מאוד מאוד מעריך את נטפרי ואת ההצלה והקדושה שהורידה לעולם.אני דווקא חושב שנהיה נזק בכיוון ההפוך
שנטפרי קמה זה היה מושג של מה שפתוח פתוח לכולם מה שסגור סגור לכולם.
לא היה חריגות.
היום יותר קשה להגיד לאנשים אי אפשר לפתוח את זה כי זה יפתח לכולם.
המוטו של נטפרי מיום הווסדה. שהשיקולים נקבעים לפי הכלל ולא לפי הפרט.
ואני חושב שזה סוד ההצלחה של נטפרי.
ברור שאין מצב שיהיה תוכנה שקל להסיר אותה.
ככל שאתם מזדעקים אני מתחלחל מעוצמת הנזק שהתוכנה של ה VPN של נטפרי עשתה.
פשוט זה אומר שהיו טונות של אנשים שהתקינו את זה וכמו חזיר אמרו לסביבה שלהם כשר אני יש לי נטפרי תראו.
ומתי שבא להם הם ניתקו את זה ועשו מה שהם רוצים.
ב"ה שהבינו בנטפרי שצריך לעשות וויפרי שרק דרכו יהיה אפשר להתחבר לרשת של נטפרי.
צריך לעשות יום הודיה רציני מתי שזה יצא לפועל באופן כללי.
לעצם ההסרה ללא קנס במקרה ועוזבים את העבודה. הבעיה היא שהתירוץ הזה ישמש כל אחד שירצה להסיר את הוויפרי.
לכן אם תמצאו פיתרון שיאפשר להאמין, נטפרי תשקול את הפיתרון הזה.
אני לא מצליח לחשוב על פיתרון.
מי יתן ונזכה לחלק מחלקם.
לגופו של וויפרי - בלי וויפרי ה-VPN הוא בדיחה וברגע של חולשה ביראת שמים אתה נופל ומוריד את הסינון לכל "צורך" מדומה.
הבעיה היא שהעבודה מונעת כרגע התקנת וויפרי מטעמי אבטחה.
לפי האשכול הזה יש משהו חדש הכולל את וויפרי - אשמח לשמוע פרטים נוספים ואיך משיגים.
לגופו של עניין סיום עבודה - לנטפרי יש את מס' הזהות ופרטים נוספים של מחזיק ה-VPN. פשוט להעביר צילום של חוזה שנסגר במקום חדש או להעביר מסמך סיום עבודה כזה או אחר הכולל את הפרטים הללו.
באותו יום סיום עבודה האמור - לסגור את החשבון של ה-VPN לגמרי ולהסיר את התוכנה בחינם.
במידה והאדם הזה רמאי המפריס פרסה ובד בד אינו מעלה גרה - נגמרה ההצגה. אין לו VPN יותר.
הרי לנטפרי יש מזהה חיבור ואם הוא מבקש מזהה חיבור חדש או כתובת ה-IP ממנה הוא מנסה להתחבר זהה לקודמת - הרי שהכל היה בלוף.
אבל במידה והוא מתחבר ממקום אחר - יש לו באמת עבודה חדשה יפתח לו חשבון חדש עם מזהה חדש ויתקין מחדש בעבודה החדשה ביחד עם וויפרי ושלום על ישראל.
הרי אם אינו עובד גם ככה אין לו צורך בחשבון VPN...
@mat אשמח לשמוע מה דעתך