עזרה נטפרי חיבור VPN

חיים של תורה

משתמש מקצוען
אני חושב שאתם מפספסים את עיקר הנקודה בנטפרי.
נטפרי שונה מאוד כל סינוני האינטרנט שאתם מכירים.

כל הסינונים למיניהם קוראים לך לפתוח קו אינטרנט ולקנות מחשב וסמרטפון, ואפילו הגדילו לעשות כמה חברות סינון שהם כבר מוכרים מחשבים וסמרטפונים בעצמם, וזאת מכיון שהמטרה שלהם זה להכשיר את האינטרנט לכתחילה, רק מכיון שיש שם כל מיני בעיות לציבור ששומר תורה ומצוות, לכן מצאו פתרון איך לסנן את הדברים הבעיתיים שלא נכשל, כלומר המטרה היא להכשיר את האינטרנט הפרוץ שיהיה כשר למהדרין.

נטפרי שונים מאוד מאוד בקטע הזה והגישה שלהם היא הפוכה בדיוק, נטפרי כל הזמן טוענת (בדף הראשי ובכל עדכון) שהאינטרנט זה דבר בעייתי מאוד, ומבחינתם שלא תחזיק כזה מכשיר כלל ועיקר, רק מכיון שיש המון כאלו שזה נצרך להם לצרכי עבודה ואין להם אפשרות לעבוד בלי חיבור לרשת, לכן הם באו לתת פתרון למי שזקוק לחיבור לאינטרנט שלא יכשל בבעיות שיש שם, ולכן הם פועלים כל הזמן להתיר רק מה שצריך ולא יותר מזה ולכן אין סינון על סמרטפון, וזה גם הסיבה שאין אפשרות לעקוף את הסינון שלהם, כי אם באמת רצונך להשתמש באינטרנט פרוץ אז לך לחפש אנשים אחרים שיעזרו לך בזה, הם לא יתנו יד לכזה דבר ולעולם לא יכשירו משהו שהוא לא נצרך באמת לעבודה.

רק מה, שמכיוון שלכל אחד יש צרכים אחרים בעבודה והתאמת סינון מיוחד לכל אחד עולה הון תועפות, לכן נטפרי החליטו להתאים את עצמם לכלל, שזה באמת מועיל ומספיק לרוב רובו של הציבור.
ואם יש מישהו שיש לו בעייה אישית, אז תמיד הוא מוזמן ליצור קשר עם נטפרי כדי לקבל מענה על הבעיה הספציפית שלו.
וזה עדיין לא אומר שהם יתנו גושפנקא לדבר שהוא בעייתי בעיקרו כמו תמונות נשים וכדו׳ גם למי שנצרך לזה, כי לעולם אי אפשר לדעת מי עומד (או יושב) מאחורי המקלדת, וכל מי שטוען שאפשר לדעת הוא פשוט מדומיין! לא יעזור שום מסמך וכדו׳ כי את הכל אפשר לעשות לבד במחשב בפחות מ5 דקות…

ולגופו של עניין, אני חייב להגיד שאני ממש בהלם מהשאלה שאותה שאלה פותחת האשכול, על מה מדובר על 50 ש״ח שאנחנו משלמים כדי להגן על עצמנו???
כל מי שטוען שהוא לא צריך סינון ושהוא יכול לשמור על עצמו שיחפש לו רבנים חדשים!
אין שום רב בציבור החרדי שמתיר להשתמש עם אינטרנט שאין עליו סינון שהוא בטוח 100%!
אז כשמגיעה חברת סינון שמציעה סינון קפדני שהוא בטוח ב100% וכל מה שהם דורשים זה 50 ש״ח קנס (שבעיני הוא כמעט כלום), אז מקימים קול זעקה???
עזבו רגע כמה נטפרי מרויחים וכמה מי שפתח את זה צדיק, זה לא קשור לכל העניין, סך הכל מדובר בחברת סינון הכי טובה בעולם!!! עם פתרונות יצירתיים כמעט לכל אחד, ושירות לקוחות הכי טוב ומהיר וזמין מכל חברות הסינון האחרות! ובמחיר הכי זול בעולם!!! ואני כותב מידיעה ומניסיון אין עוד שום חברת סינון בעולם שהמחיר שלה כזה זול והשירות שלה כזה אמין מהיר וזמין!!! (ואני מכיר את החברות סינון באירופה ובארצות הברית), אז על מה נזעקים על חמישים ש״ח שנטפרי גובים כדי לשמור עליך???
תסלחו לי אבל הפעם הגזמנו!!!

מפתחת תכנה :)

משתמש צעיר
אני לא מבינה על מה המאומה .
לנטפרי עד עכשיו היה פתרון מעולה לנשים שעובדות במשרדים חילוניים שבמקומות אלו אין אפשרות לחסום את האינטרנט של המשרד ולא לשים וויפרי על המחשב- יש להם סינון על המחשב הספציפי שבמקרה של בעיה אפשר להסיר ומיד להחזיר (כל מי שמשלם להם על הסינון ומעוניין להשתמש בו זה מרצונו החופשי ורוצה שיהיה לו חסימה מצוינת למחשב)
ועכשיו אין להם שום תמיכה בתוכנה הזו והם מבקשים לעבור לתוכנה חדשה שחוסמת לחלוטין את המחשב שזה לא מתאפשר בחלק מהמקומות החילוניים( גם במקרה שאדם אחר יהיה על המחשב ליום יומיים הוא לא יוכל להוריד או לעבור חסימה אחרת-התוכנה מחייבת שימוש בוויפרי)
זה יוצר מצב נואש שמי שנתקלה בבעיה כלשהי של חסימה אין מי שיעזור ויפתור את הבעיה ואין אפשרות להמשיך לעבוד ללא הפתרון .וחייבת לעבור לסינון שהוא לא של נטפרי .וזה חבל.
לכל מי שיש עצה בענין או המלצה על סינון אחר שמתמחה במקומות עבודה אני אשמח מאד !!!

בחיפוש

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
קופץ על האשכול
@mat אשמח להתייחסותך (סליחה על האריכות אך חושב שזה דבר נצרך מאוד).
קראתי את תגובתך ואת השקפת העולם של נטפרי ואני מבין לחלוטין את הגישה.
אך אני שואל (מתוך מצוקה אישית) שאלה כזאת. למה א"א לחלק את המשתמשים ל 2-3 סיווגים.
אני מסכים לגמרי שאיסורים גמורים א"א לפתוח ולא משנה מהי הסיבה.
אך ישנם הרבה דברים שהינם עניין של הנהגה טובה או גדר שלציבור ככלל זה מחוייב אך ישנם כאלו שבלאו הכי נזקקים להשתמש בתכנים כאלו אך הם רוצים הגנה טובה מאיסורים בטעות או מרגעי חולשה.
אין אפשרות לפתוח כמה סוגי קבוצות (כמובן עם תנאי קבלה קשיחים כגון אישור מרב מוכר וכדו') שלהם יפתחו הדברים הנצרכים להם שאינם איסור אך יהיו מוגנים מאיסורים?
דבר זה לא יגרום להחדרת השימוש באינטרנט וכדו' למי שלא נצרך כי תנאי הקבלה יהיו קשיחים ורק מי שבלאו הכי נמצא ועוסק בתחומים אלו יקבל אישור להכנס לקבוצה זו.
אין צורך להיכנס לדוגמאות אך ישנם הרבה שנמצאים במקומות ובסביבת עבודה ולימודים, שהתכנים שם לא פתוחים בנטפרי אך אינם שליליים ואסורים בעצם, פשוט אלו לא דברים שאפשר לפתוח לכלל הציבור.
(קורסים מסויימים ומוסדות אקדמיים שיש מרצות או תכנים שהצנעה יפה להם אך אנשי המקצוע מוכרחים להם ועוד).
בנימה אישית, אני נמצא במצב כזה ואינני יודע את נפשי, כי מצד אחד אין תחליף לנטפרי (ניסיתי אחד שנחשב מעולה אך זה להשוות מרצדס לסוסיתא), אך מצד שני אני ממש מפסיד חומרים חשובים למקצוע שלי ואינני יודע את נפשי...
דומני שפתרון של סיווג לפי דרגות בעת הרישום וכדו' הוא סביר מבחינת כוח אדם וגם לא פוגע בעקרונות נטפרי.
אודה להתייחסותך.

הרשל'ה רב'ה

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
לא נראה לי הוגן להטריח מנהל חברה בשאלות כגון אלו בפרום ציבורי, שבין אם הוא יענה ובין אם לא יכול לגרום נזק
מכיון שמדובר במקום עם הרבה סגנונות של אנשים שיכולים לטעות ולהסיק מסקנות שגויות עקב ניסוח שאלתכם או סגנון התשובה
וגם אם יתעלם משאלותיכם ישאיר הרגשה של אין תשובה.

אולי תמצאו דרך אחרת לצור קשר.

shyf

משתמש צעיר
אני זקוק למקום עבודה לפתרון
ניסיתי vpn של נטפרי ועובד ממש לאט...
יש פיתרון אחר?

נתנאל ח

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אשמח, אבל איך? כאן ראיתי שהוא ענה אז קפצתי על האשכול.
@mat יש דרך ליצור קשר ולדבר על רעיונות מסוג זה?
יש כאן מייל שלו
למערכת הפניות של נטפרי אני מאמין שפנית כבר
בכל אופן אני מצרף את הלינק

חיטובים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
איזה הוצאת דברים מהקשרם!!!
לקחת משפט של חז"ל ועיוותת אותו בשביל דעותיך.

מאיפה הדעות הללו???
בתורה כתוב שבן אדם שיכול להחזיר את חברו בתשובה ולא עושה זאת יתבע על כך כל שכן מי שעוזר לו לחטוא.

בן אדם שפותח חברה ציבורית צריך לקחת בחשבון את כל הנזקים שעלולים לצאת עקב מעשיו
ולא, הוא מחטיא את הרבים.
איזה חוסר הבנה. לקחת גם את דברי חז"ל וגם את הדברים שלי והפכת אותם למשהו אחר.
לא דיברתי על סיוע פעיל לעברה (שאסור משום לפני עור) אלא על נתינת אפשרות לחוטא לחטוא, וזה למד ריש לקיש מן הפסוק אם ללצים הוא יליץ. ובכל אופן כתבתי שלא זה נוגע אלינו אלא הסיום - בא ליטהר מסייעים אותו.

נערך לאחרונה ב:

חיטובים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אני חושב שאתם מפספסים את עיקר הנקודה בנטפרי.
נטפרי שונה מאוד כל סינוני האינטרנט שאתם מכירים.
יש איזשהי נטייה בציבור שלנו לגונן על גופים שייסדו אנשים משלנו, ולחסום כל ביקורת. (יש לי דוגמה אחרת מחברה אחרת שנמצאת בפרוג ונוהגים כלפיה ממש כך).
מותר להעריך את העבודה ואת הגישה של נטפרי כפי שכתבתי במפורש, ועדיין מותר לבקר דברים מסוימים. המבקרים לא באים לפסול את החברה אלא ההיפך הגמור, ורק מבקשים שינוי דרך בדברים מסוימים. הדיון ראוי שייעשה בכבוד ולא מתוך סתימת פיות, בדיוק כפי שנוהג @mat בכבודו ובעצמו.

LEVAVOT

משתמש פעיל
האמת לא קראתי הכל, אבל אפשר להבין מה השתנה בנטפרי?
אני עם נטפרי וויפרי, מתחברת למחשב של מעסיק שלא מותקן עליו נטפרי והכל עובד חלק.
יש משהו שאני לא יודעת? אמור להשתנות בקרוב?

תמים תהיה

משתמש פעיל
האמת לא קראתי הכל, אבל אפשר להבין מה השתנה בנטפרי?
אני עם נטפרי וויפרי, מתחברת למחשב של מעסיק שלא מותקן עליו נטפרי והכל עובד חלק.
יש משהו שאני לא יודעת? אמור להשתנות בקרוב?
אם את מחוברת בחיבור דרך ספק לא השתנה כלום
אם את מחוברת במשרד עם תוכנה על המחשב אז נטפרי הוציאו תוכנה חדשה עם שינויים

ארי62

משתמש פעיל
עיקר הבעיה כמו שאני חווה אותה היא שבא טכנאי שלא מוכן לעבוד על המחשב עם נטפרי
מה אני אמור לעשות לשלם כל פעם כזו קנס??
אשמח שמי שמחובר עם VPN
ישתף את המהירות שלו, כרגע המהריות אצלי ממש זוועה, לא יודע איפה הבעיה.
ואני מחובר עם התוכנה הישנה

אלי @@@

משתמש מקצוען
עיקר הבעיה כמו שאני חווה אותה היא שבא טכנאי שלא מוכן לעבוד על המחשב עם נטפרי
מה אני אמור לעשות לשלם כל פעם כזו קנס??
אשמח שמי שמחובר עם VPN
ישתף את המהירות שלו, כרגע המהריות אצלי ממש זוועה, לא יודע איפה הבעיה.
ואני מחובר עם התוכנה הישנה
אני גם מחובר עם התוכנה הישנה איך בודקים מהירות ?

אלי @@@

משתמש מקצוען

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (141).png
    ‏‏צילום מסך (141).png
    KB 62.9 · צפיות: 32

ארי62

משתמש פעיל
הורדה מעולה , העלה נמוכה
אצלי ההורדה כמו העלאה אצלך.
אני מבין שהבעיה איפושהו אצלי
אשמח שעוד ישתפו

YAG

משתמש רשום
@ארי62
תבדוק בדיקת מהירות של נטפרי
בדיקה רגילה עם הסינון http://185.217.99.139:43212/
בדיקה שמדמה את המהירות לו לא היה סינון http://185.217.99.139:43210/

אם הבדיקות קרובות אחת לשניה,
זה אומר בדרך כלל שהאיטיות לא קשורה לסינון.

לפעמים עם הסינון גבוה יותר.

אך אם עם הסינון נמוך בהרבה מהשני,
אפשר אולי לשלוח פניה במערכת הפניות שיבדקו את זה.

אני חושב שלפעמים זה יכול להיות מאנטי וירוס למשל

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
בלת"ק
תכל'ס יש פתרון להתחברות עם VPN?
לוקח בסביבות שעה להתחבר עם VPN דרך נטפרי ואחרי רבע שעה זה מתנתק, סיוט א"א לעבוד ככה
@mat

כובע שמש

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בלת"ק
תכל'ס יש פתרון להתחברות עם VPN?
לוקח בסביבות שעה להתחבר עם VPN דרך נטפרי ואחרי רבע שעה זה מתנתק, סיוט א"א לעבוד ככה
@mat
זה בעיה ב VPN בעיקרון, אלא אם כן יש לך אינטרנט נורא חלש.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  87  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה