נטפרי חיבור VPN

kaduri

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אני דווקא חושב שנהיה נזק בכיוון ההפוך
שנטפרי קמה זה היה מושג של מה שפתוח פתוח לכולם מה שסגור סגור לכולם.
לא היה חריגות.

היום יותר קשה להגיד לאנשים אי אפשר לפתוח את זה כי זה יפתח לכולם.
המוטו של נטפרי מיום הווסדה. שהשיקולים נקבעים לפי הכלל ולא לפי הפרט.
ואני חושב שזה סוד ההצלחה של נטפרי.

ברור שאין מצב שיהיה תוכנה שקל להסיר אותה.
ככל שאתם מזדעקים אני מתחלחל מעוצמת הנזק שהתוכנה של ה VPN של נטפרי עשתה.
פשוט זה אומר שהיו טונות של אנשים שהתקינו את זה וכמו חזיר אמרו לסביבה שלהם כשר אני יש לי נטפרי תראו.
ומתי שבא להם הם ניתקו את זה ועשו מה שהם רוצים.
ב"ה שהבינו בנטפרי שצריך לעשות וויפרי שרק דרכו יהיה אפשר להתחבר לרשת של נטפרי.
צריך לעשות יום הודיה רציני מתי שזה יצא לפועל באופן כללי.

לעצם ההסרה ללא קנס במקרה ועוזבים את העבודה. הבעיה היא שהתירוץ הזה ישמש כל אחד שירצה להסיר את הוויפרי.
לכן אם תמצאו פיתרון שיאפשר להאמין, נטפרי תשקול את הפיתרון הזה.
אני לא מצליח לחשוב על פיתרון.
מאוד מאוד מעריך את נטפרי ואת ההצלה והקדושה שהורידה לעולם.
מי יתן ונזכה לחלק מחלקם.

לגופו של וויפרי - בלי וויפרי ה-VPN הוא בדיחה וברגע של חולשה ביראת שמים אתה נופל ומוריד את הסינון לכל "צורך" מדומה.
הבעיה היא שהעבודה מונעת כרגע התקנת וויפרי מטעמי אבטחה.
לפי האשכול הזה יש משהו חדש הכולל את וויפרי - אשמח לשמוע פרטים נוספים ואיך משיגים.

לגופו של עניין סיום עבודה - לנטפרי יש את מס' הזהות ופרטים נוספים של מחזיק ה-VPN. פשוט להעביר צילום של חוזה שנסגר במקום חדש או להעביר מסמך סיום עבודה כזה או אחר הכולל את הפרטים הללו.
באותו יום סיום עבודה האמור - לסגור את החשבון של ה-VPN לגמרי ולהסיר את התוכנה בחינם.
במידה והאדם הזה רמאי המפריס פרסה ובד בד אינו מעלה גרה - נגמרה ההצגה. אין לו VPN יותר.

הרי לנטפרי יש מזהה חיבור ואם הוא מבקש מזהה חיבור חדש או כתובת ה-IP ממנה הוא מנסה להתחבר זהה לקודמת - הרי שהכל היה בלוף.
אבל במידה והוא מתחבר ממקום אחר - יש לו באמת עבודה חדשה יפתח לו חשבון חדש עם מזהה חדש ויתקין מחדש בעבודה החדשה ביחד עם וויפרי ושלום על ישראל.
הרי אם אינו עובד גם ככה אין לו צורך בחשבון VPN...

@mat אשמח לשמוע מה דעתך

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
כשצריך להתחבר לעבודה מרחוק, נטפרי פתח לי את האפשרות לפי בקשה, אך בד בבד נוצר דרך להתחבר לרשת של העבודה שאינה בסינון נטפרי, האם הכוונה שהנושא סודר?
כתבתי בתחילת האשכול מה הפתרון לזה, רק צריך לקרא.

Savyon

משתמש פעיל
אברך משי ממודיעין עילית
מייסד נטפרי, הלא הוא @mat, אברך משי ממודיעין עילית
באמת?
מעולם לא ביקש לעשות מיליונים.
וואו!!! בלי קשר לאברך מעריצה!!!!
אברך צדיק שהיה יכול להיות היום מליונר . ( הוא ואשתו מקבלים משכורת בנטפרי כשכירים לכל דבר)
מקבל משכורת על מה? מדובר באברך....

ממש לא בסדר הקנס הזה
למה שעובדת שעוזבת את העבודה צריכה לספוג קנס על זה שעבדה עם סינון?? למה?
או מעסיק שהתיר לעובדת להתקין סינון?
ממש לא בסדר
הגלישה עם וויפרי איטית באופן מחריד!!!! ממש מאט את העבודה!!!!!

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לגופו של עניין סיום עבודה - לנטפרי יש את מס' הזהות ופרטים נוספים של מחזיק ה-VPN. פשוט להעביר צילום של חוזה שנסגר במקום חדש או להעביר מסמך סיום עבודה כזה או אחר הכולל את הפרטים הללו.
נו... 2 דקות בword ויש מסמך כזה מוכן...

אני לא מבין על מה המהומה,
בתוכנת wifree החדשה ניתן לבחור קנס הסרה של בין 50-200 ש"ח בהתאם לבחירת המתקין (בישנה זה אכן היה 100 ש"ח).
כל כך קשה לשלם 50 ש"ח עבור הסרה בסיום תקופת העבודה?
זה סכום כל כך קטן שלא שווה את הדיון (מי שקשה לו לשלם, יכול להפריש 5 ש"ח מידיי חודש מהמשכורת ולשמור בקופת חסכון ליום פקודה)... או את זה שנטפרי יאפשרו הסרה ללא תשלום מה שמהווה פתחת להסרות בעייתיות.

1660741236467.png

רק ס"ד

משתמש רשום
ממש לא בסדר הקנס הזה
ממש לא בסדר
מה לא בסדר???
רוב העובדות משלמות את הסינון בעצמן בכל חודש!!
אז זה חלק מהאחריות שלה לירא"ש שלה

kaduri

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נו... 2 דקות בword ויש מסמך כזה מוכן...

אני לא מבין על מה המהומה,
בתוכנת wifree החדשה ניתן לבחור קנס הסרה של בין 50-200 ש"ח בהתאם לבחירת המתקין (בישנה זה אכן היה 100 ש"ח).
כל כך קשה לשלם 50 ש"ח עבור הסרה בסיום תקופת העבודה?
זה סכום כל כך קטן שלא שווה את הדיון (מי שקשה לו לשלם, יכול להפריש 5 ש"ח מידיי חודש מהמשכורת ולשמור בקופת חסכון ליום פקודה)... או את זה שנטפרי יאפשרו הסרה ללא תשלום מה שמהווה פתחת להסרות בעייתיות.

צפה בקובץ המצורף 1190622
קראתם את ההמשך של מה שכתבתי?

יאיר צ

משתמש פעיל
באמת?

וואו!!! בלי קשר לאברך מעריצה!!!!

מקבל משכורת על מה? מדובר באברך....

ממש לא בסדר הקנס הזה
ממש לא בסדר
הגלישה עם וויפרי איטית באופן מחריד!!!! ממש מאט את העבודה!!!!!
אני חושב שזו פשוט צרות עיין
הבנאדם (שאני מכיר אותו אישית) הוא חזונישניק מהסוג שמוכנים להתאבד בשביל לדאוג לעמ"י (וכן, לא בצורה של כפיה), מהסגנון של אילה שהמציאו את קרן המעשרות, את אוצר בי"ד (לא המוסג, אלא השימוש), ואת מפעל הגניזה שיש אפילו בערים חילוניות, וכמו שהביאו כאן התשלום לחברה הוא מינימאלי ביותר, ברור שהם יכולים לגבות רבה יותר כסף ואף אחד לא היה עוזב אותם, והגיוני שהם יקבלו על זה משכורת!!! (אם זה חברה בע"מ הם לא יכולים לקבל אגורה מכל הרווחים של החברה, רק לקבל ע"ז משכורת)
וכן עיני ממש לא צרה בהצלחתם ולא אכפתלי גם להוסיף כמה שקלים לאנשים הצדיקים האלו

ובקשר לווי פרי, זה פשוט קשקוש הווי פרי עובד רגיל ולא מאט שום דבר מניסיון, אם יש בעיה שזה איטי כנראה שהמחשב ישן (כמו שקרה לי במחשב הישן שלי) או שזה בעיות בחיבור מניסיון!

Savyon

משתמש פעיל
מה לא בסדר???
רוב העובדות משלמות את הסינון בעצמן בכל חודש!!
אז זה חלק מהאחריות שלה לירא"ש שלה
נכון אני גם משלמת לעצמי ולא תיהיה לי בררה ואשלם את הקנס כאני יעבור עבודה אבל זה סתם עושק את הציבור לא סותר
הם צריכים לעשות הנחה שזה סינון במקום עבודה...

רפ

משתמש סופר מקצוען
כשצריך להתחבר לעבודה מרחוק, נטפרי פתח לי את האפשרות לפי בקשה, אך בד בבד נוצר דרך להתחבר לרשת של העבודה שאינה בסינון נטפרי, האם הכוונה שהנושא סודר?
עד כמה שידוע לי ומנסיוני האישי אין לזה פתרון דרך נטפרי.

יאיר צ

משתמש פעיל
נכון אני גם משלמת לעצמי ולא תיהיה לי בררה ואשלם את הקנס כאני יעבור עבודה אבל זה סתם עושק את הציבור לא סותר
הם צריכים לעשות הנחה שזה סינון במקום עבודה...
ואיך אתה חושב בדיוק יבדקו את זה?????
אתה יודע כמה בחורים יש בישיבות מעולות(שאני מכיר), שברגע וחצי ימצאו לך כאלה טריקים ויפתחו את המחשב בתת ל הישיבה, וכו וכו...
וחוצמז'ה למה הם צריכים לשבור את הראש על זה, יש להם מערכת אוטומטית, אם הם יבדקו כל בקשה הם יצטרכו לגבות את הכסף רק על העמלה

רפ

משתמש סופר מקצוען
אז והיה והעובדת הצדיקה שבה עסקנו שחווה ניתוקים בחסימה וסרבול של העבודה מתקינה את התוכנה החדשה זה מתכון בדוק לצרות כי יבוא יום והיא תעזוב שם, נכון? ויבוא הבוס שהוא חילוני ולא יבין למה המחשב לא מחובר לרשת נורמלי ואז יבואו כל אנשי המחשבים שלא ידעו לפתור את הבעיה ומי יהיה אשם? החרדים!! הם והחסימות שלהם! והפתרון יהיה אז או לפרמט את המחשב בצורה מוחלטת או לשלם קש מאני (קנס בלעז) מי יסביר לנטפרי שיש לעובדות מספיק חזיתות להתמודד בעבודה למה צריך להוסיף עוד?? למה להשאיר מאחור אדמה חרוכה ולסגור את הדלת לכל החרדים באותו משרד עד עולם??
לא הבנתי את הטענה. העובדת התקינה על מחשב של העבודה תוכנה, באחריותה לדאוג שאף אחד אחר לא יפסיד מזה.

לא קשור לכך שמדובר בחסימה.
לא קשור לכך שהיא חרדית.
לא משנה כמה היא צדיקה.
לא משנה בכמה חזיתות היא מתמודדת.

אם הדרך היחידה היא לשלם - שתשלם או שמראש לא תתקין את התוכנה. היא ידעה מראש את כל התנאים, נכון?
על מה התלונה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה