כפי שנתבאר לעיל, אין צורך לנתק כשהמנוע דולק. לפני שאתה יוצא לטסט תרים מכסה מנוע, שחרר עם פלייר את החיבור של המצבר ותהדק חזרה.טכנאי רכב באזור, ניתק את החיבור למצבר כשהרכב דולק
באבא , כמדומני הרכב לא מניע בלי חיבור למצבר, לא?כפי שנתבאר לעיל, אין צורך לנתק כשהמנוע דולק. לפני שאתה יוצא לטסט תרים מכסה מנוע, שחרר עם פלייר את החיבור של המצבר ותהדק חזרה.
בדיוק לכן צריך להדק חזרה. לוקח לנורה כמה שעות כדי להידלק שוב, בינתיים עוברים את הטסט בהצלחה.באבא , כמדומני הרכב לא מניע בלי חיבור למצבר, לא?
טענו במיצובשי והודה לו בטויוטה קורולהככה, הסכיתו ושמעו; ברוב הטויוטה קורלה יש את הנורה הזו
כבר 4 שנים אנו נוסעים כך,
המוכר של האוטו הסביר לי ככה
יש חיישן ליד האגזוז שקולט את פליטות העשן
וכשמשהו משתבש בחיישן, נדלקת הנורה
לעניות דעתי מניסיון אישי אין לחשוש !,
ולראיה כשעברתי טסט כמובן פסלו את זה ,
טכנאי רכב באזור, ניתק את החיבור למצבר כשהרכב דולק
והנה פלא הנורה כבתה
וכך הרכב עבר תטסט
בברכת נסיעה טובה ורגועה
אין לייש לך מערכת גז?
בדיוק לכן צריך להדק חזרה. לוקח לנורה כמה שעות כדי להידלק שוב, בינתיים עוברים את הטסט בהצלחה.
לי ישב הטסטר ברכב, אין לי מושג מה הוא בדק שם, אבל הוא כתב את מספר הק"מ.אף פעם לא בדקו לי בטסט את לוח המחוונים, את הק"מ שאלו אותי בעל פה
אבל אם אכן יש בעיה בממיר הם יעלו על זה בבדיקת פליטות גזים שעושים תמיד
הם לא מחברים למחשב ורואים הכל?אף פעם לא בדקו לי בטסט את לוח המחוונים
ממש ממש תודה@מקוריות חשבתי עליך אתמול, מה שלום הרכב? מה המוסכניק אמר? העם במתח! ממתינים לעדכונים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: