות:
1. חבילת דאטה בלבד. קו שמיועד לגלישה בלבד ולא לשיחות, מתומחר יקר הרבה יותר מקו דומה המיועד לשיחות. ככה זה בכל החברות, ללא קשר לנטפרי (עכב הפסדת דמי קישוריות, ובנוסף הסטסיסטיקה מראה שבחבילה רגילה, על אף שכוללת 100 ג'יגה גלישה, רוב המשתמשים כלל לא יעברו את ה10 ג'יגה. משא"כ בקו דאטה, שמנצלים את רוב החבילה, ולכן העלות יקרה יותר).

2. תמיכת לקוחות. אחד מהסיבות שלא ניתן להתחבר לנטפרי ישירות דרך חברות הסלולר הגדולות, היא נושא התמיכה.
לקוח של נטפרי צורך תמיכה טכנית הרבה יותר מלקוח רגיל (ולעיתים קרובות הבעיה שייכת להגדרות החשבון בנטפרי, מה שאין באפשרותם לעזור, ולעיתים הבעיה היא במכשיר הקצה-הנטסטיק, שקשה מאד לעזור מרחוק בו). ולכן במודל עלויות-רווחים, זה לא מוצר מספיק רווחי עבורם.

אבל כמובן כל זה לא מפריע לאנשים כמותכם לפעור פיהם ולהוציא שם רע ולשון הרע ושקרים.

רפ

משתמש סופר מקצוען
מה זה,
איך עובד פרופיל מותאם זה?
זה קשור לנטפרי?
כתבתי, אין לזה פתרון דרך נטפרי.
פרופיל מותאם זה משהו שאנשי הIT בחברה צריכים להגדיר עבור היוזר של העובד בvpn, עם רשימה שחורה או לבנה או משהו בסגנון.
לא פתרון מושלם.

ysrael

משתמש פעיל
עריכה תורנית
כתבתי, אין לזה פתרון דרך נטפרי.
פרופיל מותאם זה משהו שאנשי הIT בחברה צריכים להגדיר עבור היוזר של העובד בvpn, עם רשימה שחורה או לבנה או משהו בסגנון.
לא פתרון מושלם.
למה זה עדיף על K9?

רפ

משתמש סופר מקצוען
למה זה עדיף על K9?
לא אמרתי שזה עדיף.
לא מכירה את K9, הבנתי שאפשר לעקוף אותה בקלות.
בכל מקרה יתכן שגם היא נחשבת כבעייתית מבחינת אבטחה. לא מידיעה, אין לי מושג איך היא עובדת.

mat

משתמש מקצוען
ממש לא רוצה להיכנס למהות הוויכוח. אני רק חייב להבהיר את הפייק שבעניין.

בד"כ אני לא נוהג לעשות חשבונות של חברות גדולות עמותות וכדו' כי אין לי באמת מושג כמה ההוצאות וכמה ההכנסות ויש בזה המון פרטים שאני לא מתיימר לחשבן, אם החברה ריווחית או לא, אך כיוון שכתבת ככ בזעזוע ובטח כמעט נפלת מהכסא בגלל ה15 שח אז היתי רוצה שתשב בנוח...

נטפרי לא עולה 15 ש"ח!! זו פשוט הונאה! ואני מתכוון לזה, שזה גם לא ההוצאה שלכם היחידה על נטפרי וגם לא ההכנסה היחידה של נטפרי!! שמתם לב שחבילה של 50 ג'יגה ב019 לד' עולה 50 ש"ח?? למה בלי סינון זה עולה 29.9?? אז הנה קיבלת עוד 20 ל15. וזה עוד בלי לחשבן את ההסכמים עם החברות האלו שהרי נטפרי לא מרוויחים רק את ה20 שח הבדל אלא גם את זה שהם הכי זולים בנטפרי מה שאומר לפחות עוד 5 שח על כל חבילה בחודש!!! וזה בלי לפתוח את נושא הקליטה המזעזעת של 019 (כן, בלי קשר למרחק מהאנטנה!!). ואם אנחנו מסתכלים על עוד חברות כמו פרטנר וסלקום שם ההפרשים עוד יותר גדולים...

תמצית הטענה פה שנטפרי מרמה את הציבור וגובה עוד כסף דרך ספקי התקשורת.
להגיד טענה כזאת בפומבי בצורה החלטית בלי שום ראיה זה עוול לנטפרי ולציבור.
איך תפצה את נטפרי ואת הציבור על הוצאת שם הרע הזה ?
אם היית מציג את זה כפרשנות, נו היה אפשר אולי להבין. אבל אתה כותב את זה בצורה מוחלטת. כאילו אתה ממש יודע שזה ככה.
אם אתם סומכים עלי אני יכול להעיד שמתי שהלקוח משלם לנטפרי, נטפרי לא מקבלת כלום מהתשלום לספק.
יש מסלולים כמו מייל בלבד או וויז בלבד שבהם הלקוח לא משלם לנטפרי והספק משלם לנטפרי את זה וזה גם סכום שקוף של 5 שקל לחיבור.

mat

משתמש מקצוען
אני חושב שזו פשוט צרות עיין
הבנאדם (שאני מכיר אותו אישית) הוא חזונישניק מהסוג שמוכנים להתאבד בשביל לדאוג לעמ"י (וכן, לא בצורה של כפיה), מהסגנון של אילה שהמציאו את קרן המעשרות, את אוצר בי"ד (לא המוסג, אלא השימוש), ואת מפעל הגניזה שיש אפילו בערים חילוניות, וכמו שהביאו כאן התשלום לחברה הוא מינימאלי ביותר, ברור שהם יכולים לגבות רבה יותר כסף ואף אחד לא היה עוזב אותם, והגיוני שהם יקבלו על זה משכורת!!! (אם זה חברה בע"מ הם לא יכולים לקבל אגורה מכל הרווחים של החברה, רק לקבל ע"ז משכורת)
וכן עיני ממש לא צרה בהצלחתם ולא אכפתלי גם להוסיף כמה שקלים לאנשים הצדיקים האלו

ובקשר לווי פרי, זה פשוט קשקוש הווי פרי עובד רגיל ולא מאט שום דבר מניסיון, אם יש בעיה שזה איטי כנראה שהמחשב ישן (כמו שקרה לי במחשב הישן שלי) או שזה בעיות בחיבור מניסיון!

ביקשתי שלא יתעסקו בי. גם לפי ההודעה שלך נראה שאתה לא מכיר אותי.
אולי אתה מכיר מישהו אחר וחושב שזה אני.

יאיר צ

משתמש פעיל
ביקשתי שלא יתעסקו בי. גם לפי ההודעה שלך נראה שאתה לא מכיר אותי.
אולי אתה מכיר מישהו אחר וחושב שזה אני.
אני ממש מתנצל,
לא התכוונתי עליך כאדם פרטי (שד"א אינני מכיר גם לא מישו' שדומה), אלא על כל העיסוק בנושא הזה,
יש כמה דברים שהם ברורים
1 התשלום הזה בהיתנתקות מנטפרי הוא דבר מתבקש
2 לא הגיוני לדרוש מנטפרי לבדוק כל מתנתק מי בוא ומה מעשיו, וגם אם יעשו את זה נצטרך לשלם על השירות הזה סכום כפול...
3 גם במקומות עבודה חילונים אין בזה בעיה של חילול ה' כי פשוט העובד צריך לשלם את זה (אלא אם כן המנכ"ל החליט ע"ד עצמו להתקין ואז הואכבר ידע את כל הפרטים וזה בעיה שלו)
4 ברור לכולם שנטפרי עושים את זה כחלק מהשמירה וע"ד רבני נטפרי, בדיוק כמו שהרבנים דורשים שמי שעושה ניתוק באוטנט צריך לשלם על חיבור מחדש, גם בנטפרי הרבנים דורשים את זה, מי שיש לו בעיות עם הרבנים שלהם כי הוא -עצניק גימלניק שסניק אגודניק קיצוני או גור ר' שאול אלתר מוזמן לפתוח חברה מתחרה, אני בכ"א מאחל לו בהצלחה!

tbh

משתמש מקצוען
מי שכתב את הפוסט הזה, מדבר כאילו עד עכשיו נטפרי היה חינם ואיזה חוצפה זה לגבות עוד קצת כסף בסוף התהליך.
אתה או הבוס שלך בכל מקרה משלמים על סינון. אתם מבינים שעל סינון שווה לשלם.
אז תוסיפי לסך הכללי עוד 50 ש"ח ואם עושה לכם טוב, דמיינו שבמשך שנה אתם צריכים לשלם קצת פחות מ4.2 ש"ח לכל חודש תוספת. (והשנים הבאות- חינם! ;) )
די באמת הגזמתם עם התלונות, הפוסט הזה אפילו לא שווה תגובה, לא יודעת למה אני מבזבזת את זמני.
הלוואי, באמת הלוואי, שאלו היו ה'צרות' בחיים שלי.

G R A

משתמש פעיל
מי שכתב את הפוסט הזה, מדבר כאילו עד עכשיו נטפרי היה חינם ואיזה חוצפה זה לגבות עוד קצת כסף בסוף התהליך.
אתה או הבוס שלך בכל מקרה משלמים על סינון. אתם מבינים שעל סינון שווה לשלם.
אז תוסיפי לסך הכללי עוד 50 ש"ח ואם עושה לכם טוב, דמיינו שבמשך שנה אתם צריכים לשלם קצת פחות מ4.2 ש"ח לכל חודש תוספת. (והשנים הבאות- חינם! ;) )
די באמת הגזמתם עם התלונות, הפוסט הזה אפילו לא שווה תגובה, לא יודעת למה אני מבזבזת את זמני.
הלוואי, באמת הלוואי, שאלו היו ה'צרות' בחיים שלי.
בוגרת וחכמה נקודה.
בן אדם מעלה בעיה, שינוי משהו שמפריע לו אפ'חד לא ביקש ממך ומדומיך להבעי דעה על הבעיה, ביקשתי שתביאו פתרון ולא שתרכלו ותדפקו ותידפקו לאורך כל האשכול תודה למסייעים אשמח שהרב @mat ישקול את ההצעות שהועלו פה
אפחד לא בא להוציא לעז פשוט יש כאן בעיה, והיה אם עברתי עבודה של 3 חודשים ויש ענפים שזה קורה שם הרבה תוך שנה חופשי אני מוציאה 150 ש"ח סתם על התקנה והסרה בלי הדמי שימוש שזה בחלק מהמקרים המעסיק משלם.
אז חבר'ה אלו העובדות ונא לא להוציא דברים מהקשרם ובטח בטח לא להביע דעה. אנא הישארו אובייקטיבים וכך נמנע מ @tbh לבזבז את זמנה היקר

tbh

משתמש מקצוען
בוגרת וחכמה נקודה.
בן אדם מעלה בעיה, שינוי משהו שמפריע לו אפ'חד לא ביקש ממך ומדומיך להבעי דעה על הבעיה, ביקשתי שתביאו פתרון ולא שתרכלו ותדפקו ותידפקו לאורך כל האשכול תודה למסייעים אשמח שהרב @mat ישקול את ההצעות שהועלו פה
אפחד לא בא להוציא לעז פשוט יש כאן בעיה, והיה אם עברתי עבודה של 3 חודשים ויש ענפים שזה קורה שם הרבה תוך שנה חופשי אני מוציאה 150 ש"ח סתם על התקנה והסרה בלי הדמי שימוש שזה בחלק מהמקרים המעסיק משלם.
אז חבר'ה אלו העובדות ונא לא להוציא דברים מהקשרם ובטח בטח לא להביע דעה. אנא הישארו אובייקטיבים וכך נמנע מ @tbh לבזבז את זמנה היקר
אולי הגיע הזמן שתשאלו רב האם תוכלו לשלם ממעשרות.

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית

loving music

משתמש מקצוען
ב"ה שהבינו בנטפרי שצריך לעשות וויפרי שרק דרכו יהיה אפשר להתחבר לרשת של נטפרי.
אם אני רוצה לעבוד מהבית בנטפרי, ועם אותו לפטופ להתחבר לרשת בעבודה שאין בה נטפרי (רשימה לבנה על היוזר שלי)
זה יתאפשר אחרי השינוי או לא?
זה הכרחי, אין סיכוי לחסום את זה. בבקשה....

חברות גדולות שיש להן תקן של אבטחת מידע לא נותנות להתקין תוכנות שיש להן ניטור על הרשת.
לכן חובה שישאר הפתרון של ספק של נטפרי בלי התקנת תוכנה כלשהיא על המחשב.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
בלת''ק
יש תוסף שאם הנטפרי נופל הוא מחזיר אותו
שים לב שמדובר רק ב-VPN, בגלישה דרך ספק של נטפרי + וויפרי אין דבר כזה שהנטפרי 'נופל' כיוון שהסינון יושב על הספק והוויפרי חוסם אותך מלהתחבר לספק אחר.

טלא פלא מערכות

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
עימוד ספרים

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אם אני רוצה לעבוד מהבית בנטפרי, ועם אותו לפטופ להתחבר לרשת בעבודה שאין בה נטפרי (רשימה לבנה על היוזר שלי)
זה יתאפשר אחרי השינוי או לא?
זה הכרחי, אין סיכוי לחסום את זה. בבקשה....
לא בטוחה שהבנתי את השא'.
בבית אני מתחברת דרך סטיק של נטפרי.
רוב השנה אני מתחברת דרך vpn עם וויפרי (אינטרנט פרוץ, ר"ל).

loving music

משתמש מקצוען
לא בטוחה שהבנתי את השא'.
בבית אני מתחברת דרך סטיק של נטפרי.
רוב השנה אני מתחברת דרך vpn עם וויפרי (אינטרנט פרוץ, ר"ל).
אם יחייבו התקנת וויפרי, משמעות השדבר שלא תהיה אפשרת להתחבר לרשת שאינה נטפרי, נכון?
בעבודה אין לי נטפרי ולכן אני לא יכולה להתקין וויפרי על המחשב של העבודה (שמשמש גם לעבודה מהבית עם הרשת הביתית שהיא נטפרי כמובן)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה