הכהה את שיניו
משתמש צעיר
א
אשמח לשמוע...
משהי?אני באמת שואלת מחוסר ידיעה...
מה רע באתרוג/ כושר פליי/ סייפטק?
אשמח לשמוע...
משהי?אני באמת שואלת מחוסר ידיעה...
נכון, רק ששם זה לצד השני, ואנשים רוצים להוציא את האמוציות שיש להם לצד הזה, מה שלא ממש היה להם דרך לעשות שםאו שהפורום כאן נותן מקום לתלונות אמוציונליות ולא עניניות.
שום דבר מכל מה שתכתבו פה - לא יעזור לקדם פיתוח בנטפרי
לא מושלם, שאפשר לעבוד איתוכאן זה רק הוצאת קיטור משעשעת למדי על מדוע חברה/עמותה X לא מייצרת לי מוצר מושלם לצרכי בשיא חוצפתה. על הגבול של ניסוח משמיץ.
רק שם תתכן לו משמעות אולי.
זה בלי פפורציה הם לא מצליחים לחסום כמעט כלום כל ב"א רגיל עוקף אותם חוץ ממה שפתוח רשמי כיכר וכדו'אני באמת שואלת מחוסר ידיעה...
ועם כל הערכה לסינון של נטפרי,
א''א להתעלם מהעובדה ששהיתה פה האצת תהליכים בציבור שלנו והאינטרנט אומנם מהדרין אבל נהיה אינטרנט לכל בית חרדי.
עד אז הרבה מאד בתים היו בלי אינטרנט, מאז שנטפרי באה ביכול הותר האינטרנט.
זה אפי' לא הוצאת שם רע.נטפרי ירוצו לרבנים ויוציאו חרמות נגדו, בגלל שהוא מסנן בצורה שלדעתם היא לא כשרה.
וברגע שזה במגרש הזה של חרמות ורבנים, מלכתחילה אין למשה כהן סיכוי להצליח, ואידך זיל גמור.
נטפרי מעולם לא התחייבו לתמוך בכל צורה שרק לא תעבוד מערכת התלת מימד.רק נזכיר את תוכנות המידול בתלת מימד שהיו פתוחות במשך שנים ונטפרי כן 'מכרו' את הפיצ'ר הזה, עד שהגיע שינוי קטן שגרם לנטפרי לחסום את חלק מהתוכנות ו'לחפש פיתרון' עד עצם הרגע הזה
זה שקר לומר שנטפרי מעולם לא מכרו את הפיצ'ר הזה
לא מתאים לכם?שוב כאמור, החסימה של הבינה המלאכותית בפוטושופ לא הייתה שם מאז ומעולם
נטפרי לאורך השנים מכרו מוצר 'מתאים לצלמות' וביום בהיר אחד החליטו ש'גדול עליהם' לתת מענה לבעיה שצצה ולהגדיל את צוות הפיתוח
זה פוגע באמון של בעלי העסקים בנטפרי, מכרתם לנו מוצר? תנו עבורו שירות...
שיקול של הגדלת צוותי הפיתוח רלוונטי רק לגבי הגדלת מעגל הלקוחות, ללקוחות קיימים חובה לתת שירות בכל מצב
@קצרה
אם חנות נעליים מוכרת רק נעליים מקטגוריה מסוימת נגיד "נעלי ספורט"
והנעל שאת מחפשת היא נעל ספורט והם טוענים שהיא לא
אז זה כן היה מרגיז אותך
ואם החנות מוכרת פפאיה וגם אומרת שזה ספורטגם שהיא לא מוכרת פפאיה זה מרגיז אותי
אמרתי במפורש
זה מרגיז אותי מאד
אבל לצערי הרב זה מה שיש בחנות הזו. לא יכולה להכריח אותה להאמין שנעל מסויימת היא ספורט ובדווקא למכור אותה
יש חנויות אחרות בשביל זה. גם אם לחנויות ההן יש חסרונות אחרים.
ואם מי שקונה בחנויות אחרות זה היה פוגע לו בחיידר של הילדים?את היית מבינה שמי שיש לו סופר מתחת לבית שיש לו המון קטעים ממש מעצבנים ואומרים לו תלך תקנה בחנות חילונית שגם רחוקה מהבית שלו איזה עשרים קילומטר אז זה היה מעצבן אותו?
שוב כאמור, החסימה של הבינה המלאכותית בפוטושופ לא הייתה שם מאז ומעולם
נטפרי לאורך השנים מכרו מוצר 'מתאים לצלמות' וביום בהיר אחד החליטו ש'גדול עליהם' לתת מענה לבעיה שצצה ולהגדיל את צוות הפיתוח
זה פוגע באמון של בעלי העסקים בנטפרי, מכרתם לנו מוצר? תנו עבורו שירות...
שיקול של הגדלת צוותי הפיתוח רלוונטי רק לגבי הגדלת מעגל הלקוחות, ללקוחות קיימים חובה לתת שירות בכל מצב
אז שיתנו לשלם ולא יעבדו כמו מטומטמים שאומרים שאנחנו לא מוכנים בשום פנים ואופן להוסיף עובדים!אני לא מתחום של עיצוב / פוטושופ
אלא מתחום תוכנה
עד כמה שאני יודעת כלי הבינה המלאכותית הם חדשים ופורצי דרך.
אבל בכל תחום שהוא שאני כן מכירה - כולל התוכנה
אי אפשר לפתח כל מה שכל לקוח דורש .
וגם כשכן רוצים לפתח -
מי שצריך פיצ'ר מסוים שיעבוד
משלם עליו
ועוד מה זה משלם . עשרות אלפים מקובל לשלם בתחום הזה על פיתוח מענה לצורך חדש / בעיה שצצה .
כמובן וכמובן גם ללקוחות קיימים.
פיתוח מענה לצורך אצל הלקוח הוא תמיד פיתוח חדש ולא שירות.
ואם החנות מוכרת פפאיה וגם אומרת שזה ספורט
ואז ביום אחד בהיר פתאום אין פפאיה וזה לא ספורט?
ואם מי שקונה בחנויות אחרות זה היה פוגע לו בחיידר של הילדים?
אז שיתנו לשלם ולא יעבדו כמו מטומטמים שאומרים שאנחנו לא מוכנים בשום פנים ואופן להוסיף עובדים!
זה לא הענייןזכותם לא להוסיף עובדים אם לא שווה להם
לא תמיד הגדלת פעילות פיתוח והוספת עובדים היא פעולה משתלמת כלכלית
מזמינה אותך לקרוא קצת פעמונים צבי סילבר ודומיו...
כאמור ציינתי שגם בתוכנות אחרות לא תמיד כסף יענה את הכל.
ולא תמיד חברה מוכנה להגדיל מצבת בשביל פיתוח מסוים
או שהשינוי כל כך מורכב בשביל התוכנה שלה - שהיא לא מעוניינת בכלל להכנס אליו.
מעשים שבכל יום.
נ. ב. מעניין אם מישהו הציע להם 500 אלף שקל על פיתוח פיצ'ר מסוים..
זה לא העניין
הם לא רוצים להוסיף עובדים.
ולא מוכנים לפתוח בשום צורה מסלול VIP משום סוג
זה נראה אידאולוגיה ואחת מטומטמת
אני באתרוג אפשר לומר שזה בסדר רק שלפעמים יש פספוסים )לא דרמתיים) עדיין לא סגורה על להישאר שם או לאאני באמת שואלת מחוסר ידיעה...
אם מחר יהיה לאדובי באג בפוטושופ הם לא יקוששו כסף מלקוחות בשביל לתקן את הבעיה...זכותם לא להוסיף עובדים אם לא שווה להם
לא תמיד הגדלת פעילות פיתוח והוספת עובדים היא פעולה משתלמת כלכלית
מזמינה אותך לקרוא קצת פעמונים צבי סילבר ודומיו...
כאמור ציינתי שגם בתוכנות אחרות לא תמיד כסף יענה את הכל.
ולא תמיד חברה מוכנה להגדיל מצבת בשביל פיתוח מסוים
או שהשינוי כל כך מורכב בשביל התוכנה שלה - שהיא לא מעוניינת בכלל להכנס אליו.
מעשים שבכל יום.
נ. ב. מעניין אם מישהו הציע להם 500 אלף שקל על פיתוח פיצ'ר מסוים..
וואו.הקבלה לחנות משקפים תהיה מתאימה יותר מהקבלה לספידות ושרוכים.
הבעיה הקיימת היא לא סגנון ועיצוב המסגרות, אלא המספר על הזכוכית.
היות והסינון הקפדני של נטפרי מתאים במיוחד למי שעלול להחשף במסגרת עבודתו לפרורי אבק כאלו ואחרים,
לא הגיוני להפנות את הצרכן לרכוש זגוגיות במספר לא מתאים, רק בגלל שמבנה הפרצוף שלו דורש ידיות יותר ארוכות.
כלומר: צרכנים שזקוקים לחסימה הדוקה של תמונות לא ראויות, אינם יכולים להסתייע בסינונים אחרים.
ומנגד לפעמים מתעוררות בעיות טכניות מסוימות (או עקרוניות) שמנפצות את המשקפיים לגמרי (קרי: אין כלי עבודה)
אין בנאמר השגה על דרכי הפעולה של אי מי, רק הסבה של תשומת הלב שהתופעה קימת ומאתגרת.
לא בטוח שמבחינת אחוזים משהו השתנה.אם אחרי כמה שנים מדי הרבה מתלוננים שאינם יכולים לעבוד עם נטפרי - אז משהו התפספס לנו בדרך. זה הכל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: